milacka Darinko, upřímnou soustrast. Je mi to líto. ![]()
Přiznání
Karja Ehm, a mělas pod nimi něco, když je ten MDBK? (mezinárodní den bez ...) ![]()
Hanka H tak tento den si odškrtávám jako splněno ![]()
brrr No hele ona to vzala skoro i s nima! Naštěstí nikdo nestál za mnou!
Ďakujem všetkým, mal 59 rokov ako ja, 4 mesiace bol na PN a bez slova rozlúčky svoj život jednoducho ukončil. Manželka si na ňom nič nevšimla, žiadne depresie, stavy úzkosti, nič, nič. Strašná tragédia.
milacka to je hrozny, uprimnou soustrast
milacka upřímnou soustrast ![]()
milacka
Je mi to líto - s každým člověkem, kterého ztrácíme, nenávratně mizí i kousek našeho světa!
milacka uf úprimnú sústrasť
Skočil.... Usmievavý chlap, vždy elegantný, slušný, pracovitý, so zmyslom pre humor. Odpočívaj v pokoji Stanko, čo si nám to urobil....
milacka Objímám Tě na dálku. ![]()
milackato je strasne smutne, ktovie co sa mu muselo odohravat v hlave :( uprimnu sustrast ![]()
milacka úprimnú sústrasť ![]()
marieu co na to říct, jenom
bude líp!
Dalia Mojí kamarádce první doktor, který jí sděloval, že má rakovinu prsu, řekl, že umře a teda léčbu zkusí, ale moc to nevidí....bylo jí něco málo přes 20. Její otec pak na něj byl křičet. Mimochodem dvacet let poté je stále naživu a má dvě děti.
Aranel To není banalita! Já už tady kdysi pouštěla vtipnou historku, jak jsem během dne zjistila, že se mi pod šaty rýsují kalhotky, tak jsem si je sundala Tabea (ehm
), náhodnou potkala jednoho svýho ex a zašla s ním na kafe. A on se mnou normálně pořád flirtoval a já pořád přemýšlela, jestli to ví nebo ne....![]()
milacka
Ach, to je mi moc líto! Upřímnou soustrast.
milacka Moc me to mrzi.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí