letfenixa Další nemoc? No, máš toho naloženo dost poslední roky.....
Přiznání
letfenixa Proč myslíš? Co malej, je to lepší? Jsou už výsledky z té punkce? Držím pěsti at jste brzo doma!
letfenixa to cakanie musi byt tazke, drž sa ![]()
letfenixa Rozumím, musí to být těžké, jen cekat. Všechny si přejeme ať je to nějaká blbost
Dnes k nám přijel kamarád z mládí. Neviděli jsme se asi 15let. Říká mi "ty vypadáš líp než za mlada ". Neudělal mi radost . Dá se to brát tak, že za mlada jsem byla ošklivá, nebo, že teď vypadám líp než ostatní mého veku. Radši jsem se neptala jak k tomu došel.
Tak Betty No já si myslim, že to myslel tak, že jsi ted taková jako "modernější". Já si to tak často myslívám nebo o lidech v duchu řeknu.-). Měj radost;-)
Tak Betty určitě to myslel jako kompliment! Stop overthinking ![]()
Tak Betty Spíš se mu líbíš čím dál tím víc.
letfenixa moc držím pěsti, ať jsou zítra výsledky co nejlepší!
Ďakujem Vám ![]()
Tak Betty určitě to myslel jako kompliment! Stop overthinking
presne tak..!! Ja si skromne myslim, ze treba ja jsem moc nezestarla, zato jsem vyrazne stylovejsi nez za mlada. Takto bych podobny kompliment chapala a potesil by me.
Pavlena moje řeč
akorát jsem teda zestárla...ale jako stylovější jsem
...a taky jsem skromná![]()
Dneska jsem byla na nehtech.
Paní, zřejmě babička, tam přivedla malou holčičku, tak max 8-10 let. Maximálně! Spíš min než víc.
A nechala ji udělat nehty! ![]()
![]()
Svitive žlutozelené, s obrazkama.
Přiznávám, že mi to přišlo naprosto příšerné, doslova uchylne.
Malá holčička a umělé špičaté drápy.
Uz vidím, jak ji je na konci srpna odstraňují. A nebo půjde do páté třídy s těmi drápy?
Ty lidi fakt už nemají rozum. ![]()
Dadoo já bych je nedala dělat ani sobě, natož děcku. na druhou stranu pokud si to holčička přála třeba k narozeninám? to se furt do školy nesmí nosit rifle a trička s americkými nápisy nebo co?
ovšem jestli to byla babička a maminka o tom neví, tak to bude třeba ještě prča:-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí