Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 21. srpna 2017 20:03
Reakce na Karja:

já myslím že nám ještě poděkuješ! bude příležitost k novým nákupům

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. srpna 2017 20:23

přiznávám, že jsem dnes ve frontě na pokladnu (jako vždy v té nejpomalejší, storno, nutnost dvakrát volat nadřízenou - nikdy se nestavte do fronty, ve které stojím já!) z dlouhé chvíle prohlížela nákupy okolostojících. přede mnou stál starý otec nebo normální děda dvou šikovných kluků. jeho nákup . měl tam nejlevnější tavený sýr, kabanos, nejlevnější nanukové dorty v průhledné krabici, podezřelou paštiku od hamé a dvakrát zlevněné kuře, úplně modré, flekaté a rozbité, v poškozeném obalu (ok, to mohlo být třeba pro psa), završil to nákupem nějakých laciných sladkostí. chápu, že u prarodičů se vždycky jí jaksi prázdninově a že zeleninové nákypy u dědy nikdo nečeká. ale to byl tak strašný odpad  všechno, nic z toho mi nepřišlo k jídlu a to se rozhodně sama nestravuju zrovna zdravě. jestli si to kupoval sobě, no budiž, jeho věc. ale spíš to bylo pro ty kluky :(

49376 příspěvků moje polička 21. srpna 2017 20:36
Reakce na Jiná Realita:

tak někdo ty laskominy kupovat musí... dyť jsou toho plný regály, tak to asi nevyhazujou. může to být chudoba, ale ani nemusí. z mé zkušenosti má dost velká část mužů úplně zakrnělé smysly, teda oproti nám:-) barvy nevidí, vůně necítí, chutě jakbysmet. sežerou kdeco. ale na prázdninách se to snese

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 21. srpna 2017 21:16

To vis ze jo, vzdyt v tech obchodech neni pomalu nic nositelnyho, v prudce in modelech vypadam jak dement. Uz teda premejslim, co budu nosit na.podzim - boty nevim, ty me nebavi nakupovat a pak taky nejaky teply svrchnik by to chtelo a taky nejaky saty, oj oj oj.

49376 příspěvků moje polička 21. srpna 2017 21:18
Reakce na Karja:

jojo, je to jako nějaký závody, sotva jsem zjistila co nosit v těch vedrech (u nás byly v kuse od května tak ode dneška je ale fakt zima.. a já zas nemam co na sebe

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. srpna 2017 21:52

Jezis kolik lidi uz vam vykladalo, ze minulej tejden chteli puvodne Barcelonu, ale nakonec leteli do ...dopln dle libosti... asi chtej dodat do diskurzu drama, ja se jiz smeji :-D

49376 příspěvků moje polička 21. srpna 2017 22:00
Reakce na Mutziputzi:

mně nikdo. akorát dítě který zjara mrmlalo že ze tří dnů které tam za rok proprší jim z prodlouženýho víkendu propršely přesně tři se teď raduje že zas takovej smolař není...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. srpna 2017 22:05
Reakce na Karja:

chytám se toho "nic nositelnýho".

fakt že ne. o víkendu jsem jen tak namátkově prošla obchody, protože potřebuju věci jako béžový a tmavěmodrý trenčkot, nějaké ležérnější šaty a tak. a ....hrůza  fakt nic pro mě. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 21. srpna 2017 22:42
Reakce na Jiná Realita:

Presne, a to ja ani nejsem tak narocna, protoze nepostrehnu neco spatne siteho atp. Ale ty saty, to zas bude... vsechno bud cerne nebo sedive, vloni jsem za celej podzim zimu ukoristila dvoje a jako ani s jednema nejsem uplne spokojena...

Online Dadoo
11694 příspěvků moje polička 21. srpna 2017 22:51
Reakce na Jiná Realita:

Všechno špatně..

to je přece stará známá věc, že co se shání, to v obchodech k sehnání není.

Doporučuji jí shánět třeba růžové šortky a fialovou košili... a všude budou trenčkoty 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. srpna 2017 23:42

ovšem eshopy, takové ty běžné, ty tomu dodávají korunu  přijde mi to jako přehlídka všeho, co jsem za posledních dvacet let vyhodila s ulehčením v srdci. 

Online pecka
6197 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 07:07
Reakce na Jiná Realita:

a to bola chyba.Teraz by si bola desne in a este by si aj usetrila

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 08:55
Reakce na pecka:

no já bych to nenosila, bylo a je to všechno fakt hnusný - ale mohla bych to prodávat a zarobila bych 

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 09:49
Reakce na Jiná Realita:

Mně spíš štve, že třeba na webu Zary mají i hezké věci, které ale v obchodě nejsou. Podobně Promod, Reserved, tam jsem koukala na kabelky. Potřebuju nějakou obyč crossbody na tahání, místo jedné, u které jsem zničila zip. Na webu docela hezká nabídka, v obchodě kulový.

49376 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 09:52
Reakce na Kokoska:

aha, a já myslela že to máte všechno v praze, že jen ty naše obchody jsou poloprázdný.. tak bůhvíkde to teda prodávají:-)

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 10:08

Možná ve Španělsku, ve Vídni, v Japonsku (jestli tam jsou)... nikdy jsem do těchhle řetězců v zahraničí nešla, tak nevím.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 13:59

jojo, je to jako nějaký závody, sotva jsem zjistila co nosit v těch vedrech (u nás byly v kuse od května tak ode dneška je ale fakt zima.. a já zas nemam co na sebe

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 14:01
Reakce na Kokoska:

Tak ale nevidím problém si to zo Zara webu objednať na predajňu. Rovnako aj z Reserved si môžte objednať na predajňu. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 14:24
Reakce na paktofonika:

Akorat to zboží musíš zaplatit, takže pokud toho vybíráš víc a nakonec vracíš, na měsíc v tom utopíš peníze. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 14:28
Reakce na Krehutka:

Máš pravdu toto ma nenapadlo. 

A keď si už tu tak ti chcem poďakovať za tip EL Light. Sadli sme si