Nám tu teď chodili takoví mladí sympatičtí instalatéři, ale měli trička, zmetci, asi budu muset nahodit kotel a trochu přitopit, nebo co :-D.
Přiznání
nebo zinscenovat nějakou nenadálou vodní příhodu, ale to by muselo teda fakt stát za to...![]()
Něco jako v Holkách z porcelánu?![]()
já to asi nikdy neviděla, duo Kořínková-Veškrnová je pro mě nějak těžko snesitelný ![]()
V dnešní podobě by taky bylo, ale ten film miluju. Stručně: tajně miluje instalatéra (Hartl), tak způsobí strašnou potopu, a OPBH pošle ženskou.
![]()
nebo zinscenovat nějakou nenadálou vodní příhodu, ale to by muselo teda fakt stát za to...![]()
Jako že bych v důsledku neodborné manipulace s vanou zlila je i sebe? To by se i mohlo stát, já jsem děsnej chomout občas:-D.
chomout se u nás říká taky ![]()
Mně tak říkávala babička (jižní Čechy) a úplně jsem na to zapomněla, než mi tak nedávno řekla cvičitelka na cvičáku :-].
taky jižní Čechy ![]()
Koukám, že si na té rekonstrukci najdeš i příjemné chvilky ![]()
Mně babička západní čechy ![]()
Mně tak říkávala babička (jižní Čechy) a úplně jsem na to zapomněla, než mi tak nedávno řekla cvičitelka na cvičáku :-].
Mne tak rikavala prababicka (priprazska vesnice, ale pristehovala se tam odnekud od Zebraku) ![]()
Chomout se říká i na brněnsku :)
Tak to vypadá, že sme tu našly jedno 'mezinárodní' slovo ![]()
u nás ne, a i kdyby, tak by to byl chomút ![]()
tak u nás je to taky chomót, ale víceméně...:D
Nesmíme tak puntíčkařit ![]()
Pod vlivem zdejsich diskuzi jsem pradlo co obvykle peru na 40 vyprala na.60 :-D. Jestli jsem si neco sezrala,tak si obejdu vase satniky :-).
Držím ti palce a dúfam že všetko prežilo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí