A ja se priznam, ze si celkem uzivam, ze obcas zajdu k truhlarum do dilny. Mladi, svalnati, v horku bez tricek a vsichni se na me usmivaji
jeste me ceka minimalne jedna navsteva.
Přiznání
Já jsem sem ten příběh asi už psala, ale jedno krásné léto u nás v ulici dělali tesaři nový krov. Mladí, opálení, s postavou, kterou nikdy nezískáš ve fitku, bez triček, chodili po těch trámech a všechny ženy se nablble usmívaly a měly hlavu v oblacích...
.
Hm,chapu ![]()
Haha, no az tak asi ne,ale...
Koukám na zoomu na dokument o lachtanech a tvl, já na to asi nemám nervy, to je desnej nervák ![]()
Já včera viděla na Zoomu boj statečné kudlanky s maloočkou. Jak já jí fandila, ale asi to nestačilo.
Co prováděj, zvířátka roztomilý ?
No maj ten život děsně těžkej..samý nebezpečí..jedna lachtaní mamka nejdřív asi 10 (nebo tak nějak) hodin rodila a teď se tomu mláděti ztratila
Já na tenhle kanál nebudu koukat!
Já tuhle sledovala dokument o tučňácích na Antarktidě, jak migrujou vždycky od moře do vnitrozemí zahnízdit a pak ty mláďata jak se vylíhnou a trochu povyrostou zase capou v houfu zpět k moři, po cestě se ve vánici jedno mládě opozdilo a ztratilo se a já úplně vyřízená vřískala u telky, proč mu ten člověk co to natáčí proboha nepomůže, nakonec se teda opeřenec zorientoval, dohnal hejno a neumrznul tam sám opuštěnej, ale já byla úplně hotová. :D
Tyjo, ten sem asi taky viděla. Já bych to nemohla točit, asi bych neustále vbíhala do záběru a 'pomáhala' jim. Já vím, je to příroda, ale já to holt už mám v nátuře..
A nejhorší je, co dělaj s tučňákama ploutvonožci! S těmi pak teda dělaj totéž kosatky, aby to bylo spravedlivé...![]()
Zoom je nejhorsi kanal. Jednou jsem se divala na dokument o kosatkach a to jsou teda pekny svine! Jako je to priroda, ale stejne by to slo I min svinsky, nemuzu kosatku ani cejtit!
@Sweet Potato No vidis to, zrovna o nich pisu. Fuj fuj zvire.
A ja videla dokument o nejakejch svinskejch ptacich, co jsem zapomnela, jak se jmenujou, ale zijou nekde v rakosi a ne na nasem.kontinente a ty jedno svy mlade normalne vodstavili. Prvne ho sourozenec trochu rozkloval a pak se na nej rodice proste vykaslali, ank tu vodu mu nedonesli. A ten sulinskej kameramen ho ani neodnesl do zachranny stanice a nech ho zdechnout.
Ja miluju kosatky, potkat je jsem mrtva strachy, ani dotknout by se me nemusela, ale jsou nadherny
No, je to velkej hardkor, ta příroda. Jako ta samička tam hodiny obtížně rodila konec pánevní a nikdo jí nepomohl, jen ji tam přišel otravovat samec, jestli by si nedala říct..no nedala, s tím mládětem na půl cestě.
Zoom je nejhorsi kanal. Jednou jsem se divala na dokument o kosatkach a to jsou teda pekny svine! Jako je to priroda, ale stejne by to slo I min svinsky, nemuzu kosatku ani cejtit!
@Sweet Potato No vidis to, zrovna o nich pisu. Fuj fuj zvire.
taky uz je po shlednuti dokumentu nemam rada,ale tvuj popis mne rozsekal.:-)
A ja se priznam, ze si celkem uzivam, ze obcas zajdu k truhlarum do dilny. Mladi, svalnati, v horku bez tricek a vsichni se na me usmivaji
jeste me ceka minimalne jedna navsteva.
Tiež som bola u stolárov u nás. Vyzlečení boli tiež do pol tela a usmievali......tam podobnosť skončila. Kdeže to chodíš???? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí