To je super, jsem ráda. My teď máme nějaké vzájemně neshody, jak jsem v létě skoro nepoužívala, tak teď neumím make-up příčetně nanést. Ale to se snad poddá.
Přiznání
priznavam sa, ze sa bojim zajtrajsej obhajoby; hanbim sa, bojim sa a asi sa tam zlozim. a absolutne netusim, co na seba (mma viacero pripustnych modelov) a je mi to aj jedno... ![]()
Držím palce. Budete skvělá, uvidíte. Pak napište.
dakujem :-)
vdaka, ak to dopadne zle, na obed dostanu spenatovy privarok s volskym okom!!! a ako dezert makovy kolac!!!! ![]()
Určite to vyjde, veľa šťastia ![]()
Ničeho se neboj, budeš skvělá! Zunka ti bude držet tlapky.![]()
Držím palce ![]()
Sweet Potato Ounz dakujem :-)
a pre pobavenie: hladam mejlovy kontakt na jedneho emeritneho postarsieho profesora - no nikde ziaden mejl! ale: nasla som ho na facebooku - a ano, je to skutocne on ![]()
Taky držíme s rufickem všechny palce,bude to dobry,tfuj tfuj tfuj!!!
Nesmíš se podceňovat, určitě to dobře dopadne. ![]()
Držím palce, určitě to dobře dopadne.
Držím palce, ničeho se neboj, zvládla jsi horší věci
.
bude to dobrý!![]()
Jednak v tom mám blokované peníze, jak psala Krehutka, jednak z obrázku nepoznám kvalitu, v prodejně často na věc jen sáhnu a už vím, že nebrat. Někdy nesedí velikosti podle tabulek nebo jsou špatně popsané... je toho víc. Přes internet si většinou objednávám jen značky, kde to už mám vychytané, vím, co mi sedí, a i tak se občas netrefím. A snažím se to omezovat víc a víc, zas tolik věcí nutně nepotřebuju.
Držím palce! ![]()
Chápem. V Prahe máte oveľa viac možností ako ja v malom meste. Nakupujem prevažne online, popravde v miestnych obchodoch by som sa neobliekla, ani neviem kedy som si tam naposledy niečo kúpila. Niekedy to je teda adrenalín, ale mám šťastnú ruku a za posledné roky som vrátila len pár vecí. A myslím že to čo som objednala mi sedí a nespokojím sa s tým len preto že sa mi to nechce vrátiť.
Ono se to zda,ze v Praze je vsechno,ale nakonec jde stejne celkem maloco vybrat. Kdyz jsem byla na výletě v Portugalsku,líbila se mi tam v zare asi miliarda veci, pak jsem po dovoleny naklusala do zary v Praze....a vono nic.
nakupuju taky dost casto po netu,vetsinou se trefim.mne treba sedej džíny v nextu,ale na prodejnách nevedou krátký,takze se musej stejne objednat...nehledě na to,ze me strasne štvou obchody,co nemaj veci nejak aspon trochu logicky seřazeny,na netu je výběr snazší :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí