Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Lamicka
14201 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 06:39

My jak parkujeme na ulici a jeste vsichni dost natesno, tak tu neohleduplnost vidime dnes a denne. Lidi to vubec neresi. Proste otevrou, buch, buch a jdou. Mame i deti jsou naucene davat pozor, aby vedlejsi auto nevzali treba batohem (dvere maji posunovaci).

Nejhorsi byla jedna zenska u Ikey, co si oprela dvere ridice o nase auto a rvala do kufru nejake obri kreslo, takze ty dvere ridice skrabaly nase auto.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 07:35

Mrakoplas to ti ani nevezmou jako jednu událost. Ten likvidátor není úplně blbý, a když je to na opačné straně auta, tak to servisu odmítne. Hlavně to nahlaš oboje, protože jinak ti servis udělá jen jednu věc. 

Jinak jsou servisy, kde to vyřeší všechno za tebe. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 08:01

continuity no to je mi jasne, ze by ma prekukol hned (ja ani neviem klamat) ale by ma zaujimalo ci to bude problem, ze jednu nahlasujem neskoro a nebudu to chciet zaplatit. Minimalne sa mam pripravit, ze spoluucast budem platit dva krat.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 08:35

Mrakoplas už to rezne?

Já bych to odvezla do servisu, ať to vybaví oni. Spíš odhadnou, co projde. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 08:50

Kan Tam arogance bude pokračovat v další generaci. To bylo jasný.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 09:11

continuity nie, je to plast. Neviem ci je tu servis co to za mna vybavi, ale bolo by to super :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. zaří 2022 09:26

Mrakoplas nám to zajistil autorizovaný servis. Spoluúčast jsme nakonec ani snad neplatili, byla to první taková poj. událost. Ale počítej s tím, že tam to auto nějakou dobu stojí.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 11:34
Reakce na Černá kočka:

Ja jsem na prochazce videla pani se psem, ktery se podhrabal na cizi zahradu a zadavil tam slepici a pani na to jenom "jejda" a chystala se v klidu odejit. Tak jsem ji rekla, ze by mela u tech lidi zazvonit a domluvit se s nima, tak neco odfrkla, ze o nic nejde. 

​Jejda!! to je fakt hrozný.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 11:36

Černá kočka a to jako pani v klidu koukala, jak se pes podhrabava? To snad nejsou vteriny, ne?

Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 11:49

Tady se chytne fakt všechno. Ráno jsem v práci na dvoře při couvání odřela o dřevěný sloup přední blatník. Naštěstí je to pracovní auto tak obouchané a už několik let se čeká až se rozpadne, že nikdo nenadává.

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 12:31

Kokoska To nevim, videla jsem az jak davi tu slepici, to bylo fakt rychle a potom jak leze pes tou dirou ven.  V podstate mela pravdu, ze " o nic neslo". Mohla se omluvit, nechat majitelum dve stovky a priste mit uvazaneho psa (stalo se to v miste kde podle mestske vyhlasky ma byt pes na voditku, vede tama  rusna cyklostezka).

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 13:29

Priznavam, ze me potesila reklama na lindex podprsenky oovsem od lindexu to neni jen poza, maji pekne proteticke podprsenky a za polovicni cenu, co ve zdravotnickych potrebach.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 17:00
Offline Len
2673 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 13:49

Dočítám hodně zpětně, ale taky mám něco k tématu aut. Stalo se mi nedávno, že jsem při couvání ťukla cizí auto, jen maličko, ale nějaká škoda tam určitě byla. Zaparkovala jsem a šla domů (20 metrů od aut), že vezmu papír a tužku a půjdu napsat řidiči číslo. Šla jsem přeparkovat a měla s sebou jen klíče a telefon. Ve dveřích jsem ale musela vyřešit akutně pokaděný dítě až za ušima a k autu se dostala až za chvíli. Už tam nebylo. Tejden mi z toho bylo nepříjemně a doteď mě to štve, že mě ani nenapadlo si auto vyfotit. Nenapadá mě, co jiného bych s tím mohla dělat, to auto vypadalo dost specificky a nikdy předtím ani potom jsem ho tam nepotkala. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 19:44

priznavam,ze me prijemne sokovalo vyuctovani  z eonu za elektriku.Ja se dva mesice hrozim,co prijde za ucet coz umocnilo i vyuctovani za plyn a nakonec je tam veliky preplatek,ktery do ted nikdy nebyl.Nechapu.....

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 20:05
Reakce na Kokoska:

Černá kočka a to jako pani v klidu koukala, jak se pes podhrabava? To snad nejsou vteriny, ne?

​někdy jo 

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 20:20

Zarinya Co si koupíš pěkného?

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 20:24

Sweet Potato

no uz netrpelive vyhlizim slevy v cos.....ale letos maji nejake zpozdeni.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 20:33

Potrefenáhusa no dobre, ale kdyz zacne hrabat se zjevnym umyslem se dostat pod plotem na druhou stranu, snad zbyva nejaka chvilka čapnout ho? Pokud se teda panicka diva, co pes dela.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 23. zaří 2022 20:45

Zarinya Cože, ony budou dřív než před Vánocemi? To se určitě zase chytnu..... S tím přeplatkem gratuluji, mně teď říkala kamarádka co platí za zálohy, je rozvedená, s dětmi, a normálně mne úplně je z toho soufl!