Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 20:26

Kokoska Jo, tak tohle bylo fakt minimum, ono že jsem si toho všimla byla spis nahoda. S listeckem mě to taky napadlo, ale nevěděla jsem zcela jiste zda je to od nás a hlavně to byla nicotnost no, spíš jak jsem si to auto prohlížela, tak jsem si říkala jaktože tam nic nemají, nebylo to nové auto, tak jestli to hned zacistuji nebo co se s tím dělá. A hlavně hlavně jsem slyšela co by mi doma řekli sambo a táta na lísteček k centimetrový oderce, o který si nejsem zcela jistá zda je od nás a to bylo naprosto rozhodující! 

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 20:28
Reakce na 999:

SunEclipse Neřeknou ti to, GDPR.

no to bych snad i volala policajty, ty by snad  měli mít nárok záznam shlédnout

Offline Kora
příspěvků moje polička 19. zaří 2022 20:29

SunEclipse jde, ale musíš u toho mít policii,  resp. ty záznamy dají jim.

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 20:32

SunEclipse Taky je příště budu volat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. zaří 2022 20:33

Kokoska nám někdo otevřel dveře do skoro nového auta, ale nic moc, je to jen malinko zvlněné. Přiznám, že do teď mně nenapadlo, že nám měl nechat na sebe kontakt, tohle se prostě stává, nejspíš si ani nevšiml. Já si taky nejsem vědomá, že bych někdy obouchla cizí auto, ale nepřijde mi pravděpodobné, že by se mi to nikdy nestalo.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 20:36

Karja vozikem lehce auto neodres, aspon mne se to jeste nepovedlo a ze jsem s tim do auta bouchla vzadu u kufru kolikrat. To by z toho musel couhat drat nebo silou zabrat a jet po laku, ale takovou silu asi tvoje deti nemaj. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 20:38

Evaeva tak nejak.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 20:44

Kokoska Nevím, nedokážu to posoudit. Já jsem si teda vozíkem obouchla,ale měla jsem ho narvanej, včetně dětí a bylo to z kopce, takže to tam pěkně sjelo. Tohle byl dětský vozík s minimálním nakupem a neletěla nebo tak, jen si o to lehce dobrzdila. Fakt těžko říct, zas jako jo, dveře mají ostrou hranu, proto se to tím otvíráním zaryje tak snadno.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 20:46

Karja ale tak stalo se, priste holkam rekni, at daji pozor a uz to ted nech byt.

Offline Jos
příspěvků moje polička 19. zaří 2022 20:52

Evaeva Temi dvermi je to takove osemetne. Treba kdyz se snazis dostat do sveho auta a nekdo stoji tak, ze se skoro neprotahnes. To ale jde ukocirovat nejake odreni. Opacne jako spolujezdec si clovek treba nevsimne, ze je blizko jine auto...Teda nepamatuju si nejake poskozeni, ale parkrat jsem do nejakeho auta urcite dvirky bouchla. Hlavne kdyz vedle sebe stoji dve prerostle SUV kraksny  na beznem parkovacim miste. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 20:53

Kokoska No příště si vezu především tašku aby ty pitomý voziky nechaly hned v obchodě:-D. Tak ale teď mám ještě většího brouka v hlavě! Jestli to jde nebo nejde tím odřít, jim to snad nechám vyzkoušet na mým:-D

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 20:54

Karja to bych neriskovala, budou se hodne snazit

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. zaří 2022 20:57

Jos jasné. Však já se taky samozřejmě snažím nic neodřít, ale ruku do ohně za sebe bych nedala, a za děti už vůbec, i když mají pojistku a dveře jim musíme otevřít my.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 20:57

Kokoska Jo takže nakonec já budu šermovat dětským vozejckem sama. No úplně to vidím! Jakože zkusím to pustit takhle samo,aha, nic, tak teď to pustím víc, přidám dovnitř dva kecupy....No jo. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 20:59
Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 22:36

Ja jsem na prochazce videla pani se psem, ktery se podhrabal na cizi zahradu a zadavil tam slepici a pani na to jenom "jejda" a chystala se v klidu odejit. Tak jsem ji rekla, ze by mela u tech lidi zazvonit a domluvit se s nima, tak neco odfrkla, ze o nic nejde. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. zaří 2022 22:46

Ja som tym svojim poslednym "naburanim", ktore som tu spominala nacuvala do stareho privesneho vozika, rovno do plechoveho blatnika, ktory sa ohol. Ten vozik bol uz v polcase rozpadu a segra ma prehovarala nech sa na to vykaslem (museli sme tam dlho cakat aj s detmi), ale bala som sa, ze to ma zohnute moc a zavadzalo by pri jazde o koleso. Ale aj tak by som pockala. Nastastie pan bol v pohode, vybavili sme to 20e ze si to da vyklepat a este ma polutoval, ze mi sambo vynada :)) Bola som rada, ze som to dala do vozika a nie do  noveho kodiaka, ktory ten vozik tahal :) 

No a este som stale nevybavila havarijnu. Tento sram je vzadu vlavo ale este jeden rok stary mame vpredu vpravo. Neviem ako to poistovakovi podat, mam mu klamat a vymysliet si historku, ze som to spravila naraz alebo kludne priznat, ze ide o dva rozne incidenty, len sa nam to prve doteraz nechcelo riesit? (Nebol by s tym problem, ze by starsiu nechceli preplatit?)Havarijnu mame cely cas, len sme boli lenivi to vybavit.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 01:47

My jsme jednou seděli v autě na parkovišti. Vedle zaparkovalo auto, řidička otevřela dveře a bouchla do našich dveří docela silně. A šla pryč. Muž vystoupil, podíval se, uviděl parádní prohlubeň. Zavolal na paní, že nám promáčkla dveře. Ona řekla, už to tam bylo. A šla dál. Měla sebou dva pubertaky. A měli ještě blbý kecy

A já jsem jednou odrela auto na sídlišti. V autě mimino, tak jsem volala muzi a ten přijel a řešil to za mě. Zkoušel zvonit na lidi v domě, před kterým to auto stálo . A byli tam u někoho na návštěvě.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 05:34

Rodičom práve teraz poisťovňa odmietla uhradiť z havarijnej poistky pooskierane dvere z oboch stan, takže namiesto spoluúčasti to bude za plnú cenu, tj vo výške dvoch dôchodkov. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 20. zaří 2022 06:26

notna Tak to je dobrý příklad pro děti. To je to nejlepší, co pro ně můžou rodiče udělat, způsobit škodu a utéct, těm se to vrátí v plné palbě.