Ounz mne taky, v braniborsku, kdyz jsme tam byli s kamaradama na vikend. normalka nam nekdo objel klicem bok auta. za to jsem pak taky po odevzdani musela solit.
rikali jsme si, ze tam asi nekdo nema rad ty lidi, od kterych jsme meli pronajaty dum.
Ounz mne taky, v braniborsku, kdyz jsme tam byli s kamaradama na vikend. normalka nam nekdo objel klicem bok auta. za to jsem pak taky po odevzdani musela solit.
rikali jsme si, ze tam asi nekdo nema rad ty lidi, od kterych jsme meli pronajaty dum.
Lilly_Ku no já měla jinou než budějickou značku, někdo si holt najde záminku rád..![]()
Karja ja s tim docela pocitam, ze se to nekde na parkovisti treba stane, sama jsem si odrela auto pri vyjezdu z garaze, jednou mi na to vitr shodil takovou zeleznou zabranu, byla u vykopu, vedle ktereho jsem parkovala. Schvalne ponicene by me nastvalo, ale s takovyma beznyma provoznima skrtama se asi musi clovek smirit.
Mně to přijde fakt hrozné, když někomu odřeš auto a nenecháš tam lísteček. Děje se mi to opakovaně. Zrovna teď mám auto na tři týdny v servisu, někdo mi ho odřel v OC. Kdyby mi tam nechal telefon, mám náhradní vozidlo a neplatím spoluúčast. Naštěstí mám havarijní, jinak by to byla darda.
ale neco jineho je si sam odrit auto a neco jineho je dojit na parkoviste a zjistit, ze ti ho nekdo poskodil a ujel.
nejakou 1 cm oderku neresim, ale jinak je normalni reakce nechat listek za steracem nebo zavolat policajty. pro me teda odreny auto od nekoho fakt neni provozni vada, nota bene kdyz pak ja musim platit opravu.
999 podle me to lidi delaj aby to neslo z jejich havarijniho a nezvedla se jim pojistka (aspon teda u nas). jsem se vytocila jen kdyz jsem si na to zas vzpomnela ![]()
Kontrolovala jsem v práci dreny u postele pacientky a v předklonu jsem si rozsekla obočí o roh nočního stolku, který byl schovaný za zástěnou mezi postelemi. Byla to strašná rána, takže se vzbudila dosud pokojně spící pacientka po operaci za zástěnou a začla bědovat bolestí. Mně vyrostl růžek, muž vyhrožuje na ráno monoklem, asi jsem si do obočí mohla dát jeden steh a teď se ještě budu třást, aby mi dorostly chloupky, už tak je mám jen tak tak zarostlý ![]()
Ja jednou pri vyjizdeni z kolmeho stani odrela bok vedlejsiho auta. Ne moc, ale bylo to tam, stopro ode me. Hrozne jsem zpanikarila, chvili presvedcovala sama sebe, ze to skoro neni videt a ze to tam urcite uz mel, ujela jsem, objela blok a nakonec se vratila a nechala vzkaz. Jako bylo to 10 minut jak ze Zlocinu a trestu
.
marieu au, tlapkam ![]()
Šiš, myslela jsem, že jsem ve stížnostech... omlouvám se za OT. Mám dneska dost (celý den na sále), to se zas klidně přiznám.
Mně to přijde fakt hrozné, když někomu odřeš auto a nenecháš tam lísteček.
Souhlasím.
marieu jauvajs!
Lilly_Ku Já vím, říká se tomu přijít o bonusy. Když jsem se ptala pojišťováka, o kolik ti to zvednou, tak říkal že max o pár stovek za rok. Proto mi to přijde sprostý, když jeho by to stálo pár stovek, mě spoluúčast 5000,- a kdybych neměla to havarijko tak bych zaplatila 50 000,- .Taky mi to zvedá tlak.
999 přesně, je to nepříjemný, ale když to udělám tak od toho to povinný ručení je, že jo. Tak holt mi ubyde pár bonusových měsíců. Syn takhle rochnul na parkovišti auto, nechali jsme tam můj telefon, čekala jsem co bude a kdo mi bude nadávat. Volal majitel, celej stastnej, že jsme nechali telefon, ještě mi děkoval.
Kora Mně nechal lísteček za celou dobu jeden jediný člověk a když jsem mu zavolala, zjistila jsem, že je to můj student :-). Ale nevěděl, že odřel moje auto, jen byl slušný.
999 ta jedna škoda se fakt ani nepozná, některý pojišťovny ji i odpouští
Lilly_Ku i za menší skrabanec musíš u auta z půjčovny solit, pokud neplatis 100% pojistku. Mě to, že někdo něco zničí a nechce nést důsledky, štve fakt hodně. Kdysi tu byla na návštěvě kamarádka, její dítě bouchlo dveřma do cizího auta. Bylo to fakt vidět. Zasmála se, pokrčila ramenama a neřešila. Mě to štve ještě po deseti letech.
Lilly_Ku zalezi samozrejme jak moc je to odrene, ale proste se to stava a nehroutim se z toho. Zatim to nebylo nic vazneho, jednu vetsi vec zaplatila pojistovna. Jednou jsem zrasovala cizi auto a zrovna stal majitel na chodniku, tak jsme to rovnou sepsali do formulare o nehode. Kdyby tam nebyl, urcite bych kontakt na sebe nechala.
999 a nejde si u toho OC zjistit, jestli nemaj parkoviště pod kamerama a záznam?
SunEclipse Neřeknou ti to, GDPR.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.