Sweet Potato Já se svejma krčkama pastu nutně potřebuju, takovou tu, co je zalepí a přesvědčí, aby chvíli nebolely![]()
Přiznání
viktorka_od splavu Ja jsem byla na skvělé procházce, jako trasou, ale se strašně uzvanenou osobou, vůbec jsem si to neužila, celou dobu jsem hledala nějaký společný jazyk našich kmenů:-D. Tak možná zacnu běhat, abych utekla!
Tak já dneska umyvadlo rovnou rozflákala
spadnula mi do něj skleněná dóza a je tam prasklina jak hrom.
Karja od té doby, co se nesnažím udržovat konverzaci (je to marný, stejnak to neumím a nejradši mám ticho), tak jsou tyhle situace pro mě daleko snesitelnější. nejtěžší je shodit ze sebe tu pomyslnou zodpovědnost, když tamten chce žvanit, tak ať si to zajistí:-D
Lamicka Vedeš a já odstupuju ze soutěže ![]()
Lamicka na první pohled to svádí myslet si že sis takhle ten úklid zjednodušila, ale
jsem umyvadlo s prasklinou měla "ve správě" a prudilo mě to hrozně, ono to neteklo takže měnit netřeba, ale furt to vypadalo jako špinavý!![]()
viktorka_od splavu No to bych nemusela říkat nic, ale ono bylo prostě příjemnější poslouchat sebe:-D
Krehutka No ted mame mladata a i psi rodicu jsou jeste mladi. kontrolujeme okem plus vet a vzdycky dobry. Uplne nevim, jestli bych to poznala, to priznavam. Do tlamy jin saham, ale cisteni jsme netrenovali nikdy. Ale u cca sedmi psu dosud jsme dosud nemeli zadnou extrakci nebo kaz, ze by se poznal. Jenom fene z utulku zuby vypadaly, bylo ji tehdy tak 15. Ta mela zuby zbidacene uz z toho utulku, ale stejne to celkem doklepala. Drapy si taky ochodi sami, jen nekdy minuly maxipes potreboval strihnout drapy a to bylo na kombinacky skoro
. Mozna ale zalezi i na plemenu, treba usi resime snad u kazdeho psa a opakovane. I pres cisteni jsou ta vodni plemena hrozne nachylna.
999 Před časem běžela diskuze, co všechno se ztrácí z toalet v nemocnicích.
kamarád kdysi dělal ostrahu v nemocnici na Františku....a prej se jim tam ztratila i zachodova mísa, když zapomněli zamknout...
Karja pro mě je větší relax neposlouchat vůbec, ale to má každej jinak
Potrefenáhusa teď jsem si vzpomněla na ty ocelový trubky co vynášeli z podniku jako držáky na transparenty, název filmu si teda nevzpomenu![]()
viktorka_od splavu No jo, ale někoho prostě nevypnes, že má tak vyraznej projev, a je tak urputnej, že to nejde a třeba se tě na něco ptá a tak. Jinak vypínat umím dobře, sambo taky rád mluvívá, ale to jsou témata mně na hony vzdálená, to jako do sebe večer vůbec nepustím:-D
viktorka_od splavu A teď si představ, že mi říkal známý, co má restauraci, že se mu ty závěsy ze záchodů ztrácí... to jako si někdo při večeři odskočí s hodí si to do kabelky?
teď mi pěkně šrotovalo, jestli má ten známy na záchodě v restauraci místo dveří závěsy a jak je někdo může narvat do kabelky... asi neverfull ![]()
viktorka_od splavu A teď si představ, že mi říkal známý, co má restauraci, že se mu ty závěsy ze záchodů ztrácí... to jako si někdo při večeři odskočí s hodí si to do kabelky?
Nejen v restauracích, i u nás a i záchodové papíry, proto se dávají ty, co vytáhneš jeden zmačkaný čtvrteček.
Renusatko
a kvůli takovým dementům na veřejným wc strávím věčnost dolováním pár kousků hajzlpapíru, abych neměla počůranou ruku když se tím pidikouskem snažím utřít
viktorka_od splavu Tak to se k tobě můžu přidat. Já teda dostala ten běžecký pás, tak jsem si řekla, že to teda vyzkouším s trenérem Garmin a začnu běhat. První trénink 9 minut, to šlo, ale překvapilo mě, že chtějí, abych hned 5 minut běžela
. No na konci se ptají, jak to šlo, tak jsem tam chtěla napsat sprosté slovo. Dneska třetí trénink. 3 minuty jít 5 minut běžet a to 3x po sobě. Uběhla jsem teda 3,6 km, plíce někde
. Jenže to je jen kvůli tomu, že je mi blbé přestat běžet, když vidím ten čas. No příště mám 2:5 a potom už 5:7. Že poběžím 7 minut, si teda neumím zatím představit![]()
Renusatko já jsem si vygooglila nějakou armádní výzvu 3 km za 12 minut, tak jsem si říkala že to by se mi přesně hodilo, no tvl to jsem se hodně spletla![]()
jo a ještě hodně dobrý přiznání, na stejný téma, asi 3 dny zpět jsem si vzpomněla, že už asi měsíc jsem nějak zapomněla po ránu cvičit
a to jsem předtím cvičila fakt poctivě a nijak mi to nevadilo, já to skutečně nějak uplně nechtě vytěsnila![]()
viktorka_od splavu :-D:-D:-D To je na těch 3km za 12 minut:-D.
Karja tak dokud jsem si to nevyzkoušela tak mi to připadalo že to bude nejspíš pohoda![]()
viktorka_od splavu Tak to já mám menší cíle
. Do Vánoc uběhnou 5 km. Jako já si myslím, že bych to nějak uběhloušla, ale já bych to chtěla nějak odběhnout v pohodě, což by teď fakt nebylo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí