Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 18. října 2022 20:54

Sweet Potato Já se svejma krčkama pastu nutně potřebuju, takovou tu, co je zalepí a přesvědčí, aby chvíli nebolely

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 18. října 2022 20:55

viktorka_od splavu Ja jsem byla na skvělé procházce, jako trasou, ale se strašně uzvanenou osobou, vůbec jsem si to neužila, celou dobu jsem hledala nějaký společný jazyk našich kmenů:-D. Tak možná zacnu běhat, abych utekla! 

Offline Lamicka
14201 příspěvků moje polička 18. října 2022 20:57

Tak já dneska umyvadlo rovnou rozflákala spadnula mi do něj skleněná dóza a je tam prasklina jak hrom. 

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 18. října 2022 20:59

Karja od té doby, co se nesnažím udržovat konverzaci (je to marný, stejnak to neumím a nejradši mám ticho), tak jsou tyhle situace pro mě daleko snesitelnější. nejtěžší je shodit ze sebe tu pomyslnou zodpovědnost, když tamten chce žvanit, tak ať si to zajistí:-D

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 18. října 2022 20:59

Lamicka Vedeš a já odstupuju ze soutěže

49374 příspěvků moje polička 18. října 2022 21:02

Lamicka na první pohled to svádí myslet si že sis takhle ten úklid zjednodušila, ale jsem umyvadlo s prasklinou měla "ve správě" a prudilo mě to hrozně, ono to neteklo takže měnit netřeba, ale furt to vypadalo jako špinavý!

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 18. října 2022 21:03

viktorka_od splavu No to bych nemusela říkat nic, ale ono bylo prostě příjemnější poslouchat sebe:-D

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. října 2022 21:03

Krehutka No ted mame mladata a i psi rodicu jsou jeste mladi. kontrolujeme okem plus vet a vzdycky dobry. Uplne nevim, jestli bych to poznala, to priznavam. Do tlamy jin saham, ale cisteni jsme netrenovali nikdy. Ale u cca sedmi psu dosud jsme dosud nemeli zadnou extrakci nebo kaz, ze by se poznal. Jenom fene z utulku zuby vypadaly, bylo ji tehdy tak 15. Ta mela zuby zbidacene uz z toho utulku, ale stejne to celkem doklepala. Drapy si taky ochodi sami, jen nekdy minuly maxipes potreboval strihnout drapy a to bylo na kombinacky skoro . Mozna ale zalezi i na plemenu, treba usi resime snad u kazdeho psa a opakovane. I pres cisteni jsou ta vodni plemena hrozne nachylna. 

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 18. října 2022 21:07
Reakce na Sweet Potato:

999 Před časem běžela diskuze, co všechno se ztrácí z toalet v nemocnicích.

​kamarád kdysi dělal ostrahu v nemocnici na Františku....a prej se jim tam ztratila i zachodova mísa, když zapomněli zamknout...

49374 příspěvků moje polička 18. října 2022 21:11

Karja pro mě je větší relax neposlouchat vůbec, ale to má každej jinak

49374 příspěvků moje polička 18. října 2022 21:12

Potrefenáhusa teď jsem si vzpomněla na ty ocelový trubky co vynášeli z podniku jako držáky na transparenty, název filmu si teda nevzpomenu

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 18. října 2022 21:15

viktorka_od splavu No jo, ale někoho prostě nevypnes, že má tak vyraznej projev, a je tak urputnej, že to nejde a třeba se tě na něco ptá a tak. Jinak vypínat umím dobře, sambo taky rád mluvívá, ale to jsou témata mně na hony vzdálená, to jako do sebe večer vůbec nepustím:-D

Online Tabea
8149 příspěvků moje polička 18. října 2022 21:17
Reakce na 999:

viktorka_od splavu A teď si představ, že mi říkal známý, co má restauraci, že se mu ty závěsy ze záchodů ztrácí... to jako si někdo při večeři odskočí s hodí si to do kabelky? 

​teď mi pěkně šrotovalo, jestli má ten známy na záchodě v restauraci místo dveří závěsy a jak je někdo může narvat do kabelky... asi neverfull

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. října 2022 21:19
Reakce na 999:

viktorka_od splavu A teď si představ, že mi říkal známý, co má restauraci, že se mu ty závěsy ze záchodů ztrácí... to jako si někdo při večeři odskočí s hodí si to do kabelky? 

​Nejen v restauracích, i u nás a i záchodové papíry, proto se dávají ty, co vytáhneš jeden zmačkaný čtvrteček.

49374 příspěvků moje polička 18. října 2022 21:27

Renusatko  a kvůli takovým dementům na veřejným wc strávím věčnost dolováním pár kousků hajzlpapíru, abych neměla počůranou ruku když se tím pidikouskem snažím utřít

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. října 2022 21:30

viktorka_od splavu Tak to se k tobě můžu přidat. Já teda dostala ten běžecký pás, tak jsem si řekla, že to teda vyzkouším s trenérem Garmin a začnu běhat. První trénink 9 minut, to šlo, ale překvapilo mě, že chtějí, abych hned 5 minut běžela. No na konci se ptají, jak to šlo, tak jsem tam chtěla napsat sprosté slovo. Dneska třetí trénink. 3 minuty jít 5 minut běžet a to 3x po sobě. Uběhla jsem teda 3,6 km, plíce někde. Jenže to je jen kvůli tomu, že je mi blbé přestat běžet, když vidím ten čas. No příště mám 2:5 a potom už 5:7. Že poběžím 7 minut, si teda neumím zatím představit

49374 příspěvků moje polička 18. října 2022 21:34

Renusatko já jsem si vygooglila nějakou armádní výzvu 3 km za 12 minut, tak jsem si říkala že to by se mi přesně hodilo, no tvl to jsem se hodně spletla

jo a ještě hodně dobrý přiznání, na stejný téma, asi 3 dny zpět jsem si vzpomněla, že už asi měsíc jsem nějak zapomněla po ránu cvičit a to jsem předtím cvičila fakt poctivě a nijak mi to nevadilo, já to skutečně nějak uplně nechtě vytěsnila

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 18. října 2022 21:36

viktorka_od splavu :-D:-D:-D To je na těch 3km za 12 minut:-D. 

49374 příspěvků moje polička 18. října 2022 21:37

Karja tak dokud jsem si to nevyzkoušela tak mi to připadalo že to bude nejspíš pohoda

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. října 2022 21:38

viktorka_od splavu Tak to já mám menší cíle. Do Vánoc uběhnou 5 km. Jako já si  myslím, že bych to nějak uběhloušla, ale já bych to chtěla nějak odběhnout v pohodě, což by teď fakt nebylo.