Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 18. října 2022 20:20

Ounz no ono to ale fakt funguje:-)) babička byla strašně strašná, osminku mám po ní, tak si to jistě dobře představíš

​aha, takže veskrze milá holka! 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 18. října 2022 20:21

Sweet Potato Ounz Taky mám ten dojem, protože třeba u těch dětských past se hodně řeší aby tam byl ten fluor a skutečné to k něčemu bylo. I zubařka moje mladá, těsně po škole říká ať jim kupuju ten elmex ať to za něco stojí. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 18. října 2022 20:22

Ounz Já si toho Vítu nepamatuju a klidně mi ho připomeň:-D

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. října 2022 20:25

Krehutka Dalsi priznani, nikdy jsem necistila zadnemu psovi zuby. A i ten skoro 15 lety mel zuby jeste pekne. Ale uznavam, ze mame psy velke a cisti si je treba praseci nozickou

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 18. října 2022 20:27

Karja no, řekla sis o to..byl to článeček o výrobku, třeskutě originálně pojmenovaným poopouri, kterej se měl nalejt (nakapat) na hladinu vody v toaletě a mělo to zaručit, že ten zcela fyziologickej puch nepronikne z vody ven (lololol), takźe to můžeš nosit v kapse a vesele kadit i po návštěvách, aniž by ses bála, že ti na to někdo přijde (úplně si představuju tu scénku). Ovšem tu cestu oné záležitosti do bodu určení to nepokryje, že. A myslím, že to podal jako reportáž v přímém přenosu..

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 18. října 2022 20:29

Ounz No tak to je velkej bizar! Edit: ale už čtu ten název pořádně, no to jsem měla udělat předtím než jsem se zeptala, já fakt čekala nejaky růžový listky kterak je Vita někde sbira

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 18. října 2022 20:32

Sweet Potato mne zubarka kdysi rikala, ze trosicka pasty potreba je, ale ze je celkem jedno jaka. To jsou porad nejake informace:) Pastu potrebuju, mam ty zuby tak strasne hrozne, ze chci mit aspon ten svezi pocit. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 18. října 2022 20:32

Ounz Poopourri používáme na wc v květinách a funguje dobře. Článek, nebo reportáž neznám.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 18. října 2022 20:33
Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 18. října 2022 20:35

Karja já jsem si taky myslela že jde o překlep a čekala potpouri

Kan mě naučil kdysi muž od kamarádky, že se musí hned spláchnout, to funguje dost spolehlivě:-P (lehce zvedá spotřebu vody, ale to zas neni tragický)

49374 příspěvků moje polička 18. října 2022 20:35
Reakce na Ounz:

​aha, takže veskrze milá holka! 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. října 2022 20:36

Kokoska hej tie tahacie vreckovky z recykovaneho papiera su najlepsie! Este mali fajn kuchynske utierky, ktore nemali v strede tu rolku, takze ziadny odpad neostal ale uz sa u nas dlhsie nedaju zohnat. Neviem ci ich uz nepredavaju alebo len nasa mala predajna ich nemava.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 18. října 2022 20:37

A kdo si doma zkoušel "vrznout" v umyvadle ? Tak teda hlásím, že na našem prst nevrže, ale drsný nebo oslizlý povrch jsem taky nezaznamenala, umyvala jsem ho tak před 14 dny, tak nevím, o čem to vypovídá  

A prihazuju sprcháče - jeden mame taky tak na půl roku, cele tělo už si nemydlim roky, takže to vydrží nekonečně dlouho. Až je mi to někdy líto, když vidim ty různě voňavý limitky  

49374 příspěvků moje polička 18. října 2022 20:38

jo a ještě dnešní přiznání /do sportovního vlákna s tím nejdu ani náhodou!!/ byla jsem běhat, teda, běžela jsem 2,2 km, teda.. místama jsem šla a víceméně běžela a málem jsem vyplivla duši za 17 minut doma, no malovala jsem si že poběžím z domu do práce, což je něco pod 4 km a to teda těžko, těžko:-P a apka mi hlásí že mám superskvělou kardio kondici, tak to určitě

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 18. října 2022 20:39

Jos no tak ono je to jak u lidí - někdo to fláká a nemá ani kaz a jiný poctivě čistí všema možnýma dentálníma pomůckama a stejně mu tam vždycky něco najdou.

Já u předchozího taky nečistila a taky na to bohužel doplatil několika extrakcema. Takže teď se současnou jedem poctivě. A i přes barf a kosti a dančí parůžky vím, že kdybych nečistila, dopadne to blbě.

Stejně tak teda spotřeba pilníků na drápky je snad horší než spotřeba zubní pasty .

Jenom mě napadá - kontroluješ pečlivě? jjestli jo a jste v poho tak vám velmi závidím. 

49374 příspěvků moje polička 18. října 2022 20:42

MP Meri nene, to zkoušet nebudu! já jsem teda trochu úchyl na leštění baterií, tady je hodně tvrdá voda a když to pár měsíců ignoruješ už to nikdy vyčistit nejde...

mycí gely na ruce ani tělo nepoužívám, takže co bydlím sama tak spotřeba 1,5 ks mýdla za třičtvrtě roku

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 18. října 2022 20:48
Reakce na continuity:

bublifuk u nás nebo vejce ve volném výběhu za 100, v akci za 78, podestylkove kolikrát nemají a klecové nebudu kupovat, dokud nebudeme nuceni jíst trávu. 

​noo tak tímhle tempen si budu brzy moct dovolit jedničkové vejce

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2022 20:48

Karja jo, no, ty "žvejkačky" do záchodu jsou ještě vyšší level než bločky

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 18. října 2022 20:48

viktorka_od splavu Zachodovy sprej neeee Uplne se mi vybavi to peklo jit u nas, kdyz nekdo pouzite. S vuni vanilky a tresni.blee

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 18. října 2022 20:52
Reakce na MP Meri:

A prihazuju sprcháče - jeden mame taky tak na půl roku, cele tělo už si nemydlim roky, takže to vydrží nekonečně dlouho. Až je mi to někdy líto, když vidim ty různě voňavý limitky  

​No viď že jo!

(A vrznout jsem si nešla, máme umyvadla stoletá, tak už jsou zubem času taková nehladká)