Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2022 13:59

Potrefenáhusa pokud nevyužíváš ty jejich kupóny, tak je to asi 1 nebo 2%, mám pocit. Jednou jsem to nějak počítala, ale už je to dýl.

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 18. října 2022 14:01

Evaeva asi hodně nakupuju :-) 

ale já nakupuju hodně, i potraviny a čaje (maj nejlepší vrtule), na vejlety dětský presnidavky apod., plíny, kocici kapsicky... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2022 14:05

Potrefenáhusa hlavně jdeš asi jednou za čas, ne? Takže tu slevu pak použiješ najednou, navíc využiješ ten kupón víc bodů za nákup, co je tak jednou měsíčně, takže zase hodně bodů. Já chodím častěji, takže slevy využiju po menším a násobek bodů mám taky menší. Jídlo tam teda už nekupuju, co děti už odrostly kaším a přesnídávkám (ty kaše teda jely hodně )

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. října 2022 14:18

Lamicka Nemam docteno, ale do mycky davame treba gel, ktery kupujeme v 5l barelech. Vyjde to treba na 900 odhadem, ale vydrzi fakt dlouho. A priznam se, ze kdyz vytiram, tak rozdil mezi eco pripravkem z mydlovych orechu (treba) a sanytoilem nepoznam. Kdybych nebyla lina, cistim jen parnim vysavacem, ale stejne jedu furt mopem no. MP Meri Pul roku nam dvema pasta nevydrzi, ale dva tri mesice ano. Davam myslim standardni mnozstvi. 

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 18. října 2022 14:48

Evaeva jo, jednou za čas velkej nákup, já tam prave kupuju dost jídlo i ne vyloženě dětský, to už taky moc nekupuju, testoviny, omacky na ne, luštěniny, kecup, kafe, cukr ...u nás tenhle "lepší" sortiment není, takze když se dostanu do dm, koupím to tam 

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 18. října 2022 15:00

Ja v DM taky nakupuju hodne, nakup za x tisic kazdej mesic, ale kupon jsem jeste nevyuzila nikdy . Ted jsem se mrkla a na konte mam 14 tisic tech jejich bodu.

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. října 2022 15:17

Dmko vxuzivam taky hojne. Hlavne jejich pleny, driv presnidavky. Hojne kosmetika a pripravky do domacnosti. Konecne mam i aplikaci, tak se mi body neztraci a zjistila jsem jake mam ke kontu heslo . A v mistnim maji i detsky koutek, coz je genialni. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2022 15:18

Vari příště to budeš mít zadarmo

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 18. října 2022 15:19

Minule jsem mame koupila v DM toaletak, docela levnej, nejakou tu jejich eco řadu. Tak frflala, ze neni bilej. Ja mam rada i ty jejich kapesniky v papirovych krabickach, taky nejsou bily, ale mekky a silny, to mi vyhovuje.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 18. října 2022 15:26

Evaeva Kdyz online to uplatnit myslim nejde a do obchodu se nedostanu. Nebo se jednou hecnu, sjedu tam autem a udelam presne takovej nakup, za kterej jsem vzdycky zmoulajic v ruce jednu rasenku nesnasela matky, co staly ve fronte u kasy prede mnou :-D.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2022 16:11

Jos u nás mají takový hrací stůl a taky WC a ano, je to geniální 

Offline tina
6319 příspěvků moje polička 18. října 2022 16:14

Nějak jsem na té rodičovské zapomněla, jak je práce s lidma často velmi vyčerpávající. Měla jsem jít ještě na školkovou akci, ale musela jsem to odpískat, protože dneska už nechci potkat jediného cizího člověka....

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 18. října 2022 19:34
Reakce na Potrefenáhusa:

​už se cejtim zas jak prase, nechte toho!!!!

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 18. října 2022 19:52
Reakce na Len:

Tak kdyby někdo chtěl ušetřit za pastu na zuby, nesměle pípnu, že není potřeba vůbec.Já ji fakt třeba večer nepoužívám, chci si čistit zuby u tv/telefonu v obýváku a ne stát v koupelně s plnou pusou pěny. Spotřebovat pastu za měsíc se mi v životě nepodařilo, to vůbec nevím, co bych s ní musela dělat. Nebo třeba vůbec nepoužívám aviváž nebo ty bločky do wc.

Asi jsem to prase, no. A prášek do myčky jsem koupila eko - Klar a běda, jestli ho bude potřeba víc než trošku a nevydrží věky, jak píšou na instagramu.

​mně to říkala hygienistka, ale to nedám, potřebuju ten mentolovej dech po. Naopak hrozně nerada sleduju, jak si někdo ty zuby čistí, nějak mi to vadí..bločky a aviváž taky nepoužívám :)

ocet a sodu hodně, frosch na kuchyň a koupelnu je skvělej a do wc leju domestos, co tam máme dal...?

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 18. října 2022 19:53

Ounz savo do lavóru na utěrky! A škrobenku!

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 18. října 2022 19:54

Kokoska škrobenku mám! Savo ne  ale ručníky vyvářim (psst)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2022 19:55

Ounz těch bločků se náš malý dokonce bojí. Já je taky nemám ráda, paradoxně mi přijdou hnusné (jako špinavé).

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 18. října 2022 19:57

Ounz taky vyvarim, i uterky, na tom snad neni nic divnyho. Savo ani skrobenku nemam, nesnasim naskrobeny veci a ani nemam rada avivaz na rucniky. Tvrdej drsnej rucnik je ideal, nepotrebuju peeling.

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 18. října 2022 19:58

Evaeva jo, věc pověšená uvnitř záchodové mísy špinavá rozhodně je. vlastně jsem nepochopila, čemu to má sloužit. 

Len  při čištění zubů bez pasty slintám úplně stejně jako s pastou, jen jsou ty žgryndy ekl místo aby voněly po mátě

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 18. října 2022 20:01

tina mezilidské interakce jsou hrozně vyčerpávající