Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Online nolita
6513 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 10:45
Reakce na ice:

tak to já všem žijícím příbuzným ani náhodou 

Offline dzizisketa
8985 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 10:45
Reakce na Len:

Na kočku jsem zapomněla, a to po ní toužím už od doby, co se proslavil Goliášek. Takže aspoň jednu čičinu samozřejmě!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 10:46
Reakce na ice:

Krajně nevýchovný, ne nadarmo ti skutečně a vlastním úsilím movití lidé svým vlastním dětem, natož širší rodině, odkazují minimum. Já s čistým svědomím prohlašuju, že bych nikomu nezaplatila z hypotéky ani jedinou splátku.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 10:46
Reakce na nolita:

Asi tak :D

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 10:48
Reakce na nolita:

Já už jich zas tolik nemám a ti co mi zbyli jsou hodný lidi, co byli vždy ochotní v rámci rodiny pomáhat. Mám štěsti asi. 

Offline dzizisketa
8985 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 10:49
Reakce na Mutziputzi:

Jo ale náhodnou výhru, v podstatě výjimečný záblesk štěstěny, za nějakou extra zásluhu a snahu nepovažuju, abych se cítila příbuznými obíraná o plody mé tvrdé práce

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 10:49
Reakce na dzizisketa:

Na kočku jsem zapomněla, a to po ní toužím už od doby, co se proslavil Goliášek. Takže aspoň jednu čičinu samozřejmě!

Goliášek přinutí každýho chtít kočičku!

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 10:52
Reakce na ice:

Já už jich zas tolik nemám a ti co mi zbyli jsou hodný lidi, co byli vždy ochotní v rámci rodiny pomáhat. Mám štěsti asi. 

Mám to stejně; pořídila bych si domek, bydlení pro sestru, prarodičům bych zaplatila novou střechu a zbytek bych uložila s pocitem, že budu finančně nezávislá na práci, což je super. Nejspíš bych pracovala na kratší úvazek.

20970 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 10:52
Reakce na dzizisketa:

Já si totiž i hlavně myslím, soudím i podle sebe, že by si ode mě peníze nikdo ani nevzal, fakt si neumím představit nikoho z rodiny, kdo by mojí velkorysost přijal. Já sama nevidím důvod, proč by mi někdo měl něco pořizovat, buď na něco mám a stačí mi to, nebo chci víc a můžu se jenom smířit s tim, že holt zdroje nejsou nebo zarobit, ale dary bych nechtěla.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 10:55
Reakce na Mutziputzi:

Vůbec nemíním kohokoliv z příbuzenstva vychovávat.

Offline dzizisketa
8985 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 10:58
Reakce na Mutziputzi:

To já zase beru rodinu jako prvotní jednotku, se kterou sdílím radosti i vážnější starosti, jako záchrannou síť, takže přijít takhle lehko k přemíře peněz, hned bych je narvala do svých blízkých. Má rodina jsme takoví dost hrdí vidláci, takže nějaké vyskakování a šplhání po společenském žebříčku nehrozí.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 10:59
Reakce na dzizisketa:

hele a na Goliáška teda nejsou potřeba miliony :-D

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 11:00

Nase rodina se deli na prazskou cast (velmi uspesni lide) a na moravskou (kde se mezi ty uspesne radi nasi a vicemene i my), zbytek se zivotem spise placa. Ze strany manzela je to vicemene to stejne. Proste u nas presne vidim, kdo by nejhlasiteji volal ze jsme rodina a ze by taky meli neco dostat. Je to mazec, no ;)

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 11:00
Reakce na Mutziputzi:

Při megavýhře, tedy když se bavíme o miliardách, bych své rodině právě to bydlení zajistila 100%. Mám je ráda, oni mě, fakt mezi nima nejsou žádné vyžírky. U dětí by byl založem účet na vzdělání a cestování a následně zase bydlení. Všichni pěknou dovolenou, několikrát :-) Vždyť co bych s tím vším proboha dělala? To sám člověk prostě nespotřebuje, když není úplný hlupák.
Pokud by se tam snad našel někdo, kdo by mě začal pomlouvat, jeho problém, ne můj. Okruh přátel mám poměrně malý, ale pevný (a zase, nejsou tam žádní looseři). Partner mě miluje i jako chudou. Vím, že bych si musela dávat majzla na nové lidi, kteří by se přidávali právě jen pro to bohatství. A o mnoho víc úskalí tam prostě nevidím, pořád by to byl poměrně normální život, akorát v bohatství. Nemoce či úmrtí chodí i do bohatých a šťastných rodin, stejně jako do chudičkých a řekněme si na rovinu - vše se řeší daleko jinak, když má člověk silné finanční zázemí.

20970 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 11:05
Reakce na dzizisketa:

Ale jo, taky mám fajn rodinu, spíš to myslím tak, že to že se rozdělim, ze mě lepšího člověka neudělá, se svědomím by mi to určitě nehnulo a pak jsou i takoví, třeba já, který by "dar" odmítli, necítila bych se příjemně.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 11:08
Reakce na Mutziputzi:

no já už třeba skoro žádnou rodinu nemám, takže bych se dělila jen s těma, co do mě většinu svýho produktivního života taky vráželi většinu svý vejplaty. A s těma teda moc ráda. Vzdálený strejce a bratrance z pátýho kolena do rodiny nepočítám.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 11:12

já bych založila národní park, vyhrát pět miliard  nebo botanickou zahradu. nechala bych uklidit bordel v lesích. založila bych lesní hlídky. zachránila bych nějakého hraboše. nechala bych vysázet aleje. založila bych rybníky. bože, chci být prachatá.

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 11:13
Reakce na dzizisketa:

A já bych si tady pořídila řadovkou s menší zahradou a ještě jednoho psa! A zajela bych se podívat po světě, do severní Evropy, do Karibiku a na mrtvou trať na Sibiři, to je moje top trojka.

ja uz v radovke byvam  ale bez tych miliard 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 11:16
Reakce na palahniukowa:

Nekde se vloudila chybicka :D

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 29. srpna 2017 11:18
Reakce na Potrefenáhusa:

Mám to stejně. Do okruhu nejbližších počítám partnera, své rodiče a své sourozence, žádní bratranci z x-tého kolene. A své nejbližší bych prostě zajistila ráda. Jsem šťastná, když lidé okolo mě nemají potíže a jsou šťastní, takže trochu jim pomoci je to nejmenší. To, že by někdo mohl odmítnout, v pořádku, špatný pocit bych z toho neměla, jeho volba.