Já bydlím na Malé Straně a pokaždé, když se vracím domů, tak se mi rozbuší srdce. Ten pohled se fakt neomrzí...![]()
Přiznání
Tak to vám fakt závidím ![]()
. Ale musím přiznat, že pro mě měla Malá Strana snad největší kouzlo začátkem osmdesátých let. Téměř žádní turisté, bydleli tam lidé (ne firmy) a ta zvláštní směs ošuntělosti a ponurosti se mi moc líbila.
Já právě bydlím v části, kde je to dost sousedské...
Tak to máte velký štěstí, ale to určitě víte.
To teda...![]()
a uplně strašně boží je jet vlakem po mostě ze Smíchova na Hlavní nádraží (nebo obráceně) - jsem se na to tuhle těšila celou cestu a sotva jsme na ten most vjeli, v protisměru nás míjel náklaďák a hodně dlouhej, takže nic)
Jo, tenhle kus taky miluju (ale já sem nekritický milovník cestování vlakem kamkoli)
Za chvili budou davat v tv Hvezdny prach, ten miluju! A o vikendu jsem marodna prelouskal Emmu a pak ji taky zkoukla, to je tak roztomily film. Priznani: jsem romanticka.
hvězdný prach!!!![]()
Miluju tu hudbu ve flmu ale kniha je uplne nejvic :)
strašně nutně bych potřebovala něco dělat, říkala jsem si, že kouknu jen na kousek, teď akorát jsem to chtěla vypnout.....jenže kapitán Shakespeare na scéně!!!! ![]()
Tsss, jen na kousek to nema cenu, ten film je uzasny do posledni vteriny.
Tak krásnej film a tak hrozná knížka přitom.
Hele, nebyly jsme na tom Hvězdném prachu spolu (někde ve městě a skončily jsme v Montíku)? Úplně Tě vidím, jak se chechtáš de Nirovi.
je hele ale to je fakt možný!!! A taky myslim, že jsme spolu byly na Pokání, jaks tam těm holkám před náma říkala, jestli by už konečně nemohly zavřít hubu?
a já se u toho de Nira smála nahlas i včera a ten film je fakt boží. Já jsem teda tu knihu četla až po filmu, takže jsem ji tak neocenila. Stejně tak Coralina se mi líbila o dost víc jako film
to mi nevadí, ale jennifer morrison se mi úplně strašně nelíbí jako blondýna, přitom s tmavýma vlasama je moc hezká. ginnifer goodwin je mi zase ve všech ostatních rolích strašně nesympatická, ale ty krátký vlasy ji narozdíl od dlouhých strašně slušej.
Ale u toho seriálu mě asi bavila první serie, pak už se to nějak strašně rozplizlo.
a který postavě tam má bejt 16?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí