Potrefenáhusa No, no, no.
Náhodou s těma slečnama jsem byla v právu a za umlčení bylo rádo celé kino. Jinak jsem v kině tichá jak pěna.
Přiznání
tatovi jednou usnul na rameni kluk v divadle
ale ten si i vylozene polozil hlavu, tata jako pohodar ho nechal spat :D nutno dodat, ze ta hra byla fakt spatna
Ehm, takhle jsem se seznamila se svym nekdejsim pritelem, v dalkovem autobuse jsem mu usnula na rameni a nejak nas to sblizilo ![]()
To je hezké!
Já ve valcích a busech spím teda s hlavou zvrácenou nazad a s otevřenou pusou
Aspoň, že zatím neslintám.
no, já už do kina chodím minimálně, ted', tohle by mi asi fakt vadilo..
no, mně je to jasný, já tyhlety baviče se a telefonéry nesnášim. úplně nej je člověk, kterej to říká takovým tím "jakožešeptem", kterej ale slyší celý kino/divadlo/koncertní síň..
No to je taky první, co dělám, když se pak s šokem vzbudím, že nenápadně kontroluju, jestli něco někam nesteklo ![]()
Ale v zimě se mi stalo, že jsem se vypravovala na nějaký kurz v půl páté ráno, a v buse na dálnici ve mě hrklo, že jsem si namalovala každé oko jiným stínem! Při přestupu jsem se šla hnedka zkontrolovat a naštěstí teda ne, ale ten pocit nejistoty!
![]()
Sem vytřídila oblečení a boty..
velký plus je, že je to všechno nošený, ale nějak potřebuju změnu, trochu se posunout, obnovit to, tak snad nepřijdu do pekla.
Sem vytřídila oblečení a boty..
velký plus je, že je to všechno nošený, ale nějak potřebuju změnu, trochu se posunout, obnovit to, tak snad nepřijdu do pekla.
Tak pokud ano, tak se tam sejdem ![]()
![]()
priznavam se ze mam cif, savo i skrobenku a ted jsem proste musela mit Alpu:-))
fialka je strasna, karafiat fajn a fougere naprosto super

trochu asi jo. i když postrádá ten pánský akcent, který já na sobě nemusim (ale voní mi:-)
Na tú fougére som u nás zatiaľ nenarazila, musím si to zaznačiť, až pôjdem najbližšie do čiech. Ale Karafiát (aj keď je to teda skôr klinček) aj fialka sú vydarené. Dokonca aj konvalinka, aj keď tú som už dávnejšie nevidela. Budem musieť počkať na veľkú noc asi.
jj hřebíček, ten já ráda:-) fialka je na mně taková..zatuchlá nebo co. já je objednala z webové drogerky (vmd kdyby někdo chtěl) zároveň se vzorkama, mají docela dost a zrovna jsem otevřela ten No.5 a.. furt mejdlo:-/
Nová pětka je dobrá, co máš zač?
já jsem si s nim čistila uši :-D Fialky miluju, ale tohle je takový, jak to říct, fakt spíš takový jak na různou hygienu než že by se tím chtěl člověk "navonět"
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí