Cameron dr. House

no ale když byla zamilovaná do House a House ji nechtěl!!!!

mně se víc líbí tmavovlasá, jako blondýna je strašně tuctová podle mě
My jsme spolu byly na více filmech, třeba na Klanu létajících dýk
, myslím na Opatově. A to Pokání si samozřejmě pamatuju, krávy jedny pitomé.
Hvězdný prach jsem nečetla a to mám Gaimana ráda, ale nějak se nedokážu dokopat. Ale mám od Tebe někde i film, tak si možná dám repete.
bacha, ve švýcarsku se prý brzy dá do pohybu asi 7% jejich území, protože jim roztaje, tak volte obezřetně!
je hele ale to je fakt možný!!! A taky myslim, že jsme spolu byly na Pokání, jaks tam těm holkám před náma říkala, jestli by už konečně nemohly zavřít hubu?
Já bych s váma dvěma chtěla chodit do kina! ![]()
se mnou jo!!! ![]()
Jojo, s váma bude sranda (samozřejmě na úrovni )![]()
ježiš ale mám jednu bejvalou kolegyni a s tou jsem fakt musela přestat chodit do kina, jednak mě nutila si několikrát přesedat, protože vedle/blízko nás seděl někdo tlustej/hlučnej/s popcornem, pak několikrát upozorňovala jiný lidi, ať se nebavěj/nežerou/nesmrkaj/nedejchaj a pak mi několikrát polohlasem sdělila pointu filmu (buď ve chvíli, kdy jsem to ještě nevěděla, nebo ve chvíli, když už to věděly i pětiletý děti) - navrch trvá na multikinech, protože starý klasický kina jí připomínaj dětství a přijdou jí moc nemoderní
Tyjo to sdělování to dělá moje matka ![]()
jinak teda já preferuju cokoli před multikinem..
moje matka mi teď bez varování sdělila, že si přečetla, jak dopadne poslední TV serie Hry o trůny a já "Mami, já to ještě neviděla!!!" a máma: "No já taky ne, jenom jsem to někde četla!!!" ![]()
Multikina jsou strašný, akorát teď, jak spousta kin pouští dovnitř s jídlem a pitím, se to začíná nějak přibližovat, to už jsem někdy psala, jak jsem zažila trochu opilýho kluka v Aeru, kterej šel na záchod asi čtyřikrát během filmu a pak nemohl trefit zpátky správnou řadu, takže to prošel vždycky několikrát ![]()
ale v těch multikinech maj lidi kolikrát pocit, že jsou fakt doma v obejváku a normálně se polohlasem bavěj. Taky jsem zažila chlapa, kterýmu zazvonil telefon a on ho normálně zvednul...![]()
Já jsem jednou v kině budila týpka, kterej tam usnul. Netrvalo dlouho a začal chrápat i kolega na levoboku...![]()
My doma taky chodíme spolu jen do multiplexu, konkrétně do Hostivaře, a tam pokud možno do sálu s Dolby Atmos systémem, ale ten je jako fakt boží! S kamarádkama pak obrážíme, jak to vyjde, častěji ale malé sály s tradicí (Světozor, OKO, Aero a tak).
Dneska jdeme s mužem na Loganovy parťáky.
Tak to je dobrý, taková frajerka teda nejsem.
Tenhle film byl super, hrozně zajímavej, ale tichej a spalo tam teda víc lidí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.