jojo přesně:-)
Přiznání
vzorek tady tohodle, jak je to starý či nový netušim, ale už mě tak "neštípe v nose" takže asi nový
stejnak ale nakonec cítím prášek na praní a je mi to protivný, asi su marná prostě

Ten mi taky přijde leda pro starou bábu, doufám, že místní odbornice můj lehký tón pisatelky recenze ocení, já mám tenhle a docela ujde, jsem ho dostala a darovanýmu koni..., rozumíš :-D

prej "náborová pro mladé nositelky" jerry ![]()
tak asi kdyby mi ji někdo dal tak bych si na ni dokázala zvyknout, ale obecně vůni bílýho mýdla a už vůbec pudru nemusím, takže pro mě to ještě nějaký čas nebude, pokud budu mít příležitost ozkusila bych tu novou Gabrielle a ještě by se mi čistě teoreticky mohla líbit No.22 ale tu asi hned tak někde nepotkám
Priznavam, ze se dneska budu divat na vymenu manzelek. Petactyricetiletej pan, kterej svoji sedmnactiletou manzelku naprcal ve ctrnacti.. :D
takže ho zrovna pustili, jo?:-OOO
Ja nevim, za chvili to davaj. Jsem napnuta. Po shlednuti tehle poradu si vzdycky prijdu krasnejsi, chytrejsi, vkusnejsi a mnohem lepe pecujici o domacnost :D
mnohem lépe pečující o domácnost![]()
To vůbec neznám, kde to mají, ráda bych si čichla..
ehm, chtela jsem jit dneska spat v 9, ale zase bych pri tom mohla pripravit jednu cenovou nabidku
Přiznávám, že na to asi od půlky zírám a chce se mi brečet.
ted nevim kterou myslis:-)
ja jsem to vypnula po 10 minutach - a sla jsem obejmout spici dcery
Ja jsem sice bezdetna a detem vubec nerozumim, ale i mne bylo jasny, ze ta holcicka je strasne zanedbana. Ty mi bylo lito nejvic. Tamten.par sice nebyli zadny lumeni, ale vedle pedostrycka a jeho lolitky to byla naprosto dokonale fungujici a sympaticka rodina...
Tu alpu :)
No vida, tam se chystám výhledově tak třeba ještě doplněj. Díky :)
Přiznávám, že mám ráda Top gear (ten původní) a vždycky když koukám, tak za a) platonicky miluju Jeremyho Clarksona a za b) chci ty auta!
Byl to slusnej bizar a to jsem si mysela, ze mackani hada uz nemůže nic překonat. Předně mi ty holky bylo strašně lito. Nerikam, ze 17 leta nezvládne pečovat o dítě, ale jak to muze zvládnout nekdo, kdo v živote nezazil, co je to rodina? Sama rekla, ze za svůj život zazila jen fet, decak a mlaceni od fotra. To by musela bejt zazrak přírody, aby zvládla holku kvalitne vychovat.
Ten jeji manzel by zaslouzil jednu mezi oči. Slizak a hovado, o ktery si normální ženská neopre kolo. Tak si holt nasel alternativu...
Btw Ta Soňa (druhá manželka) měla prej první dítě v 18, coz neni takovej rozdil. Takze z toho jejiho falešnyho moralizovani se mi taky navalovalo. A u osmi oči se teda taky moc nepredvedla.
Tu alpu :)
vmd drogerie
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí