Díky za nápad, ale tuším, že by mi to nevyhovovalo. A zdrojem posměšků asi budu spíš já, ale tak jsme v Přiznání, tak se to hodí: na start se musí člověk nějak dostat a já bych v oblečení určeném na sport nikam s kočárkem nešla (natož třeba jela MHD) ![]()
Přiznání
Já sem tam vyrazím do posilovny v leginách vzor zebra a krátkym tričku, spolucestující jsou mi zcela ukradený, i tak jsou tam větší exoti![]()
Mám nějakej blok, nebo co :) Na ten kruhovej trénink jdu asi 7 minut pěšky a stejně jdu v "civilu" a tam se převleču. V pondělí jsem teda byla jediná, zbytek dorazil v elasťákách.
Na předchozím diskuzním fóru jsem totiž dávala v rubrice o dětech nějaké své tipy na to, co se dá podnikat s dětmi, a nikoho to tam netankovalo, ba naopak jsem si leccos vyslechla. Já si pak připadala jako slepice podléhající módním trendům z emimina. Ale za svými tipy si dodnes stojím, ono i kliky vedle kočáru jsou někdy lepší než měsíc čekat, než klapne hlídání. ![]()
Já si v těch teplácích také nepřipadám nejlíp, ale řeším to jogínskou podložkou demonstrativně umístěnou na viditelném místě, aby to bylo každému jasné![]()
To mám stejné. Posilovna 3 minuty od domu a převlékám se i v létě. Spíš teda kvůli tomu, že bych potom nešla zpátky ani ty 3 minuty totálně zpocená.
Pokud to jde, jdu ve sportovním. Vlastně 5m do auta a 5 m z auta, takže v pohodě. V zimě moc ne, to už je kosa, hlavně zpocená domů
Tak a přiznávám, že jsem regulerní cvok. Při pohledu na množství bot, hader a kosmetiky jsem se dnes ráno na sebe naprdla a konec. Do PŘÍŠTÍCH VÁNOC. Jen to, co dojde!!!!!! (a ted jsem na sebe zvědavá)
To by mě zajímalo, kolik hader a bot je tak moc![]()
Dvě skříně věšáků narvaný, dvě policový.....hadry. Bot tak 50 párů, a to jsem skromná
Mesto v severnich Cechach, namesti pred startem vyznamneho bezeckeho zavodu. Stanky kde bylo neco zadarmo obklopily hordy mnohoclennych rodin, ktere do tasek a batohu cpou dalsi a dalsi vzorky kosmetiky Adidas, u Mattonky dosly bonbony, kolegove u smileboxu marne zkousi fotit jen bezce, sportvni potreby hlidaj stanek jako ostrizi... Priznavam ze to je dost sileny. Priznavam, ze tolik osklivych a bohuzel od pohledu neinteligentnich lidi jsem jeste nevidela. Priznavam ze mam v zivote stesti a jsem za to rada.
Noční můra ... přestala jsem číst někde u toho, kde psal jak jeskyňáři bivakují v jeskyni klidně i několik dní. Pomóóóc ![]()
Tak jo! Dneska jsem zakoupila culottes, takže je nutné přiznat, že jsem také migrovala z MP (ehm, změna z přezdívky "pumf") a pilně tady nasýsám. Ony totiž tyto culottes ze slevy v Lindexu doplnily v šatníku "pecka džíny", Lindex halenku podle Janulik03, kolektivní stříbrné tenisky Adidas... No, abych to přiznání teda nějak ilustrovala, tak přikládám jeden cestovní outfit ze školení v Praze, kde jsem volné chvíle trávila v Creme de la creme (ano, může za to příslušné vlákno). Ufff, konečně si připadám míň jako stalker a třeba se zapojím sem tam i do diskuze. Každopádně vám všem velké díky za skvělou nejen oděvní inspiraci a (tyjo, však jsem v přiznání) fakt mi to na MP chybělo a jsem ráda, že jsem vás našla.

Pumf si pamatuju
hezká bunda
Tak ahoj. Jo a tie šaty sú super.
Ahoj. Som si na teba nemohla spomenúť, ale potom sa mi vybavila ikonka ktorú si na MP mala. Takže u viem!!! :D
A outfit je super ![]()
Mě se teda nejvíc líbí oči, ale boty jsou krutě boží ![]()
super:-)
culottes ze slev závidím, já s nima čekala na ty slevy a u nás už nemají vůbec žádný nikde![]()
Děkuji za milé přivítání, dámy!
paktofonika Ounz Ó, to tedy koukám ;).
viktorka_od splavu Jestli ony tam raději neměly nebýt i tady. Ale zase za 200 na nějaké módní pokusy, kór když je tady tak kvalitní inspirace. No, uvidíme.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí