Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 09:59
Reakce na Gatita:

Díky za nápad, ale tuším, že by mi to nevyhovovalo. A zdrojem posměšků asi budu spíš já, ale tak jsme v Přiznání, tak se to hodí: na start se musí člověk nějak dostat a já bych v oblečení určeném na sport nikam s kočárkem nešla (natož třeba jela MHD) 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 10:02
Reakce na Pinot Noir:

Já sem tam vyrazím do posilovny v leginách vzor zebra a krátkym tričku, spolucestující jsou mi zcela ukradený, i tak jsou tam větší exoti

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 10:07
Reakce na Mutziputzi:

Mám nějakej blok, nebo co :) Na ten kruhovej trénink jdu asi 7 minut pěšky a stejně jdu v "civilu" a tam se převleču. V pondělí jsem teda byla jediná, zbytek dorazil v elasťákách.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 13:34
Reakce na Zina:

Na předchozím diskuzním fóru jsem totiž dávala v rubrice o dětech nějaké své tipy na to, co se dá podnikat s dětmi, a nikoho to tam netankovalo, ba naopak jsem si leccos vyslechla. Já si pak připadala jako slepice podléhající módním trendům z emimina. Ale za svými tipy si dodnes stojím, ono i kliky vedle kočáru jsou někdy lepší než měsíc čekat, než klapne hlídání.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 13:36
Reakce na Pinot Noir:

Já si v těch teplácích také nepřipadám nejlíp, ale řeším to jogínskou podložkou demonstrativně umístěnou na viditelném místě, aby to bylo každému jasné

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 14:02
Reakce na Pinot Noir:

To mám stejné. Posilovna 3 minuty od domu a převlékám se i v létě. Spíš teda kvůli tomu, že bych potom nešla zpátky ani ty 3 minuty totálně zpocená. 

Offline alese
104 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 17:06

Pokud to jde, jdu ve sportovním. Vlastně 5m do auta a 5 m z auta, takže v pohodě. V zimě moc ne, to už je kosa, hlavně zpocená domů

Offline alese
104 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 10:33

Tak a přiznávám, že jsem regulerní cvok. Při pohledu na množství bot, hader a kosmetiky jsem se dnes ráno na sebe naprdla a konec. Do PŘÍŠTÍCH VÁNOC.  Jen to, co dojde!!!!!! (a ted jsem na sebe zvědavá)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 10:34
Reakce na alese:

To by mě zajímalo, kolik hader a bot je tak moc

Offline alese
104 příspěvků moje polička 15. zaří 2017 14:18
Reakce na Mutziputzi:

Dvě skříně věšáků narvaný, dvě policový.....hadry. Bot tak 50 párů, a to jsem skromná

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 16. zaří 2017 11:02

Mesto v severnich Cechach, namesti pred startem vyznamneho bezeckeho zavodu. Stanky kde bylo neco zadarmo obklopily hordy mnohoclennych rodin, ktere do tasek a batohu cpou dalsi a dalsi vzorky kosmetiky Adidas, u Mattonky dosly bonbony, kolegove u smileboxu marne zkousi fotit jen bezce, sportvni potreby hlidaj stanek jako ostrizi... Priznavam ze to je dost sileny. Priznavam, ze tolik osklivych a bohuzel od pohledu neinteligentnich lidi jsem jeste nevidela. Priznavam ze mam v zivote stesti a jsem za to rada.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 16. zaří 2017 11:30
Reakce na Mutziputzi:

Noční můra ... přestala jsem číst někde u toho, kde psal jak jeskyňáři bivakují v jeskyni klidně i několik dní. Pomóóóc 

Offline evuch
94 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 20:48

Tak jo! Dneska jsem zakoupila culottes, takže je nutné přiznat, že jsem také migrovala z MP (ehm, změna z přezdívky "pumf") a pilně tady nasýsám. Ony totiž tyto culottes ze slevy v Lindexu doplnily v šatníku "pecka džíny", Lindex halenku podle Janulik03, kolektivní stříbrné tenisky Adidas... No, abych to přiznání teda nějak ilustrovala, tak přikládám jeden cestovní outfit ze školení v Praze, kde jsem volné chvíle trávila v Creme de la creme (ano, může za to příslušné vlákno). Ufff, konečně si připadám míň jako stalker a třeba se zapojím sem tam i do diskuze. Každopádně vám všem velké díky za skvělou nejen oděvní inspiraci a (tyjo, však jsem v přiznání) fakt mi to na MP chybělo a jsem ráda, že jsem vás našla.  

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 20:51
Reakce na evuch:

Pumf si pamatuju  hezká bunda

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 20:52
Reakce na evuch:

Ha ha, rozesmala jste me 

Tak vitejte, dobry boty, batoh a bunda.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 21:00
Reakce na evuch:

Tak ahoj. Jo a tie šaty sú super. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 21:08
Reakce na evuch:

Ahoj. Som si na teba nemohla spomenúť, ale potom sa mi vybavila ikonka ktorú si na MP mala. Takže u viem!!! :D

A outfit je super 

Offline haschm
212 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 21:15
Reakce na evuch:

Mě se teda nejvíc líbí oči, ale boty jsou krutě boží 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 21:16
Reakce na evuch:

super:-)

culottes ze slev závidím, já s nima čekala na ty slevy a u nás už nemají vůbec žádný nikde

Offline evuch
94 příspěvků moje polička 26. zaří 2017 22:23

Děkuji za milé přivítání, dámy! 

paktofonika Ounz Ó, to tedy koukám ;). 

viktorka_od splavu Jestli ony tam raději neměly nebýt i tady. Ale zase za 200 na nějaké módní pokusy, kór když je tady tak kvalitní inspirace. No, uvidíme.