Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 15:21
Reakce na Jiná Realita:

Podobnou té dračí jsem právě viděla u kamarádky, a nasazovala si ji na ucho bez toho, aby ji šroubovala dovnitř. Líbila se mi moc. Jenže já už na to jaksi nemám věk, nosit dračí záušnice :)

A jinak asi ano, pokud nejde ani na ucho, ani do ucha, tak je asi jen do vitríny :)

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 11. zaří 2017 12:28

Dnes večer jdu asi po dvacetileté pauze poprvé na skupinovou lekci cvičení. Do žádné posilovny to bohužel nestihnu v rozumném čase (tj. aby to babička s miminem vydržela), tak než úplně shnít, překonám svůj letitý odpor. Přiznám se, že z toho mám hrůzu 

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 11. zaří 2017 12:46
Reakce na Pinot Noir:

Myslím, že není třeba se bát. Já jsem začala chodit na skupinové cvičení poprvé v životě před 2 lety a nakonec mám pocit, že se stejně ty okolo ani nevnímám. Prostě si cvičím svoje a je to. A to jsem docela velký asociál

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 11. zaří 2017 14:12
Reakce na Pinot Noir:

Neboj, ono to bude dobreé. Ja som teda silný individualista a nikdy som nemala rada hromadné cvičenie (aj tak som sa netrafila do krokov a cvikov), ale teraz ked som nemohla robit nič iné, tak som skusila a spoznala zopár super báb. Aj ma to bavilo. Jediná podmienka pre mňa teda bola, aby tam nebolo viac ako 10 ludí, potom už to nedám. Držím ti palce, nech je to niečo príjemné. 

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 11. zaří 2017 14:28
Reakce na Pinot Noir:

A jaký typ cvičení jsi zvolila?

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 11. zaří 2017 15:32
Reakce na Fiction:

Kruhový trénink a v sobotu pak Kamagon. Chtěla jsem chodit na TRX, ale všechny lekce jsou tu bohužel v době uspávání mimina. Bosu, trampolíny a všelijaké babské tanečky jsem vyloučila rovnou, tak mi zbyla tahle dvě cvičení.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 11. zaří 2017 15:39
Reakce na Pinot Noir:

Na bosu jsem párkrát byla a přišlo mi to náhodou docela dobrý (a celkem hustý, ale záleží asi hodně na trenérovi), ale už se to myslim docela přestalo cvičit, podobně jako svýho času zumba

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 11. zaří 2017 15:51
Reakce na Potrefenáhusa:

Mám bosu doma, pořídila jsem si to po porodu, začínala jsem pak cvičit právě na tom. Takže bych radši něco, co doma nemám nebo je to v domácích podmínkách neproveditelné.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 11. zaří 2017 15:58
Reakce na Pinot Noir:

aha :-D No, na kruhovým tréninku jsem taky byla, ale to bych teda nedoporučila, haha, odcházela jsem skoro po čtyřech :-D

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 11. zaří 2017 16:03
Reakce na Potrefenáhusa:

Nestraš! 

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 11. zaří 2017 17:24
Reakce na Pinot Noir:

Já také sbírám odvahu na nějaké cvičení, kardio zvládnu sama, nechci úplně posilovnu, spíš zacílení na střed těla, zdravá záda, apod. No ale nevím, zda se donutím, jsem samá výmluva.

Na kruhový trenink začala chodit kolegyně, po první lekci byla úplně zničená, ale vytrvala, kombinuje si to ještě s jinými typy cvičení a neskutečně se jí změnilo tělo. 

Ten kamagon jsem si musela vyhledat, panebože, stále něco vymýšlí... Potom ev. napiš, jaké to bylo.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 11. zaří 2017 19:25

Tak hlásím, že kruháč super, tuším, že zítra mě bude něco bolet  Myslela jsem, že budu po deseti měsících jen občasného domácího cvičení marnější, ale šlo to, mám ze sebe dobrej pocit. Blbý je, že mě doma čekalo děcko se čtyřicítkou horečkou, člověk se z té pozitivní euforické vlny musí hodně rychle vrátit na zem.

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 11. zaří 2017 21:43
Reakce na Pinot Noir:

Ad cvičení - je vidět, že máš dobrý základ!

Ad čtyřicítka - tak ať je to nějaká banalita a rychle to odezní.

Offline pecka
6199 příspěvků moje polička 12. zaří 2017 19:58
Reakce na Pinot Noir:

Ked som citala o Tvojich pocitoch pred cvicenim,spomenula som si na seba pred 2 mesiacmi.Naposledy som pocas vysky 'hopkala' s kamoskou zumbu a odvtedy nic.Ziadna posilnovna,skupinove cvicenie.Len rychla chodza,rekreacne a nie casto lyze,snownoard,plavanie,trosku cvicenie doma.Kolegyna v novej praci ma zlanarila na pilates.Najprv sa mi do toho moc nechcelo,po prvej hodine som tym chcela prastit,vsetko poskracovane,ubolene.No i tak som mala zo seba skvely pocit,ze sa konecne hybem.Takze chodim na pilates a mozno postupne k tomu prihodim i nieco ine.S novou pracou mam konecne volny cas 

Offline Mrs.Robinson
608 příspěvků moje polička 13. zaří 2017 11:47

Když se tady řeší to cvičení, nemáte někdo nejlépe osobní zkušenost se skupinovým cvičením SM Systém v Brně? 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 13. zaří 2017 19:11
Reakce na Mrs.Robinson:

U nás v práci se cvičí na rehabilitaci...pouze 4 lidi, takže je dohled nad správným cvičením. Je to teda 150kč za hodinu, ale osobně můžu jen chválit. Osteocentrum Hybešova 18/20, rehabilitace. Kde to necvičí vyloženě fyzioterapeut, tam bych nešla. Vím, že naši kolegové měli docela dlouhé a řádné školení a nestačí to jen vidět. Je potřeba vědět, které svaly zabírají a jestli cvičíš správně. 

Offline Mrs.Robinson
608 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 06:25
Reakce na Renusatko:

Díky, zkusím se tam zeptat

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 08:12
Reakce na Pinot Noir:

Kruhový trénink a v sobotu pak Kamagon. Chtěla jsem chodit na TRX, ale všechny lekce jsou tu bohužel v době uspávání mimina. Bosu, trampolíny a všelijaké babské tanečky jsem vyloučila rovnou, tak mi zbyla tahle dvě cvičení.

Ja se ti to sem uplne bojim napsat,protoze to bude nejspis zdrojem posmesku,ale co zkusit tzv.strollering?vypada to blaznive,ale v podstate je to takovy maly kruhovy trenink v polnich (hristovych) podminkach.je to lepsi nez cekat mesic na hlidani, docela pekne se protahnu a prvky trx tam mame taky,i kdyz tedy jen slaby odvar

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 08:34

Klaustrofobikova noční můra toto!

Proti proudu se ven jde asi velmi těžko?
Museli jsme se zachraňovat navzájem. Odpor proudu vody překonáte, dokud ji máte pod rozkrokem, když vystoupá výš, nejste schopen ho zdolat. V užších místech navíc musíte na kolena a někde je to pro mě na výdech.

Co to znamená?
Mám poměrně vysoký hrudník, takže některé škvíry musím překonávat na výdech. Ve svých letech už to ani nedokážu, přestalo mi to dělat dobře. Čím déle tohle dělám, tím větší z toho mám respekt a někdy se i bojím. Už se nepouštím do věcí jako za mlada. 

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/lide-ceska-jeskynar-libor-lanik-dmx-/lide-ceska.aspx?c=A170901_092509_lide-ceska_mav

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 09:58
Reakce na Gatita:

Proč posměšky? Já tu občas nějakou osamělou strollerku potkám a přijde mi to docela sympatický.