ano, ano ano!!:-)))
Přiznání
To ano ano ano je na to, že si koupim alpu, nebo na moji platonickou lásku ke Clarksonovi? ![]()
k top gearu celkově:-)
Tak to jo ![]()
Přiznávám, v obchodě GATE jsem si koupila za cca 20 Kč náušnici. Říkala jsem si, že takovou úchylárnu doma ještě nemám, sice nevím, jak by sa dala vpravit do ucha (resp. na ucho), ale když to někdo vyrobil, tak to přece MUSÍ jít. Teď zhruba po jednom měsíci to musím vzdát
. Fakt nevím, jakým kouzlem by mohla ta náušnice držet
. Naštěstí byla ve slevě.
Přiznám se, že bych ji moc chtěla vidět.![]()
Máte, co jste chtěla. Prolezla jsem snad všechny weby, všechny tutoriály, ale vždycky byl nějaký háček nebo bylo alespoň čím zapíchnout náušnici do ucha. Tady prostě nic. Tak pokud někoho něco napadne, může se podělit.

Já se v tom moc nevyznám, ale není to Záušnice? kamarádka má něco podobného, ale jak se to nasazuje, to netuším...
Nějak se to nasazuje na lalůček, dole je vidět jen to "třepení" nebo jak bych to nazvala... ale fakt nevím.
Já bych to nasadila podobně jako naslouchátko, tedy tu listovou část k boltci (ne do zvukovodu) a tu zahnutou za ucho, tím by to mělo držet. Ještě podle mě ten konec tyčinky by měl být vidět, dala bych to zhruba tam, kde začíná ucho u hlavy(jestli je mi rozumnět) nahoře.
jj, tak nějak jsem to myslela, hledám odkaz takhle nějak asi?
Jo, záušnice to je. Ono to vypadá celkem jednoduše. Očekávala bych, že by mi to mohlo držet v ohybech ucha, drátek by kopíroval linii ucha a ta spodní zdobená část by se nějak zachytila o lalůček. Jenže linie drátku se nekrýje s linií ucha, když se znažím zachytit spodek o lalůček, tak se mi ucho sroluje do nepřirozeného tvaru a celkově je ta náušnice moc dlouhá na to, že nemá pořádný ukotvovací bod. A když to prostě strčím za ucho sakumprásk, tak z něho mám štramberské ucho. Ale zjistila jsem, že v anglické terminologii se tomu nejvíce blíží pojmenování wire (wrapped) ear climbers/cuffs - záleží na kombinaci (i když google háže většinou diy tvorbu). Alespoň něčím je můj život obohacený ![]()
Já bych to zkusila napolohovat, ohnout...
Štramberské ucho :) pobavilo, ale věřím, že je to k vzteku. Asi bych to vyzkoušela různě pokroutit a pak bych to hodila s uspokojením do koše, za tu cenu :)
Překvapivě to nevnímám jako nákupní fail. I kdybych znala výsledek, podruhé bych se rozhodla úplně stejně
.
ale i zaušnice má osten, spodní část se do ucha normálně zapichuje ![]()
Fakt? Já teda žádnou nemám, nesnesu v uších nic jiného než zlato nebo stříbro :( jinak mám hned rozbolavělý lalůčky, takže mě tyto věcí bohužel míjí. Myslela jsem, že jsou i záušnice, co se na ucho "navléknou", a nemusí se cvakat do uší.
jsou tam i bez ostnu, ale z jiného materiálu a jiného "střihu", tamta nahoře mi přijde jako zmetek
který se snaží levně střelit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí