Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 18:25
Reakce na Ounz:

ano, ano ano!!:-)))

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 19:07

To ano ano ano je na to, že si koupim alpu, nebo na moji platonickou lásku ke Clarksonovi? 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 20:05
Reakce na Ounz:

k top gearu celkově:-)

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 20:05

Tak to jo 

Offline Grizzlin
121 příspěvků moje polička 09. zaří 2017 23:26

Přiznávám, v obchodě GATE jsem si koupila za cca 20 Kč náušnici. Říkala jsem si, že takovou úchylárnu doma ještě nemám, sice nevím, jak by sa dala vpravit do ucha (resp. na ucho), ale když to někdo vyrobil, tak to přece MUSÍ jít. Teď zhruba po jednom měsíci to musím vzdát . Fakt nevím, jakým kouzlem by mohla ta náušnice držet . Naštěstí byla ve slevě.

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 09. zaří 2017 23:28
Reakce na Grizzlin:

Přiznám se, že bych ji moc chtěla vidět.

Offline Grizzlin
121 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 09:27
Reakce na Sweet Potato:

Máte, co jste chtěla. Prolezla jsem snad všechny weby, všechny tutoriály, ale vždycky byl nějaký háček nebo bylo alespoň čím zapíchnout náušnici do ucha. Tady prostě nic. Tak pokud někoho něco napadne, může se podělit.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 09:29
Reakce na Grizzlin:

Já se v tom moc nevyznám, ale není to Záušnice? kamarádka má něco podobného, ale jak se to nasazuje, to netuším...

Nějak se to nasazuje na lalůček, dole je vidět jen to "třepení" nebo jak bych to nazvala... ale fakt nevím.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 09:35
Reakce na Grizzlin:

Já bych to nasadila podobně jako naslouchátko, tedy tu listovou část k boltci (ne do zvukovodu) a tu zahnutou za ucho, tím by to mělo držet. Ještě podle mě ten konec tyčinky by měl být vidět, dala bych to zhruba tam, kde začíná ucho u hlavy(jestli je mi rozumnět) nahoře.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 09:39
Reakce na Ounz:

jj, tak nějak jsem to myslela, hledám odkaz takhle nějak asi?

Offline Grizzlin
121 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 09:50
Reakce na Torrah:

Jo, záušnice to je. Ono to vypadá celkem jednoduše. Očekávala bych, že by mi to mohlo držet v ohybech ucha, drátek by kopíroval linii ucha a ta spodní zdobená část by se nějak zachytila o lalůček. Jenže linie drátku se nekrýje s linií ucha, když se znažím zachytit spodek o lalůček, tak se mi ucho sroluje do nepřirozeného tvaru a celkově je ta náušnice moc dlouhá na to, že nemá pořádný ukotvovací bod. A když to prostě strčím za ucho sakumprásk, tak z něho mám štramberské ucho. Ale zjistila jsem, že v anglické terminologii se tomu nejvíce blíží pojmenování wire (wrapped) ear climbers/cuffs - záleží na kombinaci (i když google háže většinou diy tvorbu). Alespoň něčím je můj život obohacený

Offline Grizzlin
121 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 09:55
Reakce na Ounz:

Torrah No takhle jsem to taky zkoušela, ale buď mi odstává náušnice nebo se mi roluje ucho. A se srolovaným uchem nebo nepřirozeně odstávající náušnicí se špatně chodí ven. Očekávala bych, že mi ta část bude přiléhat na ucho. Anebo mám špatné ucho

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 10:04
Reakce na Grizzlin:

Štramberské ucho!

Úplně tě chápu, za dvacku bych to taky koupila.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 11:37
Reakce na Grizzlin:

Já bych to zkusila napolohovat, ohnout...

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 12:06
Reakce na Grizzlin:

Štramberské ucho :) pobavilo, ale věřím, že je to k vzteku. Asi bych to vyzkoušela různě pokroutit a pak bych to hodila s uspokojením do koše, za tu cenu :)

Offline Grizzlin
121 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 13:46
Reakce na Sweet Potato:

Překvapivě to nevnímám jako nákupní fail. I kdybych znala výsledek, podruhé bych se rozhodla úplně stejně .

Offline Grizzlin
121 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 13:49
Reakce na Ounz:

Ounz + Torrah Díky, já to tedy zkusím ohnout. Torrah Ne, ne, ne, tuhle náušnici bych si nejraději zarámovala a vystavila na pracovním stole. Vždycky bude mít v mé sbírce speciální místo. Člověk přece musí mít alespoň jeden nedosažitelný cíl, aby měl motivaci se neustále zlepšovat .

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 14:24
Reakce na Torrah:

ale i zaušnice má osten, spodní část se do ucha normálně zapichuje 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 14:48
Reakce na Jiná Realita:

Fakt? Já teda žádnou nemám, nesnesu v uších nic jiného než zlato nebo stříbro :( jinak mám hned rozbolavělý lalůčky, takže mě tyto věcí bohužel míjí. Myslela jsem, že jsou i záušnice, co se na ucho "navléknou", a nemusí se cvakat do uší.