Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline continuity
44129 příspěvků moje polička 14. března 2024 14:20
Reakce na Len:

Evaeva Ten jsem měla předtím a bylo to myslím ještě horší než bez něj. Cítila jsem všichno stejně, jen každá minuta trvala pocitově hodinu, jak jsem byla zblblá. Když PA přišla po 15 min. na kontrolu, myslela jsem, že tam nebyla už hodiny.

​To zní jako devela sofistikovaný způsob mučení. 

Já můžu doporučit opiáty do svalu. Dostala jsem večer před porodem na neurologicke pohotovosti tramal (páč už mě pichalo v žebrech tak, že jsem nemohla dýchat). Doktorka zkonstatovala, že nic jiného nemůžu. Kontrakce mi začly někdy v noci, ale zcela spolehlivě jsem vždy usnula. Ráno v deset kontrole řekli, že rodím, ale ještě to chvíli potrvá a to už ty kontrakce byly hodně výživné.  

Offline Len
2693 příspěvků moje polička 14. března 2024 18:33

continuity No, přesně tak to na mě působilo. Ta bolest žeber je taky hrůza, měla jsem v těhotenství bloknutý a dýchá se s tím vážně mizerně. Ale ta úleva, když mi je odblokovali, ta byla tak skvělá!

Offline continuity
44129 příspěvků moje polička 14. března 2024 18:55

Len mě to odblokování nechtěli udělat, protoze co kdybych začla, o hrůzo, v 40+2 tt rodit! Na neurochirurgii Motole.

Offline Len
2693 příspěvků moje polička 14. března 2024 19:21

continuityTo proto, že doktoři se těhotných bojí! Fyzioterapeuti naštěstí ne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. března 2024 19:46

continuity no to by bylo, možná by ti pak museli říct, kde tam mají gyndu

Offline Anema
1301 příspěvků moje polička 15. března 2024 15:45
Reakce na černá káva:

Jen tak pod čarou si dovoluju zmínit, že lidé tu byli ještě před medicínou.

Ať si věří/nevěří kdo chce čemu chce. Neni potřeba to hrotit.

​Nestihla jsem to tu dočíst dřív než teď, ale nedá mi na tohle ještě nereagovat. Ano, lidé tu byly i před medicínou, ale jak dlouho?

Offline černá káva
2138 příspěvků moje polička 15. března 2024 19:08

Anema Tak ja mam na mysli Homo sapiens sapiens.

Offline Anema
1301 příspěvků moje polička 15. března 2024 21:16

černá káva asi vím, jak to myslíš, ale nemám tuhle relativizaci ráda. Však lidé nějak žili a množili se, no ne? Hmm, teda kromě těch, co umřeli v dětství, no smůla. Kojenecká a dětská úmrtnost (do pěti let věku) byla v 19. století (tj. před masivním rozvojem medicíny) téměř 30%. Fakt mi není líto, že tohle teď už nezažíváme.

edit: v době vzniku Homo sapiens sapiens to těžko bylo lepší, ale mně jde o tu dobu bez a s moderní medicínou.

Offline Kan
9641 příspěvků moje polička 15. března 2024 21:22

Dost mi vadí ten hon na Kate, to opravdu musí lidi vědět všechno?  Veřejná osoba=veřejný majetek? Strašný.

Offline černá káva
2138 příspěvků moje polička 15. března 2024 21:24
Reakce na Anema:

Kojenecká a dětská úmrtnost (do pěti let věku) byla v 19. století (tj. před masivním rozvojem medicíny) téměř 30%. Fakt mi není líto, že tohle teď už nezažíváme.

​To mně také. Bylo to hodně těžké

Offline Kammila
776 příspěvků moje polička 16. března 2024 09:18
Reakce na Kan:

Dost mi vadí ten hon na Kate, to opravdu musí lidi vědět všechno?  Veřejná osoba=veřejný majetek? Strašný.

​podle mě jde o neštastně zvolený přístup. Kdyby den před operací sama prohlásila, že se musí podrobit nějakému zákroku a požádala o respektování soukromí, většina lidí to pochopí. Ale ty tanečky a tajnosti jsou neštastné a o to víc se v tom lidi rýpou. Jinak s tebou samozřejmě souhlasím

Offline barbucha blogger
36411 příspěvků moje polička 16. března 2024 09:22
Reakce na černá káva:

Anema Tak ja mam na mysli Homo sapiens sapiens.

​No, a ten tu v 19. století jako nežil?!

Offline barbucha blogger
36411 příspěvků moje polička 16. března 2024 09:33
Reakce na Kan:

​Tak veřejná osoba to je, víc veřejná snad už bejt ani nemůže To už bych spíš ty tajnosti přešla třeba u nějaký filmový hvězdy, která žije pouze z peněz, který si sama vydělala, pročež do toho nikomu nic neni - ale to není případ Kate ani jinejch darmožroutů velkoryse vydržovanejch národem.

Na druhou stranu chápu potřebu soukromí, zvlášť u ženy... nicméně ty dohady jsou ještě trapnější. Jak nesnášim jejího tchána, tak ten aspoň hned na vší lid vytáh tu prostatu - a je klid!

Osobně Kate podezřívám z toho, že si nechala udělat plastiku břicha, po třech dětech... a u ní bejvaj občas komplikace, a ty sešitý svaly atd. chtěj fakt klid (kolegyně přitom dokonce chytla pěknýho stafylokoka a byla doma snad půl roku). To se blbě přiznává, taková marnotratnost

Offline OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 16. března 2024 09:59
Reakce na barbucha:

​No, a ten tu v 19. století jako nežil?!

​v 19. asi jo, ale teď mám občas pochybnosti :)

Offline Garfie
28747 příspěvků moje polička 16. března 2024 10:28

barbucha To by se ale asi vědělo dopředu, to je plánovaná operace (ať by ji kamuflovali čímkoli), mně to spíš přijde jako něco aktunějšího, třeba nepovedené těhotenství. Ale pravdu má Kammila, ten přístup není zrovna povedený. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 16. března 2024 10:34

Já jsem měla pocit, že to řekli dopředu. Že bude mít operaci břicha a veřejné činná začne být po Velikonocích. Jakou přesně operaci odmítli říct. Mně přijde, že by se to řešilo tak jako tak. Teď všichni řeší, co jí může být. Jinak by řešili, jak operace probíhá, kdo ji podstoupil, proč a jak

Offline barbucha blogger
36411 příspěvků moje polička 16. března 2024 10:38

OliveOyl 

Hehe. 

Garfie 

Oni to dopředu fakt řekli.

Offline Garfie
28747 příspěvků moje polička 16. března 2024 10:46

barbucha MaeGandal Aha, tak to se omlouvám, já právě nějak pochopila, že to bylo sice před operací, ale velmi těsně a že dokonce rušili nějaký program, což by asi u plánované operace nebylo třeba. No každopádně to musí být nepříjemné, být takhle vystavená veřejné pozornosti. 

Offline brrr
12471 příspěvků moje polička 16. března 2024 10:53

Garfie Jo, taky jsem měla pocit, že to řekli tak den předem. Řešila se Charlesova prostata, že půjde na zákrok a pak do toho najednou i Kate.

Offline Černá kočka
1790 příspěvků moje polička 16. března 2024 10:58

Garfie Prý je kolem toho obrovská aféra na sociálních sítích, já jsem teda do včerejška netušila, že něco takového je, ale zmiňovala to jedna britská kolegyně. Jestli si to dobře pamatuju, tak ale říkala, že je to divné od začátku, protože prý oznámili, že je v nemocnici na plánované operaci až den potom co už byla údajně operovaná a prý na veřejnost uniklo, že nějaký program měla, který se musel rušit. Ale to asi může znamenat cokoliv od "chtěli co nejvíc klidu" tak to oznámili co nejpozději až po nějaký akutní problém, který se snažili zamaskovat.