Černá kočkadivoké to je, ale tak je to asi můj životní projekt. Z tyhle kotlinky se podobná příležitost evropského rozměru nepřihodí úplně často. Běhá kolem toho tak 200 lidí, docela sranda.
Přiznání
viktorka_od splavu no bez komentáře..jen teda jestli osoba ví, že myokard neregeneruje a hojí se vazivovou jizvou...a vazivo neumí pumpovat krev?
viktorka_od splavujá si myslím, že komentovat kohokoliv léčbu nebo zdravotní stav, pokud člověk neni jeho lékař nebo nebyl přímo tázán je přes čáru.
Je úplně jedno jestli to je klasické mediciny, bylinkářství, Duška nebo homeopatie.
Dnes jsem zabila dopoledne pracovní schůzkou, na kterou se klienti bez jakékoliv omluvy nedostavili.
A odpoledne vyrazila na školní akci, kvůli které jsem musela mladšímu zajistit hlídání, nedovolila mu zkusit poprvé spát ve školce, po čemž včera zatoužil, protože by ho neměl kdo vyzvednout (a že bych o to jeho spaní tam sakra stála!), nakoupila na tu akci požadované občerstvení a došla do školy, abych tam zjistila, že ta akce bude zítra! ![]()
Teď snad ještě zjistím, že nemám ryzlink!
(viz vinárenské vlákno)
Ounz jak by rekla moje babicka, nemoc je jen nedostatek discipliny, kdyz se trochu posnazis, tak ti ten sval proste doroste.. no proste zbytecna debata![]()
Pinot Noir tlapkam! Já si naplánovala super vikend s dětma a to menší ráno vstalo s teplotou. A já s mega rýmou. Takže jsem nakonec ráda, že muzu od zítřka zůstat doma a nejít do práce. ![]()
Pinot Noir paneboze!
notna mne paralen skvele fungoval na bolesť aj teplotu a pri covide prestal, bolo to divné, zrazu som.nevedela, čo si dať.
viktorka_od splavu no to jo..
Pinot Noir Den blbec. Takových ještě za život bude.
To dáš!
Pinot Noir ach jo, to je frustrujici. To bude chtit hezky vecer.
Mne se ted stalo, ze jsem se 14 dni predem objednala do skolky na konzultaci a uplne to zazdila. Nebo spis jsem mela zafixovane, ze to je ve stredu, ale bylo to v utery. Kazdopadne vysledek stejny, marne se na me cekalo
. Jsem ted aspon bezela koupit Veselou kravu, prestoze tavenaky nekupujeme, abych mohla donest do skolky kulatou krabicku poptavanou na nejake tvoreni.
tv letfenixa černá káva Gatita já se z toho nijak nehroutím, mně to spíš připadalo vtipné, takový souběh dvou zbytečných akcí.
. Samostatně vzato, to ráno bylo k naštvání, protože první z těch dvou, co schůzku v pondělí odsouhlasili, je v Itálii a divil se, co chceme, a druhý se prý žádné schůzky účastnit nechce. ![]()
No a to odpoledne, kdy jsem do školy nakráčela s pytlem popcornu a pytlem koblih, to byl teda trochu trapas. ![]()
Gatita hele, já se zas dnes dozvěděla, že v pondělí měli vzít do školy víko od krabice od bot. Tímto oznámením to teda asi považuju za vyřízené. ![]()
Jinak ja sem skvelej priklad dokonale fungujiciho placeba. Kdyz mi pri porodu prisla anesteziolozka napichnout epidural, skvele zabralo uz jen napichnuti toho katetru
pochvalovala jsem si jak to bajecne funguje, tak me jeste opatrne informovala, ze mi tam teda teprv pichne tu latku
To je skvělý.
A normálně ti to závidím, já jsem zas byla přesvědčená o tom, že mi dali placebo, protože nefungovalo nic! A ty řeči, jak mi to uleví mě hrozně štvaly.![]()
Len no jako potom co odeznelo placebo se ukazalo, ze to taky uplne nezabira tak skvele:D ale ten prvotni dojem byl nejlepsi![]()
Len mně vůbec nefungoval ten plyn, akorát mi bylo blbě. Nic jiného jsem neměla, tak to nemůžu posoudit.
Evaeva Ten jsem měla předtím a bylo to myslím ještě horší než bez něj. Cítila jsem všichno stejně, jen každá minuta trvala pocitově hodinu, jak jsem byla zblblá. Když PA přišla po 15 min. na kontrolu, myslela jsem, že tam nebyla už hodiny.![]()
Len
mně z něj bylo na zvracení
Evaeva Tenhle trip se koukám vyloženě vyplatil![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů