Zuzuli mně notebook celkem stačí, schválně jsem kupovala větší s numerickou klávesnicí. Já nedělala velké projekty, ale dva monitory se šikly, to zase jo. Ale nějakou tu hodinku, když je dítě na kroužku nebo tak si na tom představit umím. Podmínkou je ale stůl a myš.
Přiznání
Evaeva ja si to bez dvou monitoru fakt nedokazu predstavit. Tohle je ted zrovna muj vyhled ![]()

Zuzuli Přesně, bez dvou monitorů nic neudělám, na zahradě můžu max telefonovat a řešit emaily. Jedu teda na notebooku, nedělám tak náročný projekty, ale vidět to musím dobře. Plus ta myš, samozřejmě, bez ní jsem jak bez ruky.
Zuzuli no jasný, my baráky nestavěli ![]()
Zuzulino přesně a kde máš nějaký chat/Email?
Já třeba dělám screenshoty rovnou to kopírují do chatu, emailu
Koukám k sobě, co mi kolega promítá, jak to vypadá u mě. Já bych kolikrát ocenila, kdybychom mohli sdílet do teamsove schůzky obsah alespon dva.
Zuzuli kolegové mají 45" (49"?) monitory ![]()
Přiznávám, že jsem slíbila před rokem článeček do jednoho archivářského periodika. A minulý týden jsem si nemohla vzpomenout a dohledat, jestli jsem to udělala... Takže jsem čekala vyčítavé reakce - tys slíbila, není, styď se. A ona ročenka vyšla a článek tam je. A já jsem sice sklerotická, ale ne tolik, jak jsem se bála.
Archivářka
To je vtipný! První polovina zní trochu jako já!
Archivářka No a vo čom si písala víš? Já mám taky paměť jak Dory. :D
No ja jsem minule psala o mámě a zjistila, že nevím jestli jsem ji popřála k narozeninám. Je to měsíc a nebyli jsme tam určitě, bylo to takove zmatené období po tom úrazu, mluvili jsme tehdy spolu celkem často. Tak jsem snědla tu žábu a zavolala ji.
No a ona si to nepamatovala taky. ![]()
continuity hezky![]()
viktorka_od splavu hezky hezky, akorát nevím jestli je to nějaká kolektivní rodinná demence nebo co. ![]()
Je fakt, že my to zas tolik neprožíváme, udělat to případně tchýni, mám to na talíři ještě pět dalších let.
Kan nekrolog jsem psala. I vím komu ![]()
Děkuju všem za útěchu sklerotika. My si s mužem slibujeme, že tu paměť budeme mít rozdělenou: On si bude pamatovat, jak se to jmenuje, a já, kde to leží.
přiznávám, že dneska jsem megalíná. Sedím si tu v pyžamu a jediná má aktivita od rána bylo uvaření kafe a čaje. ![]()
SunEclipse proč ne, taky mám ještě pyžamo ...od rána si čtu a koukám na tv. Odpočívám,mám toho za týden dost.
Přiznávám se, že opravdu umím upéct dobrý moučníky. Tak k.urva, proč se mi to nepodaří zrovna, když je peču na zítra pro návštěvu? ![]()
SunEclipse stes to je hezký, trochu vám to závidím, brzy ráno jsem byla běhat ( ano, nemusela jsem), uklidila jsem celý byt (musela jsem) a od 12 jsem v práci ( a to jsem fakt musela
)
Naštěstí je ještě neděle ![]()
Catherinne já už se chytla a jdu uklizet![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů