Karja ja jsem taky takova. Ale uz me to dobiha. A protosi narizuji nicnedelani. Jinak bych ustvala sama sebe
Přiznání
Přiznávám se, že nesnáším Velikonoce. Bohužel souhrou náhod je letos budu trávit doma a ve spojení se změnou času jsem adaptem na antidepresiva. Nenávidím letní čas. Bez legrace.
až budeš o dost starší, tak se od těchhle pocitu oprostíš.
Ale je fakt, ze to bude castecne i osobnosti/povahou, protoze ja tyhle pocity nemela nikdy ![]()
Ja jsem mistryne nicnedelani a odpocinku!
Mermaid taky mi Velikonoce nic moc nerikaji a letos se vsema tema chorobama deti i dospelych je nejak uplne vypoustim. Letni cas mi nevadi, ale myslim, ze uz by se to komecne mohlo zrusit, k nicemu to neni.
Kokoska já jsem ráda, že se to pořád nezrušilo. Já totiž nemám ráda zimní čas a nebýt letního času, je v létě světlo už ve čtyři ráno. Nevadilo by mi teda mít letní furt![]()
K těm časem...vadi mi ty přechody, hlavne ten z letniho na normalni, to je peklo, ta odpoledni tma. Chtěla bych jeden,jakýkoliv.
stes
, oboji
Taky jsem pro jeden jedinej čas. Navíc se o tom, že to střídání nemá žádnej ekonomickej efekt a pro zdraví je škodlivý, mluví už léta... kurnik tak proč jedem furt v tom zastaralým režimu?! ![]()
protože se ukázalo,že půlka evropské populace chce trvale čas zimní a druhá letní.
Já tomu rozumím, pokud by prošel letní celoročně, tak v Barceloně by vycházelo v zimě slunce v 9:15 a to mi přijde fakt hardcore.
Tady zas půlka lidí vyšiluje, že v zimním čase by měli v létě večer brzo tmu (rozumněj už v půl deváté).
Pak přišel covid a tyto diskuze se prostě odložili.
continuity mne ty diskuse prijdou debilni (cas je jen jeden), ale co nadelam ze
continuity no právě, kterej čas vybrat.. Dřív by mě vadilo, že bude dřív tma, teď mi vadí, že když konečně ráno chodím částečně za světla, tak zas bude nějakou dobu tma.Člověk je furt nespokojenej.
čas je jen jeden, ale spousta věci je pevně daných. Pokud děti mají školu od osmi už od Marie Terezie a nejede přes to vlak, těžko si budu namlouvat, že nám je jedno jaky čas platí.
Navíc sovy to maji složité už tak, speciálně ty, které musí vstávat ráno v šest.
bublifuk mně zase vadí ráno světlo
Špatně se mi vstává tak jako tak, tak mi to přijde zbytečný "plýtvání". Navíc moje děti v létě obvykle vstávají později.
Evaeva mě zas vadí světlo večer
když je k tomu v létě jeste hic, je ten den nekonečně dlouhej, na to se vůbec netesim. Vstávání nesnáším, ale za světla o něco min.
Tak jeden z tech casu byl pred zavedenim stridani, je to cas astronomicky nebo jak se tomu rika, slunecni hodiny ho ukazovaly odpradavna, tusim zimni to je. Tak bych se k nemu vratila. Ze je v lete svetlo ve 4, je mi fuk, spim. Komu to vadi ve spani, at si poridi zatemnovaci zavesy. Na severu maji bily noci a taky zijou.
barbucha
protože se ukázalo,že půlka evropské populace chce trvale čas zimní a druhá letní.
Já tomu rozumím, pokud by prošel letní celoročně, tak v Barceloně by vycházelo v zimě slunce v 9:15 a to mi přijde fakt hardcore.
Tady zas půlka lidí vyšiluje, že v zimním čase by měli v létě večer brzo tmu (rozumněj už v půl deváté).
Pak přišel covid a tyto diskuze se prostě odložili.
Tak ať je hergotfix referendum, já se přizpůsobím! Hlavně ať se to furt nestřídá, dyk je to na palici... a přizpůsobím se jako sova, co vstává v půl šestý!
Den má pořád jen 24 hodin. A žijeme v 21. století - už ty lidi co se obávaj že bude tma, slyšeli o veřejným osvětlení a elektrice vůbec?
Jestli potřebujou okopávat erteple i potmě, ať si poříděj čelovku! Protože nejvíc řvou lidi, co si s odporem odkroutěj směnu např. ve fabrice, koukaj aby byli ve dvě doma a mohli jít na ty erteple... ti to střídání podporujou nejvíc.
Já když slyším ten argument, že mají takhle delší den, tak se mi votvírá kudla v kapse. Jak to dělaj, že jejich den je delší? 26 hodin? nebo snad 28, nebo i 30? ![]()
Kokoska my teda zatemňovací závěsy máme, ale taky velká okna a ložnici na jih. Úplnou tmu neudělají ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů