Karjabudu se opakovat, že někdo takový je, jsem zjistila až v rodině muže
Já o tom teda nikdy před tím nijak moc nepřemýšlela. Samozřejmě jsem teda věděla, že někdo chodí spát dřív, ale osobně jsem nikoho takového neznala. Rozhodně bych netvrdila, že mají být všichni v deset v posteli.
Přiznání
Evaeva to po tobě ani nikdo nechce
SunEclipse No nerekli jsme nevadi, spis ze skoro vyhovuje. Taky davam prednost svetlu odpoledne, rano je mi to jedno. Sobecky mi proste vyhovuje letni. Jako sove je na me rano stejne prilis brzo, at je svetlo nebo neni. Kdyz se zavede staly zimni cas, preziju to samozrejme taky.
SunEclipse mně to právě taky vyhovuje Jos
To je přesně ono - vám to nevadí, takže to přece nemůže vadit nikomu. Stejně tak jako "JÁ chci jezdit na bicyklu, proto TY se musíš přizpůsobit".
Kan olte
To je přesně ono - vám to nevadí, takže to přece nemůže vadit nikomu. Stejně tak jako "JÁ chci jezdit na bicyklu, proto TY se musíš přizpůsobit".
promiň, nepsala jsem, že mi to nevadí (což je teda pravda), ale že mj není jasné, co je na tom škodliveho
barbucha Ta změna je mi popravdě úplně fuk a vůbec mi nevadí se přizpůsobit těm co maj problém, je to jen 60 minut. Na kole teda jezdím ve dne a pozemky udržuju spíš dopoledne z tahu se stejně vracím až nad ránem a je mi jedno jestli je světlo, nebo tma. :D
olte Kan to že to vám nevadí, neznamená, že ostatní jsou to povinni vnímat stejně.
no to nejsou, ani to nikde netvrdím
olte Buď v klidu, tetina má jen pnutí vychovávat. :D
Řečeno slovy klasika "Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co se s tím dá dělat.“
Jos ja mam taky letni rada, vecer je vic casu na kolo
i kdyz do sesti teda nepracuju, na to bych se mohla.
Mermaid z naší rodiny v deset nechodí spát vůbec nikdo (vyjma dětí), že to někdo dělá, jsou zjistila až v rodině muže
A kdyby si vstávala kolem čtvrté, páté hodiny, tak bys chodila spát v kolik?
A kdyby si vstávala kolem čtvrté, páté hodiny, tak bys chodila spát v kolik?
...to chodím mezi 19:30 - 20h. Vstávám před čtvrtou...
Letní čas mám mnohem radši
Mermaid to bych nevydržela
A uvedomujete si, ze kdyby se nastolil trvale letni cas, tak v zime bude rano tma do pul devaty nebo skoro do deviti, takze do prace pujdete za tmy, a odpoledne pujdete domu taky za tmy, protoze v 5 uz bude stejne zase tma? Pokud teda nekdo nedela od sesti do dvou.
No to je právě to. A hlavně by mi bylo líto dětí, které fakt nemůžou začátek školy posunout. Takto by seděli ještě první hodinu v lavicích potmě.
Dospělí pořád mají trochu na výběr, ale ty děcka do školy musí a já teda vidím zásadní rozdíl - hlavně teda na podzim se už za zimní čas výslovně modlím.
Kokoskado práce a z práce za tmy v zimě ale platí i teď, ne? To by nebyla zas taková změna. ![]()
Mně je to fuk, mně trvá vyrovnat se se změnou režimu asi tak ten jeden den, a to jen ve smyslu, že jednou mám málo času na uvaření oběda a podruhé zbytečně moc a brzo hlad.
Jinak jsme teď dva měsíce bez pořádných závěsů a docela trpím.
Pinot Noirmně přijde, že i v zimě bych tu hodinu světla navíc odpoledne uvítala. Protože jestli sedím v lavici nebo v práci hodinu za tmy, je mi jedno. Ale tma v pět by byla jen měsíc, možná dva, ne čtyři jako teď.
Pinot Noir mne osobne je to taky fuk, ja az na vyjimky vstanu kdy chci a do prace a z prace nechodim
Vyrovnavam se s posunem taky celkem dobre, jen se mi proste zda prirozenejsi ten zimni cas, ze je slunce opravdu nejvys v poledne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů