Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Kan
9641 příspěvků moje polička 19. května 2024 18:15

Garfie Tak si říkám, černý bez v Japonsku asi neroste, že? On je dost invazivní pro ně. My byli v lese, který zdědila máma a uprostřed vysokého smíšeného, na několika místech rostl černý bez, přitom on miluje přímé slunce. Takže se asi dokáže přizpůsobit.

Offline Garfie
28751 příspěvků moje polička 19. května 2024 23:20

Kan Haha, jako že bycho ho sem propašovala a udělal z něj zdejší invazivní náletovku? No manžel už minule uvažoval, že si přivezeme a nasadíme nějaké dobré brambory....Podle toho co píšeš by se mu tu asi dařilo! Ale neroste tu vůbec. Minulý týden jsem byla v Ikea, oni tam mají ty potraviny trochu očesaný proti ČR a zrovna bezinkový sirup tam nemají. :-(

Offline Janulik03
20508 příspěvků moje polička 20. května 2024 12:40

Prave sa chystám pozbierať bazove kvety a musim počkať az sa niekto dohrá so zvieratami.

Offline Tak Betty
6279 příspěvků moje polička 20. května 2024 22:35

Neskutečně mě sere Felix Slováček,  že  neustále propirá alkohol svoji ženy v bulváru. 

Offline Garfie
28751 příspěvků moje polička 21. května 2024 02:37

Tak Betty On si jen dělá alibi, ale taky mě šve, není to moc gentlmanské! 

Offline Tak Betty
6279 příspěvků moje polička 21. května 2024 08:43

Garfie máš pravdu, samozřejmě se jí nemusí zastávat. Stačí o ní nemluvit. 

Offline Makara
3698 příspěvků moje polička 21. května 2024 18:24

Nemám ráda, když se lidi nimrají v jídle a ošklivě o něm mluví. A není to nekvalitní jídlo - jen jiné, než na které jsou zvyklí. Jsem v lázních, vaří tu v rámci limitu od ZP fakt chutně. Myslela bych si, že v lázních by se mohlo jíst přiměřeně zdravě=zdravěji než česká echt klasika. No tak ne - knedliky aspoň 2x týdně, smažené, buchtičky s krémem, snad 10 dkg salámu k snídani. Ale já se nedivím, protože když je náhodou jako příloha pečená/dušená zelenina, tak se toho půlka vyhazuje. Už se těším, až odjede můj spolustolovník - má komentáře ke každému druhému jídlu a chodí se dojídat kebabem. Jako chápu, ze někdo nejí houby, ale aby bylo špatně každý den něco?

Offline Karja
45143 příspěvků moje polička 21. května 2024 21:24

Makara Jo, u takových lidí si vždycky řeknu, jak asi varej oni:D. 

Offline Pinot Noir
30258 příspěvků moje polička 22. května 2024 09:04

Na Facebooku na mě poslední dobou vyskakují příspěvky o zpěvačce LP. České komentáře pod nimi jsou strašlivá žumpa. Že je hodně netolerantních lidí, to je mi jasné, ale vidět na vlastní oči takovou snůšku hlouposti, omezenosti a agresivity, to fakt bolí. 

Offline Aranel
6782 příspěvků moje polička 22. května 2024 09:42

Pinot Noir Jsem si jenom zadala "LP singer" do Google a dole mi vypadlo:

Takže tuším, co máš na mysli.

Offline Aranel
6782 příspěvků moje polička 22. května 2024 09:46

Makara To mi taky hodně vadí!! Ty komentáře extrémně.

Offline Karja
45143 příspěvků moje polička 22. května 2024 09:46

Aranel Hele ale to hledá snad jen české výsledky ne...ne že bych nevěřila tomu poslednímu, ale ta výška?? Nebo to snad nepracuje jako nejčastější vyhledávání ne? nebo jo? 

Offline Aranel
6782 příspěvků moje polička 22. května 2024 09:47

Karja Asi české podle mojí lokality; odkazy, co vypadly, byly taky různě na iDnes a tak. Výška nevím, asi proto, jak vypadá vedle té modelky...

Offline continuity
44130 příspěvků moje polička 22. května 2024 09:55

Aranel no nechci nic říkat, ale vypadne na tebe vyhledávání personalizované podle tvé osobní historie. Stačí lézt do těch toxických diskuzi. 

Já tam mám LP + životopis, partnerka, zpěvačka, koncert, gender, snídaně s novou, česká modelka. 

Offline Karja
45143 příspěvků moje polička 22. května 2024 09:55

Aranel Jo tak pokud české, tak to mě moc nepřekvapuje.Já jsem u té LP také nevěděla, zda je to muž nebo žena, taky jsem si to hledala - ale myslím pod heslem LP pohlaví:-D, ale kdybych neznala její jméno, asi to napíšu dost obdobně;-)

Offline Karja
45143 příspěvků moje polička 22. května 2024 09:56

continuity a prosím tě, co si tam mám kde zmáčknout, aby se mi to zobrazilo, také mě to zajímá;-).

Edit: jo už vim, stačí dát mezerník, to je to co vyjede dole...No já to mám hezký, nejvíc mě teda pobavilo LP Pelhřimov na čtrvtém místě:-D Třeba  přijede! (hmm lp pelhřimov je asi "nářadí elpe pro kutily"....

Offline viktorka_od splavu
49531 příspěvků moje polička 22. května 2024 10:02

zajimavy

Offline continuity
44130 příspěvků moje polička 22. května 2024 10:12

Karja no prostě bere do úvahy tvůj kontext, stavíte, tak ti nabízí nářadí pro kutily. Ono je vždy srandovní, když si někdo stěžuje na to, že mu kontextová reklama podsouvá třeba nějaké erotické pomůcky nebo rovnou prasárny. Nejvíc to totiž vypovídá o něm. 

Já mám Google za ta léta celkem vychovanej, tak mi spoustu toxického obsahu vůbec neukazuje. Pak na chvilku použijí duckduckgo a nestačím se divit. Jinak zrovna na LP tam nabídne vcelku příčetné vyhledávací fráze I na český dotaz, takže to asi obecně ve společnosti nebude tak strašné. 

Offline Pinot Noir
30258 příspěvků moje polička 22. května 2024 10:15

continuity tak já nemluvila o Googlu, ale o Facebooku a komentářích lidí

Offline continuity
44130 příspěvků moje polička 22. května 2024 10:17

Pinot Noir ja reaguji na aranel, ne na tebe. na facebook nechodím, takže nemůžu k debatě nijak přispět.