Karja Jako asi jo, asi nemá cenu škálovat, odkud je horší krást.
Tady třeba lidi vyhrabávají kytky z veřejných míst.
Karja Jako asi jo, asi nemá cenu škálovat, odkud je horší krást.
Tady třeba lidi vyhrabávají kytky z veřejných míst.
Máme přeplatek za byt 30 000,-. Jsem v šoku, čekala jsem nedoplatek.![]()
tv dobrý překvápko. Kam pojedete
?
MakaraČerná Hora ![]()
Ta u Blanska, kde vaří stejnojmenné pivo?![]()
tv tak to je pěkné takhle před létem, že jo ![]()
dzizisketatož ještě to můžu prebookovat![]()
Evaeva Velmi smutny ![]()
Ja jen doufam, ze soud bude mit pochopeni a vezme v uvahu vsechny polehcujici okolnosti.
tv nechci kazit radost. Nám v domě vloni taky rozeslali vysoké preplatky a za týden poslali opravu. Přeplatek byl, ale už ne tak velký.
Malvinjako myslela jsem na to, ale je to z konce března.
Myslím, že v tomto vlákně jsem prosila o příspěvek do sbírky, tak se tu podělím i o dobrou zprávu - dokázali jsme/jste to.
. Děkuji.

Priznám sa, že sa cítim sko za Covidu. Obmedzené vychádzky, stále varím, periem dookola rovnaké oblečenie, lebo veď nikam nechodíme a robotu do školy posielam cez EduPage.
letfenixa ach jo, je mi vas lito. Nemuzete se trochu prostridat s muzem? Ze by ses sla provetrat? Vecer na vino s kamaradkou a pak treba pesky domu? Vzduch a pokec delaji hodne... A aby sis nemyslela, ja chodim doma taky hrozne oblecena. Vzdycky se prevliknu, nez jdu varit (jsem hrozna matla, uz jsem si v kuchyni znicila hodne obleceni), a kolikrat uz v tom zustanu![]()
Gatita večer vôbec, ale cez deň mám opušťák.
Som si tu tak uľavila, ale tak prognóza je dobrá, už len vydržať.
Pinot Noir wow!
letfenixaUrčitě budete mít léto už hezké;-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.