continuity Hm. Na Facebook chodím... ale radši už neříkám nic!
Přiznání
Divím se, že z obce ještě nikoho nenapadlo dát na hřbitov kamery. Krádeže se množí, nám někdo vyryl hosty u náhrobku. Za patnáct let to tam udělalo dobrej kotrč, já sama jsem si říkala, jestli to neusměrnit, no tak už nemusím. :D Obec má tak 2000 obyvatel, ale ten hřbitov je až za dědinou.
Kan tomu prostě nerozumím, to pak ten dotyčný kouká na svou zahradu a říká si, jooo, ty hosty, to byl kauf, ze hrobu...
Pinot Noir umim si ty nazory predstavit, zazila jsem u stolu na jedne oslave ![]()
Ja ji zeru, musela jsem se ji zastat.
Lamicka Já taky, je to první ženská, u které si umím představit, že bych s ní chodila:-D.
Ale hodně mě baví ty klipy, je to takové, já nevím, no prostě myslela jsem si, že moderní lesba bude mít v tom klipu jiné ladění,než že se tam kolem ní motají a vlní samé atraktivní sexy ženské........No a vono ne!
andulka01 PŘESNĚ!!! Nebo jestli si to píchne na svůj hrob a medí si, jak to tam babičce vyšperkoval...
Já to taky nechápu.
Karja jo presne ![]()
Aranel Ale to je úplně jedno přece, to je jak s kradenými kolem, zloděj prostě asi si řekne, super, přišel jsem k super veci. Řekla bych že v obci s dvouma tisícovkama lidí to může dělat i klidně někdo jeden dva místní...ale pokud je to někde u silnice třeba tam fakt někdo zastavuje pro kytky ..
Po nějakých anabazich s identitou občana jsem si konečně otevřela v Partii ten slavný DIP a čumím na to jak pero z gauče. A to už hodnou chvíli sledují nějaké investiční poradce a investory. No další termín ha pravidelnou investici je 15.6. takže času dost.
Ale opravdu nehrozí, že budu přespříliš aktivní investor ![]()
Budu ráda, když to nejak pozadavam a zapomenu na to na těch deset let.
continuity To neni spatna strategie, ne nadarmo se rika, ze nejvic vynaseji investicni portfolia lidi, kteri na svoje portfolio uplne zapomneli nebo jsou mrtvi
.
Černá kočka jj,já to tak dělám mnoho let, výhoda je, že člověk o tom nemusí moc přemýšlet, kromě těch začátků. Ale přišel čas pokročit dál. jen jsem doufala v bitcoinove etf a to na patrii průběžně nelze. Nebo jsem to v té změti nenašla. Zato je tam deset NASDAQu to se budu muset lépe podívat který. ![]()
Po nějakých anabazich s identitou občana jsem si konečně otevřela v Partii ten slavný DIP a čumím na to jak pero z gauče. A to už hodnou chvíli sledují nějaké investiční poradce a investory. No další termín ha pravidelnou investici je 15.6. takže času dost.
Ale opravdu nehrozí, že budu přespříliš aktivní investor
Budu ráda, když to nejak pozadavam a zapomenu na to na těch deset let.
Co je Partie a co je DIP?
Lenka22 Patria Finance je dcera CSOB, DIP = Dlouhodoby Investicni Portal
Lamicka ona je prostě boží. A to jsem na úplně jinej hudební styl a na chlapy ![]()
Lenka22 Dlouhodoby investicni produkt, jsou tam podminky min 10 let a dosazeni 60 let veku, pak to muzes vybrat. Od tohoto roku si to muzes odecist od zakladu dane, myslim do vyse 48 tis.
SunEclipse Černá kočka aha aha, díky, vůbec jsem netušila.
Karja tak kola se kradou stejně jak auta a/ namátkově a jdou rovnou do frcu nebo na díly b/ na zakázku, pak to syčákovi fakt nevadí
andulka01Proste je to jako s jinou krádeží, ty lidi jsou rádi že k tomu přišli zadarmo a neřeší, odkud to je, ukradli by to i z předzahrádky, kdyby měli jistotu, že je nikdo nenačape
Můžu.

Jsem doma, mam od rana zapnute ct1 a ted tam bezi blok volebnich spotu. Paneboze, to je bizar
ten pocit, kdyz i spot eu s mimozemstany je ten nepricetnejsi, co tam v rade byl ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů