letfenixa do kdy tenhle zostreny rezim mate?
Přiznání
Kokoska o týždeň vo štvrtok ideme na kontrolu, to bude mesiac od úrazu. A uvidíme.
letfenixa Držím palce.
letfenixa tak at do dobre dopadne!
Sweet Potato Kokoska ďakujem!
letfenixa Držím pěsti!
Dostali jsme na hradě tento týden nový personální kávovar, na kapsle. S kolegyní jsme si chtěly ráno obě prvně uvařit kafe a než se nám to podařilo, zeptaly se mě hodinky "Zdá se, že zažíváte zvýšenou míru stresu. Nechcete si odpočinout?" ![]()
dzizisketa Ty vogo ty hodinky?:D:D Já bych to snad musela roztriskat, kdyby tohle na mě zahlasily:D
Já jsem koupala děti, jedná se sprchuje ve sprše, druja ve vaně, já si u nich vyčistila pleť a dala sudocream na bedary, na hodně bedaru, pěkně vrstvičku všude mozne...Sambo přečte pohádku a já šla pověsit pracku na terasu a pak za sousedem prohodit pár slov k plotu, nehnul ani barvou. No, jsem traged:D
Karja
Ale soused je dobrej, asi zvyklej z domu....:-)
dzizisketa to byla určitě přemíra těšení na dobrý kafe ![]()
dzizisketa tak říká se, že káva zvyšuje tlak ![]()
Garfie Oni některý lidi, se chovají strašně slušně:D.
oni si lidi zvyknou, já si furt mávám z okna se sousedem, když mám na obličeji masku, jdu vždycky v těch 20 minutách působení dělat něco do kuchyně (nemáme záclony) ![]()
Stojíte u květinového záhonu instituce, kam jdete na školení, obdivujete květiny a najednou si uvědomíte, že vytrháváte kopřivu. ![]()
![]()
Lamicka to je super ![]()
Lamicka No tak teď jim ještě pošli fakturu za údržbu zeleně ;o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů