Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Online barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 29. října 2017 22:43
Reakce na Mutziputzi:

Kromě tý podpory přímý demokracie, kvůli který jsem je nevolila, mu taky nemám co vytknout, vizuálně už vůbec nic

Měla jsem stejnej důvod (nevolit je) - a dneska přibyl další: https://www.novinky.cz/domaci/453303-pirati-podpori-na-misto-predsedy-snemovny-vondracka-z-ano.html

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 29. října 2017 22:52
Reakce na barbucha:

Mě to taky poněkud zklamalo.

Online barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 29. října 2017 22:58
Reakce na Dadoo:

Mno, já bych pro to měla jinej výraz. Několik jinejch výrazů! 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 06:32
Reakce na barbucha:

Zbytecny rozcilovani, je to uzus, ze predsedou PS ma bejt nekdo z vitezny strany, nebylo to tak snad jedine za doby oposmlouvy, coz neni nic k cemu se vracet, rozhodnuti Piratu je spravny a podle zvyklosti dle meho, nemaj duvod jit ODS na ruku, proc by to delali

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 30. října 2017 08:29
Reakce na Mutziputzi:

Ja si myslim, ze je to dost kalkul s tim, ze proti piratum furt jede kampan (nemam pocit, ze by to po volbach teda nejak polevilo), si Bures chysta plac na to, ze ted bude vladnout v mensinovy vlade, pak vyhlasi, ze mu vsichni hazej klacky pod nohy, takhle se vladnout neda (jeden muj znamy navrhoval i akutni hospitalizaci pro vycerpani) a vyhlasi predcasny volby a dostane jeste vic. S tim, ze Pirati rekli, ze podporej (z myho pohledu nejmensi zlo) tuhle volbu, budou aspon trochu "zobliga"

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 30. října 2017 08:34
Reakce na Solathis:

to tvrdi i muj kolega, ze Babis rekne, ja jsem chtel sestavit vladu, jednal jsme se vsemi, ja tady dru a podivejte se, ti ostatni nejsou vubec statotvorni

osobne si myslim, ze by se mela ODS obetovat a jit s nim do vlady, at je tam nekdo aspon trochu normalni a muze to korigovat, i za cenu, ze je jejich volici odsoudi  a zase spadnou ke svym minulym cislum

stat si na svym predvolebnich prohlasenich a moralnich zasadach je strasne hezke, ale ve vysledku to nicemu lepsimu nepomuze

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 08:35
Reakce na Solathis:

Přiznám se, že vůbec nerozumím...prostě to, že v čele PS zasedne zástupce vítěze voleb je pomalu automatický, vždycky to tak bylo, vůbec nechápu to obecný rozčarování. Piráti by si řezali pod sebou větev, kdyby šli na nějakej kalkul vůči Babišovi, to je nesmysl a antikampaň kterou proti nim Babiš vede (byť teda nevím jakou) jim jedině může pomoci.

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 08:42
Reakce na baltik:

Já bych teda s dovolením trvala na tom, že si maj všichni co před volbami deklarovali, že s Babišem ne, za morálními zásadami stát 100%, jako volič bych to brala jako podvod. 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 30. října 2017 08:47
Reakce na baltik:

myslim si totez co tvuj kolega:-( bojim

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 08:48

Čeho? Že dostane jeho menšinová vláda podporu? Jasně že nedostane ;-)

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 30. října 2017 08:50
Reakce na Mutziputzi:

ze bude za ublizenyho coz mu nadezene zas dalsi body a prizen a ze si nakonec prosadi nejaky to referendum a uz to pojede.. ja su holt pesimista:P

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 08:53

No to jo teda :-) Ublíženýho hraje od začátku, to už vytěžil. Kdyby mě se někdo ptal jak to bude, tak dávajte bacha, že ANO+ODS, ale bez Babiše a ne na první pokus, nejdřív tu menšinovou zkusí. Kdybych já byla pesimista, viděla bych to na ANO+SPD, a to s Babišem

Online barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 30. října 2017 09:12
Reakce na Mutziputzi:

je to uzus, ze predsedou PS ma bejt nekdo z vitezny strany

Žádnej předpis to nenařizuje. Zvyklost, prosím - ale ta není závazná. Z vítězný strany to bejvá hlavně premiér... a za současný situace přece není žádoucí, aby byl Babiš premiér a pokud se mu vláda nepodaří, tak ho bude jmenovat zase znova (jeho) předseda sněmovny?!

Řekla bych, že pro podporu Babiše voliči Piráty nevolili... ergo to jejich rozhodnutí jde proti nim. To bylo furt "Pusťte nás na ně" a pranýřování Čapího hnízda jako zlodějny atd., a najednou to nevadí? Tady máš tu názorovou konzistenci

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 09:15
Reakce na barbucha:

Ale oni logicky odlišujou Babišovu soukromou kauzu a výsledek voleb, není to nařízení, není to závazný, ale proč by potom mýrnyxtýrnyx měli cpát zrovna Fialu? To mohl když už chtí Bartoš sám ne? Podpora Fialy by prostě byla nesmyslná.

Online barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 30. října 2017 09:21
Reakce na Mutziputzi:

U politika, kterej se cpe na nejvyšší místa, neexistuje něco jako soukromá kauza.

No nic. Jak jsem si všimla, tak ti co je volili z toho zrovna nadšením neskáčou. Což je jim sice platný jak mrtvýmu zimnik, ale voni jim tu kolaboraci (ODS dtto případně) připomenou v příštích volbách.

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 09:26
Reakce na barbucha:

A tak co meli udelat, Fialu podporit? To uz je proste mimo uzus a museli by preferovani ODS zduvodnit, vubec nevim jak, novou verzi oposmlouvy? To bych teda se cilila ja. Proste nemaj duvod volit Fialu, kdyz uz ne podle zvyku, tak proc ne nekoho za sebe.

Online barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 30. října 2017 09:44
Reakce na Mutziputzi:

Ježiš dyk tady neni jen Fiala nebo Babiš. Tak ať nominujou třeba sami sebe - Bartoše - nebo sněmovního domovníka, mně je to fuk!

Úzus pořád... no že se tím hlavně tady řídíme, prezidentem počínaje!

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 09:53
Reakce na barbucha:

Tak zrejme na to neaspirujou sami, normalne by se o tom ani nediskutovalo a bralo by se ze to proste bude nekdo z ANO, jak je zvykem, ale Fiala se necha unest volebnim “uspechem”  a nanominuje se sam, zcela bezprecedentne a bude se ukazovat na Bartose, ze leze Babisovi nekam, fakt calm down

Online barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 30. října 2017 09:57
Reakce na Mutziputzi:

Já ti dám calm down! Leze a leze a leze!

A dost už, nebo to se mnou švihne

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 10:01
Reakce na barbucha:

Hele Bartos nemuze za zkurveny zivoty Babisovejch volicu