Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 30. října 2017 10:03
Reakce na Mutziputzi:

Ale bude moct, pokud s ním půjde do holportu. T.j. bude spoluzodpovědnej. Ale uvidíme, jak se eště Piráti vyvrběj. Tohle je teprve začátek...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 10:08
Reakce na barbucha:

Bartos neni IQ tykve, ja su klidne

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:04

ja pochopila, ze Bartos to zduvodnil tak, ze je to zvykem, aby byl predsedou nekdo z vitezne strany ( což je) a kdyby podporili Fialu, tak by se to dalo brat jako koalice s ODS a to oni nechteji. Takze ac oni ANO nepodporuji, tak volbu predsedy podpori.

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:13
Reakce na Candance:

No jasně, nechápu co v tom všichni hledaj

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:18
Reakce na Mutziputzi:

Candance vidím to podobně, taky bych odlišila sestavování vlády a podporu od toho rozjet sněmovnu...

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:23
Reakce na nolita:

Jistě, Fialu by prostě museli odůvodnit, absolutně pro to není důvod, jak jsem psala, Fialova sebenominace je totálně bezprecedentní

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 13:44

Tady to máte pěkně vysvětlený

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 30. října 2017 14:02
Reakce na Mutziputzi:

To je fakt úplně státotvorný

No já jsem si nevšimla, že by sněmovna byla zablokovaná... navíc toho Vondráčka by Babiš protlačil i bez Pirátů (s komoušema a Pitomiem). Proč mu u toho musej asistovat, nechápu. Teda... chápu...

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 14:25
Reakce na barbucha:

Si zaujatá, hele kdyby hlasovali pro Fialu, tak bych zase já řádila, ať mi někdo vysvětlí proč, páč to by teprv bylo nestandardní, předseda prostě patří nejsilnější straně a hotovo vyřízeno a už přestaň psa bít, hůl máš na prd!

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 30. října 2017 15:04
Reakce na Mutziputzi:

Nejsilnější straně patří tak akorát premiér, a to eště kdoví jestli. Ale opakuju, znova a znova, že v situaci kterou tady máme, dát post významem hned po prezidentovi (kterýho může případně zastoupit) členovi strany, která bude mít i nejdůležitější funkci - premiéra... tak proč se vůbec namáhat s volbama a podobnejma taškařicema - proč nedat Babišovi úplně všechno rovnou? Demokracie stejně skončila.

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 15:06
Reakce na barbucha:

A dyk to tak bylo i do teď, jsem si jenom nevšimla, že soptíš minule?

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 30. října 2017 15:14
Reakce na Mutziputzi:

Doteď nebyl trestně stíhanej zloděj a estébák premiérem, nebo mi snad něco uniklo?

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 15:19
Reakce na barbucha:

To předbíháš a nechtěj mi tady tvrdit, žes poznala, že po podpoře předsedy PS z ANO Piráti podpoří i jejich vládu

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 30. října 2017 15:22
Reakce na Mutziputzi:

Co bych předbíhala: Zeman ho může jmenovat dvakrát, a taky že bude. A pokud dvakrát neprojde, nastupuje právě ten předseda sněmovny - koho myslíš, že bude (jsa jeho poddaným) jmenovat?  Čili ho máme na 100%, ať chceme nebo nechceme.

No a že Piráti vládu podpořej, už po posledních ukázkách jejich státotvornosti celkem nepochybuju. Však oni ti to zase ňák kulantně vysvětlej

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 15:29
Reakce na barbucha:

No hele, dejme tomu čas, ale já jsem přesvědčená poměrně silně, že nepůjdou do vlády, ani jí nepodpoří.

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 30. října 2017 16:30
Reakce na Mutziputzi:

No jo, však se dočkáme a uvidíme. Vono to ňák dopadne.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 31. října 2017 12:18
Reakce na barbucha:

Nejsilnější straně patří tak akorát premiér, a to eště kdoví jestli. Ale opakuju, znova a znova, že v situaci kterou tady máme, dát post významem hned po prezidentovi (kterýho může případně zastoupit) členovi strany, která bude mít i nejdůležitější funkci - premiéra... tak proč se vůbec namáhat s volbama a podobnejma taškařicema - proč nedat Babišovi úplně všechno rovnou? Demokracie stejně skončila.

S tímhle musím souhlasit. Jako je to teda napínavý!

20970 příspěvků moje polička 31. října 2017 12:25
Reakce na Aranel:

Kalousek teď mluvil o neustavení sněmovny, neschválení předsedy, a to až do chvíle, kdy Babiš a Zeman dostanou rozum a upustí od menšinový vlády, nevim teda co čeká, že jim jinýho můžou nabídnout

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 31. října 2017 16:00
Reakce na barbucha:

Ještě se nestalo,že by to nějak nedopadlo.