Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 21. října 2017 21:13
Reakce na Renusatko:

Módní přehlídku týhle hromady mám v plánu na zítra, dneska už jsem na to neměla morál.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 21. října 2017 21:16
Reakce na coralline:

mně pomůže nejen si to oblíct, ale i v tom jít ven. taková "ulička hanby":-)) pak když to s velkou úlevou svlíknu letí to ani nevim jak

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 21. října 2017 21:21

Tak tohle by mohlo fungovat U některých kousků asi stačí, když si to představím...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 21. října 2017 21:23

Ve většině ani ven jít nemusím . Buď je to už totálně nemožný střih nebo kolikrát je to věc, co jsem na sobě snad ani nikdy neměla. 

49376 příspěvků moje polička 21. října 2017 21:27
Reakce na Renusatko:

já mám na mysli takové ty věci, kterých se z nějakého důvodu nechci vzdát. že se mi třeba hrozně líbí, ale tak nějak si uvědomuju že mi úplně nesedí nebo nesluší, nebo někde táhnou, koušou... podpatek vratký... jen si nejsem jistá... ale jak v tom jdu po ulici tak si být jistá obvykle začnu:P

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 21. října 2017 21:46

Tak to jo, mně většinou stačí to zrcadlo...případně komentář puberťáka, když si nejsem jistá .

Nedávno jsem si zkoušela kabát a k němu boty a kabelku. Syn na to říká, že mi něco chybí. Donesl z pokoje plyšáka a strčil mi ho do kabelky...se slovy ještě čivavka a je to dokonalý. 

49376 příspěvků moje polička 21. října 2017 21:49
Reakce na Renusatko:

čivavka

tak ale syn je profík žejo? umělecký voko:-) to máš štěstí, mně doma neporadí nikdo, resp tak po chlapsku (víc výstřih, víc upnutý:P a dcera to za tu chvilku co tu bývá všecko nezastane

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 22. října 2017 08:34
Reakce na coralline:

Kromě výše uvedeného - oblíknout si to a zamyslet se nad tím, jestli si to vezmu, na ten zbytek, co přežije i tohle, zabere to, že to dáš do pytle/igelitky s tím, že teda kdyby náhodou, dá se to z tama vyndat a někam odložíš, na a za pár měsíců už ani nebudeš vědět, co tam je a poletí to. Fakt. Já mám taky někdy problém s tím, že k danýmu kousku začnu mít vztah a je mi líto to vyhodit, je ale třeba nekompromisně se zamyslet, jestli v tom ještě člověk vyleze mezi lidi nebo ne.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 22. října 2017 08:36

A jinak,když sme u tohohle tématu, přiznávám, že co se týče hadrů, mám to v malíčku, ale ty kabelky..já je tak nerada dávám pryč a to VÍM, že už ji asi nosit nebudu.. 

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 22. října 2017 09:21

Já už jsem vyhodila ToLIK věci a furt mám plnou skříň 

A fakt je nejhorší vyhodit ty “věci s příběhem” jak se teď říká  

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 22. října 2017 09:34
Reakce na Luna:

To je pravda, ale člověk si tam může nechat pár historek, nemusí v šatníku skladovat celou Iliadu :-].

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 22. října 2017 10:27
Reakce na Ounz:

kabelky a taky nektery kozacky...letos jsem se premohla a neco letelo, ale...

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 22. října 2017 10:29
Reakce na 711990:

Kozačky nemam ani jedny  ale ty tašky..kdybych tak pro ně našla dobrou rodinu.. 

Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 22. října 2017 10:36

Šmarjá, ještě jednou řekne Okamura KŠČM s tím Š, tak mi vybuchne hlava!

49376 příspěvků moje polička 22. října 2017 10:39
Reakce na Pinot Noir:

jsem si říkala včera že by si konečně mohl zaplatit logopeda

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 22. října 2017 11:26
Reakce na Ounz:

je fakt, ze neonoseny pekny veci jsem ted nedavno vzala do prace a vsechno se rozebralo...verim, ze bych tak nasla novou rodinu i kabelkam:D ale odhodlat se!

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 22. října 2017 11:58
Reakce na Pinot Noir:

No, u mě to bylo vlastně taky tak - zhruba před rokem jsem vytřídila tu velkou hromadu "na doma" s tím, že na mateřské budu doma trávit mnohem víc času a s děckem se toho jistě hodně ušpiní a budou se hadry víc točit. Ale prd, točí se to sice, ale pořád dokola dvoje, troje kalhoty, pár trik, v létě troje šaty. Zbytek tam rok ležel bez hnutí. Tak letěl. Tak třeba to taky tak vyhodnotíš nakonec ;)

Bacha na to, rodičovská je dlouhá. Taky jsem točila vždycky pár věcí, ale přece jen se za nějakou dobu rozpadly. Já jsem teda byla doma nakonec pět roků a ke konci jsem pociťovala nedostatek domácích triček. Ale zase jsem měla krásně zachovalé ty do práce :-)

Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 22. října 2017 12:08
Reakce na brrr:

Tak já věřím, že polovinu mám za sebou ;) Za rok bych chtěla jít do práce.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 22. října 2017 12:24
Reakce na 711990:

Ono to půjde!

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 22. října 2017 14:30

já mám na mysli takové ty věci, kterých se z nějakého důvodu nechci vzdát. že se mi třeba hrozně líbí, ale tak nějak si uvědomuju že mi úplně nesedí nebo nesluší, nebo někde táhnou, koušou... podpatek vratký... jen si nejsem jistá... ale jak v tom jdu po ulici tak si být jistá obvykle začnu:P

Tohle úplně přesně sedí na jedny moje sandály. Každý léto je nosím přesně jednou, protože mě z nich strašně bolí chodidla. Ale tak se mi líbí...

No poletí

Jinak mi tu vykrystalizovalo taky pár "triček na spaní" - takový ty pamětní na nějakou akci/školu/apod. obvykle vel. XXL (i v případě, že na štítku je S), takže já prcek je nemůžu mít ani jako triko "na doma" neb se do nich vejdu 5x. Noční košile dobrá