Třeba čeká, že Emana vzteky raní mrtvice
možná s novým prezidentem by to šlo líp ![]()
Přiznání
Zaručeně pravé kočičí zlato s falešným diamantem ![]()
Milos si to podle myho uziva, leda premirou endorfinu ze by ho kleplo...pak bych to oznacila za pekny zaver a win-win reseni![]()
To je jedno proč ho klepne, hlavně aby to už bylo.
Čakám,kedy Miloš spadne pod ten rečnícky pultík ![]()
Trosku uhnem z témy. Už hodinu sedím pri svetle sviečok a počúvam Honzu Nedveda. Je mi tak krasne smutno. Mala som na návšteve maminu sestru a oni sú taaaak podobne. Do riti. ![]()
Pridavam se
a to budou Dusicky.
A v neděli byl kvůli tomu děsnému větru hřbitov zavřený.
Pro někoho možná nepodstatné, pro mne ty rituály ale mají smysl.
Priznám sa že pozerám na starý koncert Prodigy a išla by som hneď ![]()
mnichov v prosinci?
A já jsem se ve čtvrtek těšila na koncert Fixičky, ale musím na pracovní večírek. Achjo.
Bych se přidala. ![]()
Luna neco je ve vzduchu, zrovna nedavno jsem si rikala totez.
Podlehla jsem a po 120. nadšené recenzi na Hry o trůny jsem si tedy pořídila 1. díl. Po třech minutách jsem se zakrytýma očima hledala mezerník, abych tu hrůzu zastavila - je mi pět????
![]()
Zkusím to ráno.
No hele, ja jsem si u prvniho dilu (zhlidnutyho davno po tom, co to byl hit) rikala, kdo se diva na takovou kravinu....a pak me to nejak chytlo! Dej tomu rano sanci ;)
A ted se jeste priznavam, ze mi teda nastvalo, ze asi nebude posledni serie House of Cards, nebo bude aspon bez hlavni postavy a i kdyz uz to stalo celkem za prd, stejne jsem se na to docela tesila.
Aspon snad ted blbeckum dojde, ze meli skoncit ctvrtou radou a ne to porad protahovat. To si tak vynikajici serial nezaslouzil.
Zdálo se mi, že chodim se Zaorálkem...
Zdálo se mi, že chodim se Zaorálkem...
takže konečně víme, jak vypadáte ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí