Zu A znamená? :-)
O prázninách jsem rezervovala hospodu pro partu holek ze základky na jméno Hujerovi, ale servírka ani nehla brvou....![]()
Zu A znamená? :-)
O prázninách jsem rezervovala hospodu pro partu holek ze základky na jméno Hujerovi, ale servírka ani nehla brvou....![]()
Garfie prý ne ![]()
A to jsme na ně nezkoušeli naše příjmení, to by byla výzva s ů nebo č ![]()
Vzhledem k tomu, kolik mám hadrů, si ode dneška připravuju věci na sebe večer, celý outfit, abych ve spěchu ráno nevlítla do něčeho, co mám při ruce. Pěkně to všechno budu prostřídávat. Možná i excelovou tabulku si udělám.
999 tak to budeme mit denní příspěvek v Outfitech?
Makara Myslíš 50x a stále něco jiného? :-))
999 já si letos nekoupila na sebe jednu jedinou věc... Ne že bych šla tak do sebe, jen nebyla chuť a nálada anebo mě odradila cena.
tina Já si takhle koupila v červnu dvoje šaty a pak celé léto nic. Odradilo mě jediné: mohla bych dát za sebou 60 x jiný outfit :-).
999 tak ocekavam fotky v prislusnem vlaknu!
Ja jsem na tom podobně,nakupuju ikdyz nemusím. A nevyhazuju. Dneska jsem zazimovavala saty, 8 de facto novejch z loňska a letoška jsem vůbec neměla na sobě. O suknich a botach nemluvě. Musim říct,že seru sama sebe.
stes Já věci skoro neničím, velikost mám pořád stejnou asi 40 let, co mám sakra dělat, když se mi líbí nové věci :-). Ale kozačky starý 32 let pořád nosím, kožený bundy 20 let starý taky, kašmírovej kabát šitej na míru starej 10 let taky mám, tak co teď s tím? :-)
999 ja taky...neni možnost je ničit. A s kozackama a kabáty a perovkama to mam taky tak, mam taky fousaty. Jenže pak něco vidím nebo v noci nespím. A je zle.
stes tyjo, ještě kdybys ty starší dala k ledu a nosila nový, ale osmero nových šatů a nemít je ani jednou na sobě? ![]()
Taky věci neničím, ale asi ve skříni věc starší 10 let teda nemám. To to teda zase nosím, tak časem se třeba otřou rukávy a tak. Nějaký žmolečky a to pak mám pocit, že děkuji, končíme ![]()
Já teda nakupuju nerada a nechci mít moc věci. Jen teda nechápu, jak se mi za tento víkend podařilo pořídit dvoje boty a tři podprsenky![]()
stes Noční nákupy jsem vyřešila s hořčíkem :-). I ten z DM mi zaručí spaní celou noc. Ale bylo to peklo, ráno jsem koukala, co jsem si koupila:-).
stes Jak já ti rozumím.
Kokoska tak vkládat je může třeba jednou týdně. Nebudeme rigidní.
999 super!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.