Sweet Potato Pinot Noir Záleží asi, jestli a jak se to bude vymáhat. V Praze asi hůř než na vsi, no. U nás se vždycky střílelo hodně vyloženě o té silvestrovské noci, tak jsem taky zvědavá, jak to místní přijmou. Bylo to i na obecním FB a kromě jednoho exota tam nikdo žádné hejty nepsal.
Přiznání
U nás se střílí jak u Verdunu, vyhláška nevyhláška, a to už od Mikuláše, nejen večer, a všude. Berou mě všichni čerti
Nikdy jsem nezažila, že by snad naši čačtí příslušníci vylezli z děr a zjednali pořádek.
Naše Poppy to naštěstí bere s klidem (anžto se my snažíme nevyšilovat), ale lítá to tu pomalu celej prosinec a je to poněkud rušivý. Jsem uvažovala že si pořídím prak a budu po těch pitomcích metat aspoň pytlíky s vodou ![]()
barbucha Oni by museli, kdyby jim to někdo nahlásil. Neříkám, že by dotyčné na místě zastřelili nebo aspoň uvrhli v ťjurmu, ale vylézt by museli.
To je pravda... ale já měla na mysli hlavně ty pochůzkáře, kteří mají chodit a (už svou přítomností
) zajišťovat bezpečí a pořádek tak nějak celou šichtu... u nás teď zavedli dokonce nějaký pořádkový hlídky civilů! - asi proto, že měšťáky prostě nezahlídneš jak je rok dlouhej.
barbucha Tak to musím ocenit náš okrsek, chodí či jezdí na kole tady celkem často.
Sweet Potato u nas obcas jedou na koni:)
Kokoska Juuu
Sweet Potato ale myslim, ze to neni "nase" hlidka, ze sem obcas zajedou z Jiznaku, kdyz projizdeji kone. Tam jsou policejni staje a pres les to neni daleko. A za nama jsou louky, tam se muzou hezky probehat.
brrr podle mne to závisí od správce. Naše správkyně je dost Vostrá. Maze politické příspěvky, pokud nejsou relevantní (komunální politici jsou členy), maže reklamu, na prodej je samostatná skupina.
Pamatuji si jediného člověka, který tu nebydlel a byl hodně aktivní a to byl bagrista firmy, která zde něco stavěla. Sice to byl trochu magor, ale měl občas příspěvek, který nám pomohl. Už je dávno pryč nebo alespoň nepřispívá.
Sweet Potato u nás nevylezou, ani když mají pod oknami rvačku. Nebo opileckou řvací partu kolem půlnoci.
Nějaké petardy je nemůžou rozhodit.
barbucha kvůli minule fence jsme vždy jeli na silvestra někam do pekel horoucich, protože když byla malá, hodil k ni někdo z balkonu petardu, takže ta vysilovala jak das. Dodnes vzpomínáme, jak jsme našli parkoviště nad Nice, ze je to dostatečně daleko od města a budeme mít aspoň pěkný výhled. No a byla mlha, ze nebylo vidět ruku před nosem:D
Sweet Potato u nás nevylezou, ani když mají pod oknami rvačku. Nebo opileckou řvací partu kolem půlnoci.
Nějaké petardy je nemůžou rozhodit.
Ani u nás. Jednou v noci mě vzbudil příšernej řev a mlácení - nějaký hovado demolovalo stanici tramvaje. Kolem zrovna pomalu projíždělo policejní auto... ne, ani nepřibrzdilo.
A na rvačky a řev u protější hospody se musí volat až do Stodůlek, ti místní fungujou jen do odpoledne. Není divu, že ta parta co tu loni řádila a přepadávala, mlátila a okrádala lidi, měla volný pole působnosti. Prostě pohodička.
Nervy máme akorát když musí Poppy ven, to nevíš odkud něco přiletí, rachejtle se odpalujou před každým domem
k tomu haranti házej ty blbý práskací kuličky i ještě za světla (navíc ty nejsou ani zakázaný)... a hlavně to trvá skoro celej měsíc ![]()
Lezou mi na nervy každodenní články o Hezuckém a Marešovi. Přeju mu uzdravení, ale dojení z nemoci a soucitu je nechutný - ať už od pisálků nebo aktérů.
stes Včera mi to úplně zahltilo IG. Vůbec nechápu proč, na IG nesluduji nic kolem těch dvou ani žádný bulvár.
notna no právě...a nápodobně, jsou všude, neposlouchám je, natož abych je sledovala
Titulek Dagmar Havlová omládla , je poloviční , vypadá na padesát, vrátila čas . To jsou takový bláboly , kdo to smolí .

Tak Betty ještě chybí - je jako holčička
Po neúspěšném pochodu kamennými prodejnami a jednom eshopovem pokusu sehnat příčetný svetr pro mladší, jsem objednala dva kašmírové a jeden merino svetr na ZL s tím, že dva vrátím. Tak tu teď čumím na tři svetry a všechny jsou super. ![]()
continuity uka
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje