Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Myrtila
5129 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 12:04

Sweet Potato Pinot Noir Záleží asi, jestli a jak se to bude vymáhat. V Praze asi hůř než na vsi, no. U nás se vždycky střílelo hodně vyloženě o té silvestrovské noci, tak jsem taky zvědavá, jak to místní přijmou. Bylo to i na obecním FB a kromě jednoho exota tam nikdo žádné hejty nepsal. 

Offline barbucha blogger
35288 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 12:36

U nás se střílí jak u Verdunu, vyhláška nevyhláška, a to už od Mikuláše, nejen večer, a všude. Berou mě všichni čerti Nikdy jsem nezažila, že by snad naši čačtí příslušníci vylezli z děr a zjednali pořádek. 

Naše Poppy to naštěstí bere s klidem (anžto se my snažíme nevyšilovat), ale lítá to tu pomalu celej prosinec a je to poněkud rušivý. Jsem uvažovala že si pořídím prak a budu po těch pitomcích metat aspoň pytlíky s vodou

Online Sweet Potato
39744 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 13:02

barbucha Oni by museli, kdyby jim to někdo nahlásil. Neříkám, že by dotyčné na místě zastřelili nebo aspoň uvrhli v ťjurmu, ale vylézt by museli.

Offline barbucha blogger
35288 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 13:19

Sweet Potato 

To je pravda... ale já měla na mysli hlavně ty pochůzkáře, kteří mají chodit a (už svou přítomností ) zajišťovat bezpečí a pořádek tak nějak celou šichtu... u nás teď zavedli dokonce nějaký pořádkový hlídky civilů! - asi proto, že měšťáky prostě nezahlídneš jak je rok dlouhej.

Online Sweet Potato
39744 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 13:35

barbucha Tak to musím ocenit náš okrsek, chodí či jezdí na kole tady celkem často.

Offline Kokoska
34299 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 13:41

Sweet Potato u nas obcas jedou na koni:) 

Online Sweet Potato
39744 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 14:00

Kokoska Juuu

Offline Kokoska
34299 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 14:09

Sweet Potato ale myslim, ze to neni "nase" hlidka, ze sem obcas zajedou z Jiznaku, kdyz projizdeji kone. Tam jsou policejni staje a pres les to neni daleko. A za nama jsou louky, tam se muzou hezky probehat.

Offline continuity
42029 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 21:18

brrr podle mne to závisí od správce. Naše správkyně je dost Vostrá. Maze politické příspěvky, pokud nejsou relevantní (komunální politici jsou členy), maže reklamu, na prodej je samostatná skupina. 

Pamatuji si jediného člověka, který tu nebydlel a byl hodně aktivní a to byl bagrista firmy, která zde něco stavěla. Sice to byl trochu magor, ale měl občas příspěvek, který nám pomohl. Už je dávno pryč nebo alespoň nepřispívá. 

Offline continuity
42029 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 21:20

Sweet Potato u nás nevylezou, ani když mají pod oknami rvačku. Nebo opileckou řvací partu kolem půlnoci. 

Nějaké petardy je nemůžou rozhodit. 

Offline rasaNori
8773 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 21:36

barbucha kvůli minule fence jsme vždy jeli na silvestra někam do pekel horoucich, protože když byla malá, hodil k ni někdo z balkonu petardu, takže ta vysilovala jak das. Dodnes vzpomínáme, jak jsme našli parkoviště nad Nice, ze je to dostatečně daleko od města a budeme mít aspoň pěkný výhled. No a byla mlha, ze nebylo vidět ruku před nosem:D

Offline barbucha blogger
35288 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 12:05
Reakce na continuity:

Sweet Potato u nás nevylezou, ani když mají pod oknami rvačku. Nebo opileckou řvací partu kolem půlnoci. 

Nějaké petardy je nemůžou rozhodit. 

​Ani u nás. Jednou v noci mě vzbudil příšernej řev a mlácení - nějaký hovado demolovalo stanici tramvaje. Kolem zrovna pomalu projíždělo policejní auto... ne, ani nepřibrzdilo.

A na rvačky a řev u protější hospody se musí volat až do Stodůlek, ti místní fungujou jen do odpoledne. Není divu, že ta parta co tu loni řádila a přepadávala, mlátila a okrádala lidi, měla volný pole působnosti. Prostě pohodička. 

Offline barbucha blogger
35288 příspěvků moje polička 24. listopadu 2025 12:12

rasaNori 

Nervy máme akorát když musí Poppy ven, to nevíš odkud něco přiletí, rachejtle se odpalujou před každým domem k tomu haranti házej ty blbý práskací kuličky i ještě za světla (navíc ty nejsou ani zakázaný)... a hlavně to trvá skoro celej měsíc

Offline stes
8919 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 09:07

Lezou mi na nervy každodenní články  o Hezuckém a Marešovi. Přeju mu uzdravení, ale dojení z nemoci a soucitu je nechutný - ať už od pisálků nebo aktérů. 

Offline notna
9173 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 10:47

stes Včera mi to úplně zahltilo IG. Vůbec nechápu proč, na IG nesluduji nic kolem těch dvou ani žádný bulvár.

Offline stes
8919 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 11:04

notna no právě...a nápodobně, jsou všude, neposlouchám je, natož abych je sledovala

Offline Tak Betty
5993 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 11:12

Titulek Dagmar Havlová omládla , je poloviční , vypadá na padesát, vrátila čas . To jsou takový bláboly , kdo to smolí .

Offline stes
8919 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 11:22

Tak Betty ještě chybí - je jako holčička

Offline continuity
42029 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 11:48

Po neúspěšném pochodu kamennými prodejnami a jednom eshopovem pokusu sehnat příčetný svetr pro mladší, jsem objednala dva kašmírové a jeden merino svetr na ZL s tím, že dva vrátím. Tak tu teď čumím na tři svetry a všechny jsou super.

Offline stes
8919 příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 11:51