Kan můj táta jednu dobu chodil pracovně do domácností/kuchyní a taky říkal, že se občas bál, že chytne blechy. ![]()
Přiznání
Kan aha, já viděla vždycky jen nějaký hodně šílený byt, pak jsem se tomu začala vyhýbat :)
My kdysi v Parizi bydleli u nejakyho Turka, znali ho lidi, se kteryma jsme jeli. Ten teda mel perfektne cisto a to byl rozvedenej a bydlel sam.
Mně přijde, že Češi jsou v těch domácnostech pořádnější. Zduraznuji, že v domácnostech jo:D.
Mno, ani bych neřekla. Jasně že ne všude... ale když už bordel a špína, tak to jsem zažila jen tady, v zahraničí i ty airbnb byly vždycky úzkostlivě čistý, o bytech nemluvě.
Já jsem teda furt na prášky, snažím se pořádek udržovat, ale s čoklem je to šílený, furt poflusaný deky na sedačce, fleky na podlaze... bordel v kuchyni u misek... a nejhorší je že jakmile vyměním ty deky a vytřu, zrak mi padne na dveře (bílý, já idiot!)... na ohmataný zasklený obrazy... na špinavý futrály na kytky... je to hergotfix minibyt, ale na jednom konci přestaneš a na druhým můžeš zas začít
A když sleduju ty krásný čistý byty na instáči, tak je mi vzteky mdlo!
barbucha až budeš fotit byt na instáč, vyženeš milostpána s čoklem na dva dny pryč, vyšůruješ a nafotíš!
barbucha Kokoska jeste bych doporucila ruzne doplnky, (velikonocni, podzimni, vanocni) behem toho foceni prostridat a pak se muze cely rok krmit instac fotkama uklizeneho bytu
![]()
nebo je to kolikrát fotka jednoho zákoutí, to mám i já za pět minut ![]()
barbucha no treba Italove bordel maji. A u nas to same, a to psi dovnitr nechodi. Staci deti, vsechno opatlane. A to tu denne vytira robot, jede mycka a ja tu beham se smetackem, pytlem na odpadky a rucnim vysavacem. Ale udelam jeden kout a jak se premistim uz je to zase jak na zacatku. Ale fotku na instac taky zvladnu, to ti staci kousicek, bordel odsunes na stranu a mas to
barbucha Na fotkách na instáč nebudou chlupy ani prach vidět. Klidně foť bez úklidu ![]()
barbucha Osobně mám pořádek hodně rada a mít doma takového škodiče, tak by letěl. Moje kamarádka má kočku a pořád poptává nějaký moje pokojovky a tam teda nedám ani umělou, protože ta její svině všechno zničí a ji to přijde roztomilý. Nakašlat.
To už říkala Kubišová, kdo chce mít v bytě pořádek ať si nepořizuje psa .
Tak Betty Ani kočku. Naše nijak zvlášť neničí, nesmrdí, ale chlupů spousta. Pořád luxuju a je to marný. Ale mám je ráda.
Děti jsou horší! ![]()
Potrefenáhusa ano, a nedaji se ani z domu vykazat
. Psi jak kteri, treba kopov uz je uplne v pohode. Nelina, neslinta, je cistotna...Deti akorat nelinaji, ale jinak je to hruza.
My teda pes, mačky, muž,.....
Ale tak presne, vypustíme vysávač, máme záclony, keď sa zložia deky, tak mi to ostatné ako bordel nepríde, len provozny systém
to sa dá. Ja teda viem, že by to mohlo byť lepšie ale .......
To jsme se nepochopily, já v životě na instáč žádnou fotku nedala (a nedám), chodím tam jen závistivě šmírovat ![]()
Děti se daj vychovat, ať už cukrem nebo bičem (aspoň co se bordelu týče - nikdo nechce mít vyházený krámy z okna
), ale ten čokl po sobě neuklidí kdybys ho zabila. Nanejvejš když tobě upadne sousto pod stůl ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje