Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Online žluťásek
8802 příspěvků moje polička 14. listopadu 2025 08:12

Karja já ty kódy z Vinted píšu lihovkou přímo na balík. I tu společnost, ať vím kam to nést

Offline Torrah
3229 příspěvků moje polička 14. listopadu 2025 09:05

Přiznám se, že jste mě teď potěšily, že nejsem jediná, kdo stojí u Alza boxu a domáhá se balíku ze Zásilkovny, přitom každý box je na úplně jiném místě. Jo a taky jednou se mi stalo, že jsem chtěla vybrat balík ze Zboxu a strašně jsem se u toho vztekala, co mi poslali za kód, že nic nefunguje... a on ten balík byl v kamenné prodejně, kde byla taky Zásilkovna a Zbox stál před ní. Bylo to teda úplně jinde, než kam mi normálně balíky chodí, byla jsem tam poprvé, takže mi fakt trvalo, než mi došlo, která bije. Připadala jsem si jak největší pitomec. 

Offline Karja
43928 příspěvků moje polička 14. listopadu 2025 09:12

žluťásek no to jsem samozřejmě udělala a doma si xkrát řekla, že na to musim dávat pozor, ale prostě jsem to nalepila na špatný balík, vyměnila jsem to;)

Online Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 14. listopadu 2025 09:22

Já se dnes musela zastat a skoro vlastním tělem bránit pošťačku, protože tlupa důchodců se na ni začala dost nehezky obořovat, "proč nás pořád předbíhají lidi, kteří přišli až po nás, a na co teda tady ty lístečky jsou". My předbíhající jsme měli Balíkovnu s kódem, tj. samostatnou přepážku, a klasickou poštovní přepážku jim někdo dlouho blokoval nějakým složitějším požadavkem. 

Offline tina
6236 příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 20:49

Dneska mě na zastávce mhd balil sice šarmantní ale odhadem tak sedmdesátník+To bude za pár dní tatínkovi. Trochu mě to teda vykolejilo....

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 20:52

tina ptal se, jestli jsi vdaná? Nebo na to šel od lesa?

Offline Karja
43928 příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 20:58

tina Na zastávce, takze ani auto nemá....nebo jestli mu už vzali papíry....

Offline tina
6236 příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 20:59

Karja vidíš, dva bez auta, to by nešlo - dobře jsem to vyhodnotila

Offline tina
6236 příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 21:04

Tabea Karja on si mě nejdřív tak zkoumavě prohlížel a dost zblízka, takže vlastně bůhvíco viděl:))

Offline Karja
43928 příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 21:12

tina Tak ve svém věku je zkušený, nechce kupovat zajíce v pytli!

Offline tina
6236 příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 21:15

Karja ty zase perlíšCukaj mi tu koutky, dík!

Offline AprilTwelve
1012 příspěvků moje polička 20. listopadu 2025 06:56
Reakce na tina:

Dneska mě na zastávce mhd balil sice šarmantní ale odhadem tak sedmdesátník+To bude za pár dní tatínkovi. Trochu mě to teda vykolejilo....

​tohle kdyz se mi stalo poprvé, tak mě to teda taky rozhodilo... navíc dva za sebou na jednom výletě

Offline stes
8919 příspěvků moje polička 20. listopadu 2025 11:02
Reakce na Karja:

tina Na zastávce, takze ani auto nemá....nebo jestli mu už vzali papíry....

​hele, já jezdím sockou, čili trávím čas na zastávce a auto mám. tina možná jsi to zazdila zbytečně brzo

Offline Myrtila
5129 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 10:29

Sweet Potato U nás už to zveřejnil starosta, tak moc doufám, že to budou ostatní respektovat a dodržovat. Původně vyšla nějaká verze, která pokrývala jenom asi 1/3 obce, a u nás zrovna nic, až jsem si říkala, jestli by pomohlo zřídit si chovnou stanici (chovnou fenu mám) a zajistit si klid ale pak to aktualizovali a zákaz pokrývá celou obec

Jsem zvědavá, jak to bude ve velkých městech, koukala jsem na Brno a byla jsem docela překvapená, že to nepokrývá celé město, ale asi se tam ta data ještě pořád doplňují?

Online Sweet Potato
39744 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 10:38

Myrtila Koukala jsem u nás v okolí (pražská vilová čtvrt), systém mi není vůbec jasný. 
Teď zbývá jen aby se to lidé dozvěděli. A aby to dodržovali. Ti, co doteď vždycky pálili jak u Solferina, asi jen tak nepřestanou.

Online Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 10:43

Sweet Potato já se obávám, že těm, co každoročně pálí jak šílení, je tohle úplně fuk. 

Offline brrr
12208 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 10:59

Sweet Potato U nás už to viselo na fb a hned se strhla mela o ekoterorismu, blabla. Zajímavé, že proti byli hlavně lidé, co mají na profilech různé Rajchly a podobné.

Offline brrr
12208 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 11:03

Mimochodem, jak jsou ty místní obecní skupiny na fb, dívali jste se někdy, kdo v nich je? Já to mám jednoduché, protože jsme vesnice. Vždycky mě  překvapí, kolik je v těch skupinách aktivních lidí, kteří tu vůbec nebydlí, ani odsud nepochází. A nejsou to ti, co tam hází reklamy, že ve vedlejší vesnici bude trh nebo otvírá nové květinářství. Myslím ty, co jen mají na všechno blbé  komentáře, teda převážně negativní.

Online Sweet Potato
39744 příspěvků moje polička 23. listopadu 2025 11:15

Pinot Noir Jo. Ale to neznamená, že to slušní mají vzdát.