Karja já ty kódy z Vinted píšu lihovkou přímo na balík. I tu společnost, ať vím kam to nést ![]()
Přiznání
Přiznám se, že jste mě teď potěšily, že nejsem jediná, kdo stojí u Alza boxu a domáhá se balíku ze Zásilkovny, přitom každý box je na úplně jiném místě. Jo a taky jednou se mi stalo, že jsem chtěla vybrat balík ze Zboxu a strašně jsem se u toho vztekala, co mi poslali za kód, že nic nefunguje... a on ten balík byl v kamenné prodejně, kde byla taky Zásilkovna a Zbox stál před ní. Bylo to teda úplně jinde, než kam mi normálně balíky chodí, byla jsem tam poprvé, takže mi fakt trvalo, než mi došlo, která bije. Připadala jsem si jak největší pitomec.
žluťásek no to jsem samozřejmě udělala a doma si xkrát řekla, že na to musim dávat pozor, ale prostě jsem to nalepila na špatný balík, vyměnila jsem to;)
Já se dnes musela zastat a skoro vlastním tělem bránit pošťačku, protože tlupa důchodců se na ni začala dost nehezky obořovat, "proč nás pořád předbíhají lidi, kteří přišli až po nás, a na co teda tady ty lístečky jsou". My předbíhající jsme měli Balíkovnu s kódem, tj. samostatnou přepážku, a klasickou poštovní přepážku jim někdo dlouho blokoval nějakým složitějším požadavkem.
Dneska mě na zastávce mhd balil sice šarmantní ale odhadem tak sedmdesátník+
To bude za pár dní tatínkovi. Trochu mě to teda vykolejilo....
tina ptal se, jestli jsi vdaná? Nebo na to šel od lesa? ![]()
tina Na zastávce, takze ani auto nemá....nebo jestli mu už vzali papíry....
Karja vidíš, dva bez auta, to by nešlo - dobře jsem to vyhodnotila![]()
tina Tak ve svém věku je zkušený, nechce kupovat zajíce v pytli!
Karja ty zase perlíš
Cukaj mi tu koutky, dík!
Dneska mě na zastávce mhd balil sice šarmantní ale odhadem tak sedmdesátník+
To bude za pár dní tatínkovi. Trochu mě to teda vykolejilo....
tohle kdyz se mi stalo poprvé, tak mě to teda taky rozhodilo... navíc dva za sebou na jednom výletě ![]()
Kam s tím. Kéž by to fungovalo.
Nová mapa (od 1.12.2025)zákazů pyrotechniky.
https://agrigis.gov.cz/portal/apps/instant/basic/index.html?appid=ded81b51ac6e4ea1b071ef28122f547b
A nová pravidla pro obce.
Sweet Potato U nás už to zveřejnil starosta, tak moc doufám, že to budou ostatní respektovat a dodržovat. Původně vyšla nějaká verze, která pokrývala jenom asi 1/3 obce, a u nás zrovna nic, až jsem si říkala, jestli by pomohlo zřídit si chovnou stanici (chovnou fenu mám) a zajistit si klid
ale pak to aktualizovali a zákaz pokrývá celou obec ![]()
Jsem zvědavá, jak to bude ve velkých městech, koukala jsem na Brno a byla jsem docela překvapená, že to nepokrývá celé město, ale asi se tam ta data ještě pořád doplňují?
Myrtila Koukala jsem u nás v okolí (pražská vilová čtvrt), systém mi není vůbec jasný.
Teď zbývá jen aby se to lidé dozvěděli. A aby to dodržovali. Ti, co doteď vždycky pálili jak u Solferina, asi jen tak nepřestanou.
Sweet Potato já se obávám, že těm, co každoročně pálí jak šílení, je tohle úplně fuk.
Sweet Potato U nás už to viselo na fb a hned se strhla mela o ekoterorismu, blabla. Zajímavé, že proti byli hlavně lidé, co mají na profilech různé Rajchly a podobné.
Mimochodem, jak jsou ty místní obecní skupiny na fb, dívali jste se někdy, kdo v nich je? Já to mám jednoduché, protože jsme vesnice. Vždycky mě překvapí, kolik je v těch skupinách aktivních lidí, kteří tu vůbec nebydlí, ani odsud nepochází. A nejsou to ti, co tam hází reklamy, že ve vedlejší vesnici bude trh nebo otvírá nové květinářství. Myslím ty, co jen mají na všechno blbé komentáře, teda převážně negativní.
Pinot Noir Jo. Ale to neznamená, že to slušní mají vzdát.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje