detske rukavice přes holky, tam kategorie rukavice je a jsou tam i ty unisex (což jsou asi všechny).
Přiznání
continuity díky!!!
Mags Evaeva continuity děkuju
přes holky mě to teda hledat nenapadlo, předpokládala bych, že ty kategorie jsou pro obě pohlaví udělané stejně ![]()
Myrtilamě taky ne, ale já lezu automaticky do holek. ![]()
Malengekašmírové svetry v kategorii, dámská klasika na zimu.
continuity
diky
Vůbec nevím kam s tím, ale asi sem? Mám ráda hřbitovy a když jsem navštívila katolický hřbitov v Macau, strašně mě zaujal jeden hrob. Mezi těmi všemi rodinnými portugalskými hrobkami se najednou objevil tento. Jediná žena, nápisy v čínštině....vypadá strašně zajímavě a já ji nemůžu pustit z hlavy. Strašně by mě zajímal její život, něco mi říká, že to byla zajímavá persona!!!

...to by zajímalo i mě...![]()
Garfie Tak to se těšíme na pokračování :-). Ty to dáš :-).
continuity ten pruhovaný mam, akorát v červené barvě, a po vyprání se zkrátil a prodloužily se mu rukávy...
999 Auu, ty mi dáváš! ![]()
Taky mám ráda hřbitovy a ty osudy si potom vymýšlím v hlavě.
Garfie tiež má to zaujalo.
Ale keď si náhodou aj príbeh vymyslis, my ti radi uveríme ![]()
Janulik03 Haha, vidíš, to mě nenapadlo, si něco pro vás vymyslet! ![]()
Přitom její příběh už mám v hlavě způlky hotový!!! ![]()
Garfie tak do toho
Garfie No tak to my se těšíme na porovnání tvojí a reálné verze ;o)
rasaNori smarja, ten jsem zrovna nechala. Já mám s icebreakerem dobou zkušenost.
continuity ja prave taky, mela jsem na sobe oba, modry i cerveny, a nechala si cerveny. Takze treba to ten modry neudela, nevim.
Garfie taky mam rada hrbitovy. Kdyz nekde jsme, je jasne, kam zamirim. Deti si ze me delaji legraci, ale uz taky chodi a prohlizi si.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje