Garfie Nejde ten náhrobek vygooglit?
Přiznání
Hlásím se do týmu milovníků hřbitovů. Ať jsem kde jsem, na hroby se jít poveselit musím! ![]()
V Budapesti je krasny hrbitov!
Kokoska Ty jo, vidíš a v Budapešti jsem na hřbitově asi ještě nikdy nebyla! Přitom tam jezdím docela často...
Přiznávám se, že jsem včera zjistila, co znamená zápis číslo na nultou. Dítě ze mě bylo zhrozené, co jsem jako dělala ve škole, že to nevím.
Tabea tak ono to běžně v životě potřebuješ nejmíň 2x týdně
.
Makara no, zázrak, že jsem doteď bez toho vystačila. Ještěže jsem si nakonec pořídila ty děti, jinak by mi to zůstalo navždy utajeno. ![]()
Tabea Každý den se člověk dozví něco nového! ![]()
Já musela být v jednom z minulých životů veverka. Přemýšlím, co nacpu dětem do Mikuláše a jestli mám koupit třeba ještě adventní kalendář... a vzpomněla jsem si, že jsem jeden s experimentama loni objednala a protože přišel moc pozdě, schovala jsem ho ve sklepě.
Ten dárek pro dceru, co jsem tu vzývala před týdnem, ať vyleze, výzvu zatím nepochopil. Tak snad už ty dárky rovnou začnu kupovat na příští rok.
Přiznávám se, že jsem včera zjistila, co znamená zápis číslo na nultou. Dítě ze mě bylo zhrozené, co jsem jako dělala ve škole, že to nevím.
Ani ja som zrejme nechodila do školy, a v snahe dohoniť zameškané som si to šla teraz vyhľadať. No, múdra z toho nie som, ale vzhľadom na môj vek a potreby sa už ľahko vyrovnám s poznaním, že niečo pochopiť nedokážem !
Blanka já to na telefonu nemůžu napsat. Takže si místo 5 na druhou (5 s malou dvojkou vpravo nahoře) představ 5 s malou nulou. ![]()
Tabea počkej, a jde o zápis nebo o výsledek?
Tabea ani se neptej jak jsem s dárky dopadla já. Vzhledem k tomu, že ještě před pár týdny jsem absolutně netušila a nikdo nic nechtěl, tak jsem koupila v podstatě každou rozumnou věc věc, která me napadla. pak si děti napsaly něco zcela jiného - spíš kravinky - starší si přála čokoládu a míchačku. (Muz tam má kompresor
)
Takže mám nakonec fakt hromadu dárků, ale většina jsou spíš srandy nebo věci, které bych kupovala stejne, ale třeba v horší kvalitě. Žádný wow effekt nebude. Vůbec nevím, kdo to zabalí a mám sto chutí jim část těch věcí prostě dát jen tak. ![]()
continuity nasyp to nezabalene pod strom na hromadu, at si kazdy vybere. Nebo muzou losovat, udelej z toho tombolu ![]()
Kokoska losovat a pak bartrovat :)
Tabea počkej, a jde o zápis nebo o výsledek?
zapsat to rukou nebo na pc zvládnu. Ale nepamatuju se, že bych to kdy viděla, včetně školy, a že bych věděla výsledek, tak to už vůbec.
continuity ja ti rozumím. Jedno dítě potřebuje všechno a druhý dvě malý věci a abysme byli zdraví.
Kompresor je super dárek. Pořídila jsem si ho před asi dvěma lety a používám ho často. Na kola, fotbalový míč, i auto jsem jím v nouzi foukala.
Tabea aha. My jsme se to určitě učili, ale stoprocentně jistá výsledkem jsem si nebyla
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje