Já výsledek vím, ale bytostně s ním nesouhlasím. ![]()
Přiznání
Tabea my jsme ho měli a pokazil se. Tak to muž řeší už od srpna, to je opravdu věc, co si mohl už pětkrát pořídit. ![]()
našla jsem takový vymazleny, co má i startovací kabely, a funguje jako Power banka. Tak alespoň něco.
Uka prosím, jaký to je.
našla jsem takový vymazleny, co má i startovací kabely, a funguje jako Power banka. Tak alespoň něco.
continuity připojuji se k Lenka22, myslim, ze bychom to taky uzili.
continuity to je hustá hračka, jsem netušila, co všechno lze zkombinovat ![]()
continuity Tabea Kompresor je super dárek! Přála jsem si ho teď na podzim k narozeninám, ale muž místo toho donesl malý ruční vysavač a snažil se mi ho vecpat, jako že jsem si ho přála
Přitom o něm mluvil už asi rok on ![]()
Myrtila kdysi nám vyprávěl kolega lehce před důchodem, že přítelkyni koupil k narozeninám (?) ruční vysavač na vysávání drobků ze stolu. Že on ho má už roky a je to báječná věc. A ta přítelkyně to vůbec neocenila! ![]()
Tabea Docela se dovedu vžít do jejích pocitů ![]()
continuity jezis me uplne mrzi ze to nemam komu koupit k vanocum!!![]()
continuity děkuji, děkuji, děkuji ó panebože konečně mam dárek pro muze:D
Dečka proboha, tu ho máte alespoň levněji.
Já ho kupovala tam, protože na Alze k němu neměli pouzdro, resp. o 500 dražší a ta sleva nebyla taková.
Já nemám dárky pro sebe:D pro sebe a pro rodice. Jako sambo mi asi něco koupi, ale spoléhat uplne se na to neda a co když to bude jedna letenka třeba, že jo! To bude vypadat mezi těma hladama daru pro deti blbě. Takže to si radši pojistim. Plus ještě si mám něco koupit pro sebe za jeho rodiče. Takže chápete to? Já koupím dárek pro ty rodiče a pak pro sebe za ty rodiče. Proč to dělám?!?!
Karja nechápu
A dala bych si masáž a saunu.
Jako já letos dárky muži nadiktovala a pak mi ještě vrazil do ruky ten balíček, že ho mám schovat. Na jeho (mírnou) obranu, myslel si, že to jsou hračky.
No za trest dostane lístky na to, co chci vidět ![]()
Karjajá jsem si letos taky něco koupila a byla jsem pěkně marnivá. Ještě si možná koupím jednu drahou rtěnku.![]()
Sweet Potato barbucha Pokud mluvíte o čísle na nultou, podle mě je to spíš filozofická než matematická otázka! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje