Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline moora
8629 příspěvků moje polička 14. prosince 2025 13:10

Makara hele, nelitovala jsem nikdy jedinej den :)

Offline Makara
3556 příspěvků moje polička 14. prosince 2025 13:18

moora to zní povzbudivě. Budu si to připomínat, když budu na pochybách. Mně se moc líbil tvůj krátký účes, ale i to mikádo vypada dokonale. Bohužel nemám takovou kvalitu vlasů jako ty, ale tomu barva stejně nepřidává. 

Offline Karja
43925 příspěvků moje polička 14. prosince 2025 13:36

Makara mooraJá myslím, že je to nejen o kvalitě, ale i o barvě té šedé, Moora to má fakt hezké jak to má úplně stříbrné, podle mě i s jemnými vlasy by takovahke barva byla moc hezká...

Offline barbucha blogger
35288 příspěvků moje polička 14. prosince 2025 14:47

Karja 

Jo, moora má tu stříbrnou úplně luxusní. A k těm modrejm očím...

moora 

Nic nechci, jen závidím

Offline Makara
3556 příspěvků moje polička 14. prosince 2025 16:50

Karja jj, s barvou se to teprve vybarvi . 80-90 % bílé mám jen vpředu. Vzadu tak 10-20 %, tak jsem zvědavá, jak to bude vypadat.

Offline Torrah
3229 příspěvků moje polička 14. prosince 2025 21:16

Makara šmarjá vyvolala jsi mi vzpomínky, když mě před mnoha a mnoha lety moje maminka donutila jít do kadeřnictví a nechat si udělat tehdy módní trvalou. Nešťastná jsem byla celou cestu domů, máčela vlasy strašně dlouho, ale ono to moc nepomáhalo, no ostuda strašná, pak jsem už za totáče do kadeřnictví nikdy nepáchla, stříhala mě kamarádka a další zkušenost s kadeřnicí jsem si hodně dlouho rozmýšlela, i přes doporučování kamarádek a to jsem viděla, že ta jejich slečna to opravdu umí...

Offline Makara
3556 příspěvků moje polička 14. prosince 2025 21:58

Torrah no já na trvalou chodila dobrovolně - ke spolužačce (vyučené kadeřnici), která pro známé "úřadovala" v prádelně u rodičů. Bože to byly časy. Pak nějak nemohla, tak jsem vlezla do učňovského střediska.. Co chudá studentka jsem hleděla na korunu. No, nedopadlo to dobře. Táta to komentoval slovy, že to vypadá, jako když buchnou piliňáky. A následně se mi tak třetina vlasu poulamovala v různých délkách. Naštěstí jsem celoživotní příznivce krátkých vlasu, tak moje psychická újma nebyla fatální.

Offline Samantha
3240 příspěvků moje polička 21. prosince 2025 17:16

Přiznám se, že mi udělalo radost, že kolega z bývalé práce konečně dostal výpověď.
Teda ne úplně dostal, ale bylo mu navrženo jiné místo s nižším platem a menším polem působnosti. Takže se urazil a odchází.
A proč ta radost?
Byl to totiž děsněj samožer a kvůli němu jsem dospěla k vyhoření a následnému dobrovolnému odchodu. 

protože to byl  programátor v oblasti, kterou jsem měla na starost a já musela pořád chodit a šmuntrat, aby napsal něco pro "mé" zákazníky 

Šmarja, já jsi úplně dokážu vybavit tu bezmoc, to ponížení, to mazání medu okolo jeho hnusný huby, jen abych dostala kus kódu…No nic, jsem už za vodou, ale nebýt jeho, tak si vydělám na lepší důchod

Offline Samara
příspěvků moje polička 23. prosince 2025 08:24

Samantha čím déle jsem v pracovním procesu, tím víc vidím případy, že nechapu, jak to ze ty lidi nikdo nevyhodi. A nevyhodi.. maji konflikty, nekteri jsou vylozene neschopni a nikoho to nedere..ony ty mantry o firmach, ktere si chteji udrzet kvalitni zamestnance taky dost kecaj, realita je jinde. 

Offline brrr
12207 příspěvků moje polička 23. prosince 2025 09:07

Byla jsem ještě na nákupu a pak jsem si potřebovala něco vyzvednout v kanclu. Teď tu sedím, piju kafe a užívám si, že jde slyšet tikot hodin.

Offline continuity
42028 příspěvků moje polička 23. prosince 2025 09:44

brrr

My jsme se včera vrátili domu od našich, kde bylo místy 17 lidi. dnes ráno jsem měla shánět kapra, ale zvládli jsme to ještě včera. Takže mám volno, piju kafe a poslouchám jak vrni lednice. 

Offline Janulik03
19921 příspěvků moje polička 23. prosince 2025 09:51

A ja dnes ešte pracujem. Ráno som obehla susedné obchodíky a kolacikami, aby sme si oslávili posledný pracovný deň pred sviatkami. Všetci sa zdalo potešení, aj keď teda som tu veľakrát čítala že cudzie cukrovi málokto zje.

Offline continuity
42028 příspěvků moje polička 23. prosince 2025 10:13

Janulik03

To jsou takové nápady ještě z pekla. dostala jsem letos od ségry tchýně, asi pět druhů, včetně věcí jako laskonky, ty jsou teda luxusni. No přeci to nevyhodim.

Offline Karja
43925 příspěvků moje polička 23. prosince 2025 11:26

Janulik03 Já to teda na všech těch besídkách zpraskam všechno dohromady, vzdycky děkuju Bohu, že jsem hubená, že to jsou ty situace kdy to nedere tak do očí:D. Jak cizi dědecek dojedl nakousane cukroví po moji dceři jsem tu už psala, prostě jako po vlastni. Ta vyjedla náš stůl, pak šla dál, ukousla vršek vosiho hnízda se slovy nechutná to vrátila na stul a tam to dědeček prostě obratem vědomě dojel tu půlku cukrovicka co po ní zbylo;-)...Jakoby mě to v kontextu kdy třeba v Praze řádí docela ta žloutenka a stejně jdeš do restaurace, jdeš na raut s celou firmou, kde tam ve frontě si nabiras jídlo čtyřicátá v řadě, prijde to cukroví od sousedky takové poměrně dost bezproblemove:D

Offline Janulik03
19921 příspěvků moje polička 23. prosince 2025 12:38

continuity Karja no práve má to trochu nahlodalo už minulý rok, upatlane a čo ja viem čo ešte. Tak to som rada, že to nie je také zlé.

Offline Maureen
příspěvků moje polička 23. prosince 2025 14:11

Janulik03 ooooo...cizí cukroví je přece nejlepší...

Offline brrr
12207 příspěvků moje polička 23. prosince 2025 16:23

continuityUžij si klid, ten víkend musel být společensky náročný.

Offline brrr
12207 příspěvků moje polička 23. prosince 2025 16:24

Janulik03 Já mám cizi taky ráda, hlavně zkouším druhy, co doma neděláme.

Offline continuity
42028 příspěvků moje polička 23. prosince 2025 18:19

brrr byl, ale sama jsem to tak chtěla. Jinak to moc udělat nejde, ale jsem fakt ráda, že máme Vánoce jen doma. 

Děti dnes vylezly z pokoje jen kvůli jídlu a na ozdobení stromečku. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. prosince 2025 22:02

Loni tu byl menší flejm okolo vstávání od večeře. Tak letos vydrželi všichni skoro až do konce a na gauči neskákal nikdo