Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 16:54
Reakce na Zina:

Prostě mám pocit, že bych se měla oblékat tvážněji, ale nejde to no. Fakt věk neřeším tolik, byla to trochu nadsázka. Naopak, cítím se v pohodě, s věkem jsem OK, vysloveně stará si nepřipadám, jen nevím ve vztahu k Martenskám. Jen to jen tím jak jsem nikdy výraznou značkovou obuv nenosila.

Ano, černé, přes zimu nosím hlavně šedou a černou. Když se osvědčí, ráda bych ještě tmavě modré (polovina šatníku modrá a modrobílá) nebo i něco ulítlejšího, uvidím.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 17:03
Reakce na andulka01:

Jo, já tomu rozumím, že jste to myslela ve vztahu k těm botám. Jen já je nevnímám jako teenagerské obutí, zvlášť ty černé jsou prostě vyšší černé šněrovací boty. Teď jsou navíc v kurzu, což je vidět i na tom, ja si je místní přispěvatelky začaly pořizovat, tak si myslím, že v nich fakt za "exota" nebudede.

Jsou to super boty a já na ně nedám dopustit, navíc jsou to fakt držáky. K černé a šedé dobře vypadají i takové ty vínové, já už jedny nosím 10. sezónu a akorát se rozhoduju, že si je v téhle barvě asi koupím zas. Ale brala bych i modré a zelené, kdyby je někde rozdávali (a je mi jen o fous míň než vám :-).

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 17:40

tou diskuzí o botách jste mi připomněli přiznání:

nesnáším současnou reklamu na baťu, kde jsou vidět jen pobíhající nohy v barevných punčochách a nízkých botách, které vypadají hrozně zavalitě a ultraneslušivě.

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 18:10

Omlouvam se, ze prerusuju diskusi o botach, ale na vedomost se dava, ze se nasel had! Dostal se z prvniho patra az do prizemi, kde ho nasel soused na verande a obesel kazdou partaj se zeptat, jestli nekomu nechybi had 

Offline Janulik03
20317 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 18:20
Reakce na MP Marge:

Huraaaaaaa. A veľa poklona susedovi, že nespanikáril a nič mu neurobil. Ozaj, klientka sa ozvala?

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 18:21
Reakce na Janulik03:

Klientka ne, mam fakt starost 

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 18:24
Reakce na andulka01:

Dobrej plan, videla jsem tu tvou fotku a martensky jo! :)

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 18:27

Pri posledni navsteve mi vypravela, ze se nedavno pres spolecneho znameho dozvedela, ze ten magor, co ji stalkuje uz od lonskych Vanoc, ma v baraku celou mistnost zasvecenou jenom ji - fotky, hadry, ktere u nej zapomnela, drobnosti, ktere ji ukradl v nestrezene chvili z kabelky - fakt jak z nejakyho filmu 

Offline Janulik03
20317 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 18:50
Reakce na MP Marge:

Bože, čistý horor. 

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 18:51
Reakce na MP Marge:

Teda ty nás nenecháš chvíli v klidu.  Když bychom si mohly vydechnout,že had je živ a zdráv (a hlavně pod zámkem), zase horor s klientkou!

Ostatním děkuju, nevím, jestli jsem se řehtala víc udušené kachně, přeplněnému mrazáku (nadívané slimákama bych teda taky nejedla), nebo dotačnímu potravnímu řetězci!

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 19:34
Reakce na Janulik03:

Bože, čistý horor. 

Jo, mela jsem pri rozhovoru uplne husi kuzi 

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 19:36
Reakce na Sweet Potato:

Pardon! Nezbyva nez doufat, ze pribeh klientky skonci take happy-endem...

Offline pecka
6200 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 19:36
Reakce na MP Marge:

Som rada,ze sa had nasiel.A dufam,ze to rovnako dopadne i s klientkou.

Co sa zdrhnutych zvierat tyka,skrecky a mys som hladala pravidelne.Sestra raz vypustila na chate ujovi chrobaky pod perinu,aby im bolo teplo a mohli sa tak lepsie "parit" (mala asi 5 rokov)  No a na dovolenke ako male sme po dazdi nazberali plne vrecko slimakov s ulitami a zabudli ich v restauracii na terase.Tesili sme sa,ze sme vlastne urobili dobry skutok,lebo ich budu moct na dalsi den pripravit zakaznikom na obed 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 20:01

Sa priznám, že mám obrovský strach z toho že by sa mi stratil pes. To by som asi neprežila 

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 20:29
Reakce na paktofonika:

To já taky. Onehdy jsem při venčení pomáhala hledat zdrhnuvšího yorka, já uplně vyklepaná, a paní v klidu, jak to není poprvé, a kde všude už ho našli...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 20:30
Reakce na paktofonika:

mně stačilo, když se nám předchozí fena poté, co ji kopl elektrický ohradník do čumáku, zaběhla v lese. jak jsem v panice při padajícím soumraku pobíhala mezi stromy a hledala ji. byl zázrak, že se našla. les je opravdu obří. představa, že by se nenašla a pak bych zbytek života přemýšelela, jak a kde skončila 

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 20:31
Reakce na paktofonika:

To se ti vůbec nedivím. Já teď v okolí sleduju hledání jednoho ztraceného psa a prožívám to pomalu jako by byl můj. Vůbec si neumím představit být v té situaci majitele 

Online Karja
44760 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 21:26
Reakce na paktofonika:

My jsme hledali babicky psa, nasel se o 6 tydnu pozdeji, 120 km daleko jiz u jine majitelky. Ale nedopadlo to s nim dobre, putoval asi jen tyden, ale stejne trochu nastydl, pak asi ten sok plus doma uz novy pes. Takze rok uz jen tak marodil a veselo mu nebylo. Ale jako hledali jsme poradne a furt, jen teda byla chyba, ze jsme meli docela uzky okruh. Plus tehda jeste tolik nefungoval facebook, takze letaky, navstevy vesnic...no ale podarilo se nakonec.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 21:51
Reakce na MP Marge:

Omlouvam se, ze prerusuju diskusi o botach, ale na vedomost se dava, ze se nasel had! Dostal se z prvniho patra az do prizemi, kde ho nasel soused na verande a obesel kazdou partaj se zeptat, jestli nekomu nechybi had 

Čo sa týka klientky, držím palce.

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 21:56
Reakce na paktofonika:

Nám se zaběhla naše předešlá psice. Otec ji "přivázal" k trsu trávy, šel si odskočit a kolem proběhnul srnec. Byla na lonži, takže jsme čekali, že ji najdem uškrcenou někde na stromě. No našli jsme ji druhý den, opravdu se tím vodítkem zahákla. Naštěstí se neuškrtila, udělala si pelíšek a čekala. Akorát, že ani necekla, podle všeho si myslela, že je uvázaná a má čekat  (a to se přece slušný pes nehlásí :-).