Prohlídni se v zrcadle, třeba je to fajn :-). Mluvím z vlastní zkušenosti. Mně moc váha nelítá, ale dvě kila plus, vypadám dobře nahá, dvě kila mínus, vypadám dobře oblečená...:-).
Přiznání
Já taky kolísam 2-3 plus/mínus, teď jsem někde uprostřed a k tomu rozežraná a líná))
Tak to potvrzuju, mám to úplně stejně.
Jestli jsi uprostřed, tak si klidně nalej víno..:-)
![]()
+ Stay voblečená![]()
Mne taky vaha nelita, ale ja nevypadam dobre ani oblecena, natoz to druhy![]()
Kdyže to spolu půjdeme nakupovat do COS? :-)
Dám vědět. Minule se mi tam NA MNĚ!!! (a to je co říct) děsně líbily vínové něcojakokolektivky , ale zas debilní dry clean a pak taky...Kam to teď mám nosit, furt dokola trasa Lidl-školka-sporák![]()
Jenom když nejste Kristelová a nemáte zakázáno se voblíct.
Na ty jsem taky koukala, ale byl to o fous jiný odstín, než mi sluší. Ale to už jsme si psaly, že s barvama to máme naopak :-).
Já to mám stejně a pořád se nemůžu rozhodnout, co je lepší:-D
Hele, pořád je fajn, že tu volbu máme ve svých rukou...:-).
No, priznavam, ze ted par let vypadam lip naha aniz bych to uplne tak planovala:-)))
![]()
Tenhle batoh je totiž fakt děsně levnej a v rozvojových zemích ho treba prodavaji normálně na trzích, dokonce bych řekla, že ten originál.
Jinak ho mam v té šedé taky, uz roky. Je hnusnej, ale nedam na nej dopustit, je hrozně praktickej (přijdu do pekla). Za 79 korun jeden z nejlepších kaufu. ![]()
Ted jsem ho mozna videla za 69,- :)))) Az bude za pade, koupim ho @MutziPutzi k Vanocum, at ma taky jednou neco poradnyho!
Ty dnes teda ideš ![]()
Ja myslela ze to v Decathlonu davaj zadaco k cvickam! Takle drahy to nechci!![]()
Ty vubec nepoznas novej kolektivni kousek, vsak uz to mame tri! Normalne to hodis ke COS satum, perovce a jdes, ruce volny na cofee to go. Opticky to vyvazi siluetu, jestli na vanoce priberes bricho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí