No ja a saty to je nonsenc hele, k tobe se nedostalo, ze mam problematicky kolena? A nebo takle, dokazal by mi tento superbatuzek vyvazit tzv. koleni tukove valy?
Přiznání
Ani ti nič nekupujem. Tento rok som si už charitu odbila. Ale Karja sa tuším chcela obetovať. ![]()
Ma neštvi s kolenami, lebo ti odfotím moje pekne ostro a zblízka.
A tak nemuzu to zas prehanet, dneska uz vim, ze se stavaj horsi veci...napriklad kdyby me poslali na sluzebku do Barcy economy tridou, sorryjako![]()
Asi by som teda isla ako bojkot vlakom.
:-D:-D To bych mozna zkusila tu ledvinku a otocit dopredu teda. Nebo pokud je to ale fakt spatny, tak v Decathlonu maji levny chranice na brusle I ruzovy maji.
Hele bacha, na tebe si taky vedu slozku, ciham v metru na perovku a cekam velky odhaleni bilejch fronté ponozek.
neblbni, to by bylo drahý, vlakem! (fakt: jednou jsem byla na nějakym evropskym projektu ve Florencii, a protože neletělo přímý letadlo z Prahy, drncala jsem se vlakem přes Vídeň - trvalo to věčnost, a měla jsem paradoxně tu nejdražší dopravu: byli tam lidi z Litvy, Turecka atd. - a všichni levnějc letadlem! ale nejspíš teda asi economy, ať nekecám...
)
No proti tomu se musí bojovat, proti té nevoli pořádně se obléknout, i když denní program nic moc! Nebo se spolu budeme smažit v módním pekle, já už tam mám tou svou nohou v praktickém obutí slušně nakročeno.
Áno, chceli sme ísť so sestrou do Milana vlakom, ale teda, rozmysleli sme si to. Fakt blbe.
Zejtra si to budu drandit mastnou tyci z Jinonic na Vysehrad v podvecir, cili si do denicku pisi Radne se vytunit!
Nezabudni na chrániče.
Presne Becko, Cecko mam vycihnutej rajon plus dalsi indicie, to nemuzu nedat.
Mam nest v podpazi bochnik chleba at neni naka mejlka dyztak?
:-D:-D:-D Neni treba, mohlo by naopak vest k zamene!
Ctyri... Mame ten modrej, mela jsem v nem na lyze vodu a musli tycinky
Prosim te ale stalkuj me cestou tam, zpatky jezdim vorvana jak samice!!))
No vidis to, puvodne jsem jeste cetla ,,lyze na vodu" a rikala jsem si, ze ten batoh skryva jeste jine moznosti:-))
Vyborne, vorvana jak samice, to uplne dostava jinou dimenzi ted!
Vodni lyze jsem jeste nezkousela ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí