Přiznání
nolita Já jsem divná, já čtutyhle starodávné historie docela ráda. Naši dědili generacema narůstající knihovny, tam toho je! Sebrané spisy Ignáta Herrmanna a Aloise Jiráska, ten se sešel dokonce 2x, po meči i po přeslici :D
Kokoska A tak ja se rovnou priznam, ze jsem cetla F.L.Veka a dokonce se mi to libilo, nikdo nepochopi.
A ten serial je uplne
, divam se na to tak aspon 3x do roka komplet.
Kokoska mně třeba nevadilo v zámku a podzámčí, to mě myslím i bavilo. obecně k literatuře tohoto období mám takový neutrální vztah, ale babičku jsem prostě nedávala v jakékoliv podobě :-)
Však oni ho taky třikrát ročně dávají ![]()
dzizisketa nemam televizi, tak nevim.![]()
No zrovna teď ho dávají v neděli od 11 do 12 ![]()
dzizisketa Vyborne, cas si ho pustit.![]()
Luna Věka jsem teda všech těch 6 dílů nepřečetla, jen zhruba to, co je v seriálu. A ten mám taky ráda, teď jsem ale viděla jen asi 3 díly, propásla jsem, jak si na výletě v Praze namlouval Márinku :)
Kokoska mě nějak dojímá už ta znělka, Soudce všeho světa, Bože
nolita Babička je jedna z velmi mála knížek, který jsem odložila nedočtený. Dohromady bych je asi spočítala na jedný ruce, možná jeden dva prstíky z tý druhý.
Potrefenáhusa To je pravda, ta melodie je taková velebná, taky se mi líbí.
Kokoska No dily s Marinkou jsou nejlepsi
Potrefenáhusa Jo, znelka je nadherna.![]()
Ja dneska vecerim kruti platek s broskvi a eidamem! Dokonce I s hranolkama a tatarkou. Po tom hejtovani v outfitovym vlaknu jsem na to dostala strasnou chut:-D :-D. Nesnasim to tady:-D.
Karja a ryze je kde?
Candance To nemam, ale zitra to vidim na meltu. Ale s loupakem, mam snad nejakou uroven! A jeste mam chut na brambory s cibulkou a mlikem!
Právě jsem dopila meltu (Caro) s hoodně mlíkem bez chleba i bez rohlíku. ![]()
Tyhle náhražky kávy jsou prý plné akrylamidu. Nedávno v jakémsi rozhovoru nejspíš v rádiu říkala nějaká profesorka z VŠCHT, že by to rozhodně nepila a že těhotné, které tím nahrazují kávu, si mají radši dát tu kávu ;)
Luna F.L. Věk ❤
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí