Kokoska V zámku a podzamci mě dojimalo, jak umírá ta maminka... jinak máte pravdu ohledně Brejchove
Přiznání
Pinot Noir jojo, to je pravda
Luna mno já ho taky četla. a celý jiráskovy sebraný spisy... na mateřské
psohlavce a nevímco všechno tam v knihovně po dědovi bylo
jediný co jsem tehdy nedočetla byla Bílá velryba, to bylo tak nudný
babička je taková lyrická.. ale je to krátký:-) každopádně je to pohádka pro děti, ne knížka pro dospělý, tak to tak beru
Pinot Noir jenomze akrylamidy jsou i v chlebove kurce. zvlaste ta cerna z esky, ta bude docela vyzivna
a o pecenych bramborach, to uz radsi nemluvim. ![]()
ale tak nejim hranolky ani chipsy, pocitam, ze Caro denne si dovolit muzu.
jezis eska chleba... musim vyrazit na snidani... ted o velikonocich jsem byla mimo prahu a uz mam abstak :-)
Pinot Noir Co v těhotenství, to si to kafe dám, to už asi i většina lékařů říká, že ok ta jedna kávička. Ale při kojení prý ne, mi teď říkali v porodnici! Já asi nepřežiju....:-D
continuity Jasně, já jen, aby si třeba někdo nemyslel, že nahrazením kávy Carem udělá krok ku zdraví ;) Třeba na emiminu se pijí Cara hektolitry, hromadně se to tam doporučuje jako metoda ke zvýšení laktace. Když toho kojící pijí několik hrnků denně, už bych se nad tím docela zamyslela.
Pinot Noir tak ono plati obecne a clovek se nemuze splest: vseho s mirou.
To vzniká při pražení, pečení, smažení, ne? V pražené kávě je to taky. Asi se shodneme, že přehánět se to nemá s ničím, ani s Carem, no.
Karja Ja jsem kafe pila i pri kojeni, pac spokojena matka je dulezita, deti jsem neresila, zijou.
Uvidíš, mě na tom kafi při kojení nejvíc děsila představa, že by to dítě mohlo spát ještě míň! Ta byla mnohem horší než chuť na kafe.
babička je taková lyrická.. ale je to krátký:-) každopádně je to pohádka pro děti, ne knížka pro dospělý, tak to tak beru
Lyrická jo, a klidně i pro starší a pokročilé... zrovna teď o Velikonocích jsem si s chutí užila televizní Moskalykovu Babičku s uhrančivým pohledem Petra Čepka a divokou Libuší Geprtovou...
Karja jasněže léčí:-) mně ho lékařka i doporučovala. akorát teda se mi z něj dělalo blbě. tak mi doporučila silnej čaj:P
nolita jestli je ten chleba běžně tak černý a spálený, jako byl v tom reklamním článku, který jsem o esce viděla (a nechápu, jak to mohli pustit do oběhu), tak ho radši nejezte, to je ostuda, ne chleba. technologové se nad tou fotkou docela chytali za hlavu. tam bylo na vozíku akrylamidu jak v tuně brambůrků.
Jiná Realita myslím, že to risknu :-)
nolita a mají ho takový černý pořád?
Jiná Realita nevím, co si pod černý představit, pro mě hezky opečená dobře chutnající kůrka... hodnoty jim nepřemeřuju...
Jiná Realita Mají. Ta kůrka je i nahořklá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí