Hmm, tak na tom obeázku jsou chleby, který bych si s chutí dala a chleby, do kterých už bych nešla. Preferuju vypečenější chleba, ale zas nemusí být na uhel. Z Esky jednou za čas chleba mám a vždycky byl moc dobrej. Podle fotky bych to nesoudila. Jinak můj favorit, dlouholetý, se peče ve Svijanech, rohlíky taky.
Přiznání
Ounz a Potrefenáhusa obom vám dakujem, takto to robím, no len som sa namotala na že lahšie?
Tak urobím ako doteraz. ![]()
Lyrická jo, a klidně i pro starší a pokročilé... zrovna teď o Velikonocích jsem si s chutí užila televizní Moskalykovu Babičku s uhrančivým pohledem Petra Čepka a divokou Libuší Geprtovou...
No ale nebejt Čepka a Geprtový, tak se na to nedá koukat. Chvíli jsem schválně počítala čas pro záběry podzimního listí/vlnícího se obilí/letících mraků
a ani nedopočítala, to se nedalo! Jednu hodinovku bych z toho střihla ![]()
(ale Babičku čtu občas doteď)
barbucha Čepek nemusel pronést ani jedno slovo, že jo?
barbucha mně tam vadí ta Geprtová, je mi hrozně nesympatická
Tomu stačilo jen se dívat ![]()
Mně se zas vždycky líbila... naopak mi strašlivě lezla na nervy Šafránková. V tý Babičce teda. Roztomilá až na půdu, hrůza děs! To kuňkání ![]()
barbucha No jasny, Safrankova ( tady! jinak je dobra) a Orlik!
Orlík ![]()
Přiznávám se, že je mi 15 ![]()
Lama_z_Lana Co se stalo? (předpokládám, že pád do časové smyčky to asi nebyl...)
Isca Aaale, potkala jsem pěknýho kluka ![]()
![]()
![]()
Lama_z_Lana Takze motyli v brise, ztuhla kolena a v hlave vygumovano, kdyz vas ON oslovi? (ja v 15
)
Se přiznávám, že podobný myslivny nesnášim, asi taky stereotyp![]()
Lama_z_Lana No tak povídej, jakej je...?![]()
Mutziputzi jako prolitla jsem to, kdyz teda rikas :)
a zaujala me vylozene nenavodna otazka lidovek: myslite si, ze mohou zeny za feminismus maskovat nedostatek vlastnich kvalit?
Lilly_Ku No to taky no...já fakt nemusim tyhle typy, mele o bourání stereotypů a pak sama vypustí, že jí strarý krávy učitelky 40+ nejdřív nedůvěřujou, protože je mladá holka, co nosí sukni a podpatky. To je takový, že si někdo namlouvá, že ho lidi nemaj rádi, protože je moc hezkej a úspěšnej a mladej a lidi ho přitom třeba nemaj rádi, protože je debil. A tak já mam asi radši lidi co dělaj něco pořádnýho, ne podobný chytrolíny, co vyučujou něco o čem si v roce 2013 přečetly.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí