A taky je možnost, že to bude chtít udržet v tý romantický rovině jak to máš v plánu ty. V každým případě jdi.![]()
Přiznání
a já mám ještě pozitivní přiznání.
nejsem zvyklá se nějak družit, z toho vyplývá, že nejsem zvyklá něco slavit, dostávat dary a tak.
dneska mi naprosto nečekaně popřáli lidi, se kterýma chodím hrát hry, k narozeninám. fakt jsem to nečekala. bylo to včetně písně na ukulele, kytky a nepochybně drahých darů. jsem dojatá.
Jiná Realita Všechno nejlepší!![]()
(A co hrajete?)
Jiná Realita takže všetko najlepšie ti želám. ![]()

Jiná Realita To je krásný!!
Tak se přidávám s přáním, i když teda bez ukulele (což je možná jenom dobře).
Jiná Realita a jak jste jako nedruzici se nasla skupinu na hrani her? (strasne me bavi dixit a hraju to vzdycky tak 2x do roka s neteri a synovcem)
a blahopreju :)
Jiná Realita to je krasny. vsechno nejlepsi! 
baltik dixit jsme hráli zrovna minule :) málokdo to má rád, oni jsou to skoro samí kluci a přijde jim to jako babská hra ![]()
Jiná Realita no asi je :)
ted mi ale dorusta neter z druhe strany rodiny, ktera ma navic uzasnou fantazii, tak se tesim, ze ji nakazim :)
Sweet Potato no všechno možné, pána prstenů (karetní, skvělá hra), 6 bere, dixit, the isle of skye, pána prstenů karetního velkého, a pak hry, u kterých si nepamatuju názvy, protože jsme je zatím dali jen jednou (nějaká vesmírná desková střílečka, scifi hra, kde se skládá vesmírná stanice, po které se pohybuje posádka a vetřelci...)
Jiná Realita dixit je nejvíc nejlepší a má bezvadný některý kartičky ![]()
(A ještě Mystérium)
Chlapům ale na ten Dixit fakt něco chybí
(není to logický, nemá to moc pravidla a je to moc imaginární)

Jiná Realita Jo, taky neznám moc chlapů, co si potrpí na Dixit.
Jiná Realita a Pán prstenů karetní tahle? Já už si ji chci hrozně dlouho koupit

Jiná Realita A připojuju se s přáním k narozeninám!!!

Jiná Realita Nezistila by si mi prosím názvy tých hier o vesmírnej strieľačke a lodí? ![]()
A všetko najlepšie prajem![]()
Potrefenáhusa jo, tohoto. ale zatím je jednou.
ale hodně často tohoto, kterého koupil spoluhráč za 99 v levných knihách a je to mimořádně bezva hra, velice jednoduchá, velice rychlá a přitom zábavná. to hrajeme, když nám ještě zbývá čas, nebo když na někoho čekáme, asi skoro každé hraní.
Potrefenáhusa Grill and Fun... :))) a hezká kombinace dvířek a nerez trouby!
A samozřejmě gratulace Jiné Realitě, máš úžasné přátele.
takže: vesmírná hra je battle beyond space.
a ta s vesmírnou stanicí je argo, ale nevím, jak se bude dát sehnat.
https://www.fantasyobchod.cz/argo
(vyhrála jsem, takže se mi líbila :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí