Prosím vás, napiště mi někdo, že jste taky brečeli u Coco (u toho animáku), já jsem to viděla v letadle na tom jejich tabletu, čili kvalita nic extra, a tekly mi slzy, jak když mě za to zaplatili!
Přiznání
Zina Uz jsem se zde priznavala!!
Zina K tomu se přiznali všichni, co to viděli. Klídek!
Mutziputzi + brrr Díky! Já občas dojímavá jsem, to zase jo, ale takhle mě naposledy sestřelily někdy v 8. třídě Vlasy, což byl shodou okolností první film, na který jsme šli se školou a nebyl o statečných ruských partyzánech.
zabrousila jsem do cvičícího vlákna, kde se kupodivu probírá víno
a nedá mi to - přiznávám, že víc jak sklenku vína nevypiju ![]()
SunEclipse A já se přiznávám, že závidím, protože já se u jedné zastavím málokdy.
koukam ze se pije a ji ve vsech vlaknech![]()
viktorka_od splavu To je hruza, nic se neutaji, vcera jsem se trochu zridila a uz se to zase vsude vi.![]()
Ale priznam, ze litr jak za mlada uz nedam, ani tuhle schopnost nechci recyklovat.![]()
Litr už je moc - ale sedmička, to jsou prakticky tři skleničky, to nic není ![]()
barbucha blbé je, když se otevře druhá, ajaj![]()
Luna
Litr už je moc - ale sedmička, to jsou prakticky tři skleničky, to nic není
Může jich být i méně
Dneska se dělají tak velké sklenice na červené, klidně i 0,6 litru ![]()
barbucha no není, ale jak kterého. Vypila jsem nedávno u večeře sedmičku necelou, zdálo se to lehké neškodné vínko, dobře se pilo, a pak jsem se při odchodu divila.
barbucha jedna známá tomu říkala ovocenky :)
Jo, dáš si pár ovocenek, a neštěstí je hotovo...
SunEclipse Ja taky ne. Ale.za.,,svejch,, casu jsem vypila I flasku vodky! To byl asi muj rekord, divim se, ze vlastne vidim:-D.
Zitra jdu na prvni pohovor po RD. Je mi z toho uplne blbe!
Nezapomneli rict, ze maji fakt hrozne moc zajemcu.![]()
Luna Teda nevim, jaka je situace na trhu prace u vas, ale chtela bych tech moc zajemcu videt
. Naopak TY uz mas ted nekolik dalsich nabidek, ne? ![]()
Lamicka Jasne, plnej kotel!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí