Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. května 2018 23:56

vážné přiznání, protože mě to žere a možná mi pomůže to vyjádřit. přiznávám, že po dlouhé době mě někam někdo pozval. a zopakoval to. a nemíní se vzdát, i když ho odrazuju všemi způsoby. je sympatický, není hloupý. ale já to nějak nedávám. prostě jsem zvyklá být sama a nějak si neumím představit, že by se to mělo změnit. ideálním vztahem pro mě je romantický vztah s doživotně odsouzeným vězněm - někde tam je, ale má dostatečný odstup 

na druhou stranu si říkám, že když se nepřekonám teď, budu za deset let litovat. ale jsem z toho už druhý měsíc ve stresu. je to úplně cizí člověk, a mé autistické druhé já cizí lidi nemá rádo a drží si je od těla aspoň na délku hrábí. konec přiznání.

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 31. května 2018 00:05

Jiná Realita ber to, podělat se to dá vzdycky a nebude te mrzet, žes to nezkusila. Když to nepujde, tak holt nepůjde. Ale třeba půjde!!!!

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 31. května 2018 05:59

Jiná Realita suhlaim s Potrefenáhusa . Chod z toho nevyplyva predsa ziadny zavazok. Mozno sa budes bavit, mozno nie. Odist sa da vzdy. Budes potom lutovat, co by bolo keby. Drzim ti palce.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 31. května 2018 06:03

Jiná Realita Skus to, nebudeš si to v budúcnosti vyčítať a keď to nepôjde tak to jednoducho ukončíš. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 31. května 2018 07:22

Jiná Realita Správný je to co ti radí kolegyně, za sebe já vim, že kdybych měla takovýhle dilema, něco tomu chybí, pro mě důležitý charizma na druhý straně zřejmě určitě, šla bych jenom "z rozumu" a to mě nebaví, do těchhle věcí já se nenutim ani nepřemlouvám

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 31. května 2018 07:26
Reakce na pecka:

Priznávam,že výber okuliarov bude masaker dnes som si nejaké skúsila.Pri pohľade do zrkadla ok,no odfotila som sa a som zúfalá (neznášam selfie,tak aj podľa toho sú tie fotky).Priateľ zhodnotil,že vo všetkých vyzerám hrozne,že sú veľké.Podľa pani v optike mi väčšina skúšaných šla.No a moc mi poradiť kto nemá,lebo kolegyne majú úplne iný vkus,štýl ako ja a ľudia,ktorým v takýchto veciach dôverujem,sú 200km pod mňa.

​to chce prazdninovy vylet do Italie, vyber bryli skvely. 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 31. května 2018 07:36

Jiná Realita Hele víš co říkaj lidi na smrtelný posteli žejo? Že nelitujou toho co udělali, ale toho co neudělali.

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 31. května 2018 08:39

Jiná Realita Já bych teda nešla, když bych se do toho musela nutit. Ale já jsem asi ta poslední, která by mohla radit, protože jsem úplně to samé...Už strašně dlouho sama a naprosto mi ten single život vyhovuje a při pomyšlení na nějaké partnerské soužití mě normálně chytá panika

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 31. května 2018 08:50

jinx to verím.Taliansko asi bude,ale až na jeseň.

Lenže čo,kúpim rám a budem hľadať optiku,kde mi budú ochotní dať dioptrické sklá?Možno sa pýtam blbo,ale s týmto prípadom nemám najlepšiu skúsenosť.Pár rokov dozadu som si v Londýne kúpila Burberry rám a v mnohých optikách ma zrušili, že do prinesených rámov sklá nedávajú

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 31. května 2018 09:06
Reakce na Jiná Realita:

e to úplně cizí člověk, a mé autistické druhé já cizí lidi nemá rádo a drží si je od těla aspoň na délku hrábí. konec přiznání.

​a tak von už by pak přece nebyl cizí....

jako já na jednu stranu souhlasím s tím, že tady do toho se nutit je většinou na houby a že to má jet tak nějak po svojí ose, ale na druhou stranu, jestli ti brání jenom ta panika, že je to někdo novej a cizí a nejsi zvyklá atd., tak myslim by nebylo na škodu zkusit z tý komfortní zóny vystoupit a třeba to bude dobrý. Nebo nebude.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. května 2018 09:10

Potrefenáhusa když kdybych byla zdravá, bylo by to snadný.

jenže když vystupování z komfortní zóny znamená, že po člověku teče všude potůček, není to seznamování úplně dobrý  a hyperhidróza je právě o jakémkoli vystupování z komfortní zóny, stačí hlad, natož cizí chlap.

Mutziputzi Noren ice paktofonika Janulik03 

všem děkuji za projevené pochopení :)

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 31. května 2018 09:56

Jiná Realita trochu to zmirnim - hod sem fotku a my ohodnotime, zda to ma cenu se nutit....

ale zkusit bych zkusila, zrusit se to da vzdycky.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. května 2018 10:13

Candance nee, to neudělám, co kdyby ho tu někdo znal :) ale je to milej kluk, vysoký, štíhlý, sportující, mladě vypadající, vlasatý (!).

to spíš on by mohl přemýšlet, jestli má s malou, plešatou a nesportovní vůbec někam vyrážet. problém není v něm, ale ve mně. neumím si představit žádný vztah, a dlouho jsem nad tím nemusela vůbec přemýšlet.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 31. května 2018 10:13

Jiná Realita pokud resis ze mas jakykoliv handicap a jemu by to mohlo vadit - neres. jasne je to tezky prekonat, ale fakticky je to jen a jen zalezitost druhe strany. pokud mu to bude vadit proste to neda, nic horsiho se nestane. nejhorsi z me vlastni zkusenosti je maskovat to plus o tom mluvit.. ono to pak muze delat dojem ze prehanis a neni to tak zly a pak prekvapko. bez obalu - jestli toho cloveka pritahujes nebude mu vadit nic. pokud ne je dobry at se to ukaze co nejdriv. a to samozrejme plati na obe strany, jestli se do toho nutis protoze nepritahuje on tebe, dlab na to.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. května 2018 10:22

viktorka_od splavu no na příští schůzce mu o tom budu muset říct, protože už dýl asi nezvládnu vyhýbat se náznakům chytit mě za ruku. což automaticky sepne ten potůček. takže se to možná vyřeší rychle. 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 31. května 2018 10:23

Jiná Realita dopadne to presne tak, jak to dopadnout ma

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 31. května 2018 10:32

Jiná Realita Já bych teda nevyloučila možnost, že když mu narovinu řekneš, proč k tomu pocení dochází (vzrušení, nervozita), tak to bude brát jako kompliment. A upřímně, doba, kdy ti dokáže protějšek rozbušit srdce jen držením za ruce netrvá moc dlouho .

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. května 2018 10:32

a když už teda jsem v tom, tak přiznávám, že jsem si poprvé přečetla definici hyperhidrózy na wiki (abych věděla, co se tam ten kluk případně dočte, kdyby pátral), a musím říct, že je nesmírně trefná, a po dlouhé době mám pocit jistého pochopení. 

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 31. května 2018 10:51

Jiná Realita Jestli tomu správně rozumím, vy se teprve seznamujete, ale v reálu jste se ještě neviděli? Buď v klidu, mně přijdeš moc hezká, v obličeji budeš určitě taky, a drtivé většině chlapů určitě taky!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. května 2018 11:21

Stará Stanová Kůže už jsme se párkrát setkali. ale bylo chladno, měla jsem vhodné oblečení, a nikdo na mě nesahal, takže na mně nebylo nic vidět.